Chana Dal on rikkinäisiä kikherneitä, jotka sopivat erityisen hyvin täyteläisten dals-juomien valmistukseen.
Chana Dall on erinomainen energian, proteiinin ja kuitujen lähde, jossa on hyvin vähän rasvaa tai sokeria. Siksi se sopii erityisen hyvin tasapainoiseen ja terveelliseen kasvisruokavalioon.
"Chana Dal on korkealaatuisia halkaistuja kikherneitä, jotka on halkaistu ja kiillotettu täydellisesti. Kolesteroliton ja runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä chana chana on ravitseva lisä mihin tahansa ruokaan. 500 g:n pakkaus sopii täydellisesti varastointiin ja herkullisen, kuohkean dalin nauttimiseen pidempään.
Chana Dall on erinomainen energian, proteiinin ja kuitujen lähde, ja siinä on hyvin vähän rasvaa tai sokeria. Siksi se sopii erityisen hyvin tasapainoiseen ja terveelliseen kasvisruokavalioon.
Chana dal, joka tunnetaan myös nimellä rikkinäinen bengalijyvä, valmistetaan poistamalla Kala Chanan (mustien kikherneiden) uloin kerros ja murskaamalla jyvä. Ne ovat hieman suurempia kuin useimmat muut palkokasvit, väriltään keltaisia, ja niissä on herkullinen, hieman makea ja maanläheinen maku. Sitä syödään rontin tai riisin ja sabjin kanssa.
Ainesosat: Chana Dall (halkaistut keltaiset kikherneet)
Allergeenit: Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinöitä, pähkinöitä, seesamia, soijaa, gluteenia, laktoosia ja sinappia
Valmistus/käyttö: Pese Chana Dall huolellisesti ennen keittämistä ja liota yön yli (vähintään 2-3 tuntia). Kypsennysaika on noin 30-60 minuuttia.
Ravintoarvotiedot 100 g:aa kohti:
Energia: 1522 kJ / 364 kcal
Rasvaa: 6 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,06 g
Hiilihydraattia: 61 g, josta sokeria: 11 g
Proteiinia: 19 g
Suola: 0 g
Kuitua: 17 g
Säilytysolosuhteet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Kun tuote on avattu, se suositellaan siirrettäväksi ilmatiiviiseen astiaan
Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous
Valmistaja: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Middlesex, Yhdistynyt kuningaskunta