Kuivattu sipulijauhe, TAJ, 50g
Tuotemerkki: TAJ Indian
Vegaani Vegaani
  • Uutuus
Kuivattu sipulijauhe, TAJ, 50g
  • Kuivattu sipulijauhe, TAJ, 50g

Kuivattu sipulijauhe, TAJ, 50g

Tuotemerkki: TAJ Indian
Vegaani Vegaani

Taj Indian Spices -sipulijauhe on kätevä ja monipuolinen maustetuote, jota käytetään yleensä ruoanlaitossa lisäämään sipulin makua ilman tuoretta sipulia.

156 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 9 yksikkö
Tuotekoodi: 5905515727242

"Taj Indian Spices Sipulijauhe on kätevä ja monipuolinen maustetuote, jota käytetään yleisesti ruoanlaitossa antamaan sipulin makua ilman tuoretta sipulia. Tässä ovat sen tärkeimmät ominaisuudet ja käyttötarkoitukset:

Alkuperä ja valmistus: Sipulijauhetta valmistetaan kuivatuista sipuleista, jotka jauhetaan hienoksi jauheeksi. Prosessi tiivistää sipulien maun ja aromin ja pidentää niiden säilyvyyttä.

Makuprofiili: Sipulin maku on makea ja mausteinen, samanlainen kuin tuoreella sipulilla, mutta voimakkaampi. Kuivausprosessi antaa jauheelle myös hieman karamellisoituneen sävyn.

Ruoanlaittokäyttö: Sipulijauhetta käytetään laajalti erilaisissa keittiöissä ja ruokalajeissa, kuten karamellisoidussa sipulissa:

- keitot, muhennokset ja kastikkeet

- lihahieronnat ja marinadit

- Salaattikastikkeet ja vinaigrettes

- Vihannes- ja perunamausteita

- paistettujen ruokien täytteet ja päällysteet

Kätevyys: Koska tuoretta sipulia ei tarvitse pilkkoa, sipulin makua on helpompi sisällyttää resepteihin säännöllisesti.

Koostumus: Jauheen hienojakoinen rakenne mahdollistaa sen, että se sekoittuu hyvin muiden mausteiden ja ainesosien kanssa, jolloin maku jakautuu tasaisesti.

Pitkä säilyvyysaika: Sipulijauhe säilyy pidempään kuin tuoreet sipulit, jos sitä säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa kosteudelta ja auringonvalolta suojattuna.

Monipuolisuus: Sipuleita voidaan käyttää päämausteena tai niitä voidaan yhdistää muihin mausteisiin, jolloin niistä saadaan yksilöllisiä maustesekoituksia tiettyjä ruokia tai keittiöitä varten.

Ravintosisältö: Vaikka sipulijauhe sisältää tuoreessa sipulissa olevia ravintoaineita, sen päätehtävä on pikemminkin parantaa makua kuin olla tärkeä ravintoaineiden lähde.

Ainesosat: 100 % kuivattu sipulijauhe.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
50 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €