Tietoa meistä

AyuMarket.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa yksinomaan ayurveda- ja luonnonmukaisia luonnonmateriaaleja kasvojen, vartalon, hiusten ja hygienian hoitoon. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita naisten lisäksi myös miehille ja lapsille. Meidän uskontunnustuksemme on poikkeuksellinen laatu ja terveys! Monet tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille, eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita ja ne on valmistettu ilman eläinkokeita.

Nämä ovat vain muutamia syitä ostaa myymälästämme:

  • Huolellisesti valitut tuotteet sinulle ja perheellesi.

Kaikki tarjolla olevat tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja terveellisiä. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle entistä enemmän luomu- ja luonnontuotteita.

  • Kaikki tämä rakkaudesta !

Emme myy vain tuotteita, jotka ovat kysyttyjä markkinoilla tänä päivänä. Ayurveda24.lt:n henkilökunta on itse kiinnostunut ayurveda- ja terveellisestä elämäntavasta ja on itse testannut luonnonkosmetiikan, hygieniatuotteiden ja terveellisen ravitsemuksen edut. Rakastamme todella sitä, mitä teemme, ja autamme mielellämme sinua löytämään ayurvedan maagisen maailman !

  • Sen, mikä on välttämätöntä, on oltava saavutettavissa !

Emme korota tuotteitamme ja meillä on varaa hinnoitella tuotteemme edullisesti, koska ostamme irtotavarana. Niin kauan kuin luotat meille terveytesi, teemme polun terveyteen helpoksi ja saavutettavaksi !

Työskentelemme, jotta et olisi vain kauniimpi, vaan myös terveempi !

Rakkaudella sinulle,
AyurMarket.fi-tiimi