- −25%

Jauheella on hapan, virkistävä maku, jota voidaan verrata tamarindin makuun.
Amchur on suosittu ainesosa Pohjois-Intian keittiössä, jota käytetään tandoori-marinadeissa.
Amchuria käytetään myös chana masalassa (kikherneet), shani paneerissa (curry tuorejuustolla), jälkiruoissa ja antamaan ruoille herkullisen happaman maun.
Parasta ennen 31.10.2025
Amchur-jauhe valmistetaan jauhetuista kypsymättömistä raaoista mangoista. Jauheessa on hapan, raikas maku, ja sitä voidaan verrata tamarindin makuun. Amchur on suosittu ainesosa pohjoisintialaisessa keittiössä, ja sitä käytetään tandoori-marinadeissa, joissa lihaa kypsennetään saviuunissa useita tunteja. TRS Aromaattista amchur-jauhetta voidaan käyttää myös chana masalassa (kikherneateria), shani paneerissa (curry tuorejuustolla), jälkiruoissa ja lisäämään ruokiin herkullisen hapanta maustetta.
Ravintoarvo 100g: energia: 272 kj / 90 kcal; rasva: 0,27g; hiilihydraatti: 17g; sokeri: 14,8g; kuitu: 1,8g; proteiini: 0,51g; suola: 0,002g
Ainesosat: Kuivattu mangojauhe.