Moong dal chilka on erittäin helposti sulavaa ja sopii koko perheelle - niin lapsille kuin vanhemmillekin. Rikkoutunut.
"Mung Dal Chilka sisältää runsaasti proteiinia ja rautaa, joten se on ihanteellinen energiaravintoaine kasvisruokavalioon.
Nämä ovat halkaistuja mungopapuja (moong), joissa on kermainen sisus ja ehjä luonnollinen vihreä kuori. Ne kypsyvät nopeammin kuin kokonaiset mungopavut. Kun ne ovat pehmenneet, ne paksuuntuvat ja muodostavat herkullisen, täyteläisen kastikkeen. Mung Dal Chilka sisältää runsaasti proteiinia ja rautaa, joten se on ihanteellinen energiaravintoaine kasvisruokavalioon.
Säteilevä (moong dal chilka) pavut ovat erittäin helposti imeytyviä ja sopivat koko perheelle, niin lapsille kuin senioreillekin.
Liota papuja vedessä 3-6 tuntia ennen käyttöä (mieluiten yön yli).
Ravintoarvo 100 g:aa kohti:
Energia: 1188 Kj / 335 kcal
Rasva: 1,2 g
Tyydyttynyt rasva: 0,3 g,
Hiilihydraatti: 3,5 g: 55,5 g
5,5 g. Sokeri: 0 g,
Proteiini: 24,3 g,
kuitua: 11.1 g,
Suola: 0 g.
Ainesosat: murskatut vihreät mungopavut.
Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.