Majjaprash on Ayurvedan suosittelema ravitseva yrttihillo aivojen toiminnan optimointiin ja hermoston rentouttamiseen .
Majjaprash on ravitsevaa yrttimarmeladia, jota Ayurveda suosittelee optimoimaan aivotoimintaa ja rentouttamaan hermostoa.
Kudosvaurioita aiheuttavat henkinen epätasapaino, joka johtaa näköhäiriöihin ja hormonitoiminnan häiriöihin, silmätulehdukset, huono aivotoiminta, mielenterveys- ja hermostohäiriöt, iskias, vyöruusu, stressi, jännitys, ahdistus, levottomuus, unettomuus, masennus, epilepsia ja multippeliskleroosi.
Ainesosat: emblica officinalis (intianlehti), Nardostachys jatamansi (isokukkainen nard), Centella asiatica (aasialainen centella), Withania somnifera (misteli), Valeriana officinalis (valerian), Vitis vinifera (viiniköynnös), glycyrrhiza glabra (lakritsi), cymbopogon citratus (sitruunaruoho), santalum album (valkoinen santelipuu), piper nigrum (mustapippuri), zingiber officinale (inkivääri), cuminum cyminum (kumina), ghee (sulatettu voi), palmusiirappi.
Määrä: 200g yrttihilloa
Suositeltu annostus: 1 teelusikallinen (5g) 2-3 kertaa päivässä sellaisenaan tai kupillisen haalean maidon tai veden kanssa. Juoman valmistamiseksi sekoita 1 tl (5 g) 250 ml:aan lämmintä vettä.
Nauttiminen:
Suosittelemme enintään kahden yrttielixiirin käyttöä kerrallaan. Lisää eliksiirejä voidaan korvata päivän tai viikon aikana, jos niitä käytetään kehon tai mielen tasapainon häiriintymisen aiheuttamien oireiden normalisoimiseksi. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi käytä vain yhtä eliksiiriä kerrallaan ja pidä tunnin tauko ennen aterioita. Kehon ja mielen palauttamiseen tähtäävissä monimutkaisemmissa hoidoissa eliksiirejä tulisi käyttää pidempään ayurvedisten hoitojen ajan, 1-3 kuukauden ajan, annosteltuna etiketissä ilmoitetulla tavalla. Kunkin eliksiirin erityinen maku kuvastaa osaa sen terapeuttisesta vaikutuksesta ja vastaa kuuden maun ayurvedisia ominaisuuksia.
Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä kuivassa paikassa alle 25 °C:n lämpötilassa.
Alkuperämaa: Nepal
Stressin lievittämiseen