Halkaisemattomilla härkäpavuilla on kirkkaampi maku ja ne sopivat täydellisesti aromaattisten keittojen (dals ja curryt) valmistukseen.
Mungopavut ovat erittäin helposti sulavia, ja ne sopivat koko perheelle, niin lapsille kuin vanhuksillekin.
Käyttö: Kokonaisten mungopapujen maku on voimakkaampi, ja ne sopivat erinomaisesti maukkaisiin keittoihin, palkokasveihin ja curryihin. Voidaan idättää.
Valmistus: liota 3-12 tuntia, huuhtele, keitä 10 minuuttia kovalla lämmöllä ja sitten noin 1 tunti (tai kunnes ne ovat pehmeitä) miedolla lämmöllä.
Ainesosat: kokonaisia radicchio-papuja.
Säilytysolosuhteet: Säilytetään kuivassa, viileässä paikassa. Nettomäärä: 500 g
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
500 g
Similar products
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet