Mungopavut ovat ihanteellinen korvike kaikille muille pavuille.
Nämä pavut ovat hieman makeita ja sopivat erinomaisesti salaatteihin tai curryihin.
Mungopapuja syödään erityisen paljon Kaakkois-Aasiassa, ja niiden terveellisen käytön lisäksi niistä tehdään usein tahnaa.
Monipuolisista, voimakkaan makuisista, kokonaisista vihreistä mung-pavuista valmistetaan herkullisia dal- tai currypavuista. Nämä pienet, mureat pavut imevät itseensä muita mausteita, ja niitä voidaan lisätä monenlaisiin vihanneksiin salaateista keittoihin. Voit korvata vihreät pavut myös linsseillä ja kikherneillä.
Kokonaisilla retiisipavuilla on voimakkaampi maku, ja ne sopivat erinomaisesti maukkaisiin keittoihin (daleihin ja curryihin).
"TRS Mung Whole on korkealaatuinen, gluteeniton palkokasvi, jota kasvatetaan Intian alueilla. Sen 500 g:n pakkaus on ihanteellinen kevyeen ja usein tapahtuvaan kulutukseen. Runsaasti proteiinia, kivennäisaineita ja kuituja sisältävät mungopavut ovat monien perinteisten ruokien perusainesosa. Nauti TRS Mung Whole -papujen ravitsemuksesta ja mausta.
Radiant Mung-pavut ovat erittäin helposti sulavia ja sopivat koko perheelle, niin lapsille kuin senioreillekin.
Liota papuja vedessä 3-6 tuntia ennen käyttöä (parasta jättää yön yli).
Ravintosisältö 100 g:aa kohti (ellei toisin mainita):
Energia: 1041kJ/251kcal
Rasvaa: 2,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1,1 g
Hiilihydraattia: 1,5 g: 36,4 g, josta sokereita: 4,5 g
kuitua: 10 g
Proteiini: 23,99 g
Jälkiä suolasta
Ainesosat: Mungopavut