Ayurvedic yrttihillo Chyawanprash, Govinda, 500g
Tuotemerkki: Govinda
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uusi
Ayurvedic yrttihillo Chyawanprash, Govinda, 500g
  • Ayurvedic yrttihillo Chyawanprash, Govinda, 500g
  • Ayurvedic yrttihillo Chyawanprash, Govinda, 500g

Ayurvedic yrttihillo Chyawanprash, Govinda, 500g

Tuotemerkki: Govinda
Orgaaninen Orgaaninen

Luomuhedelmäsosetta, jossa on amlaa ja yrttejä.

"Govinda" Luomu Chyavanprash valmistetaan perinteisesti Intiassa vuosituhansia vanhan ayurvedisen reseptin mukaan.

Tämä herkullinen luomu-yrttihedelmäsose valmistetaan tuoreesta amla (Amalaki) -hedelmälihasta, gurista (sakeutettu luonnollinen ruokosokerimehu) ja erilaisista ayurvedisista yrteistä.

Chyavanprashilla on säilynyt erityinen merkitys Ayurveda-opissa vuosisatojen ajan.

3787 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 14225
Šiuo metu išparduota


Euro vihreä lehti

Chyavanprashia on arvostettu Intiassa vuosisatojen ajan. Ayurvedassa se on ravintolisä. "Chyavanprash on herkullinen, miedosti mausteinen sose gheestä (sulatetusta voista), jossa on runsaasti Amlaa (Amalaki), ruokosokeria, hunajaa ja monenlaisia ayurvedisia yrttejä.

"Chyavanprashilla on erityisiä tasapainottavia ominaisuuksia - se on rauhoittava ja tasapainottava ravintolisä koko perheelle. Erityisen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat luonnollinen C-vitamiini, jota on runsaasti Amla-hedelmässä, ja valikoidut ayurvediset yrtit. Luonnolliset ainesosat, joita on tutkittu ja todistettu tuhansia vuosia, tekevät Chyavanprashista erittäin sopivan kaikenikäisille.

Klassisessa ayurveda-perinteessä Chyavanprash kuuluu niin sanottuihin Rasayanoihin (sana muodostuu sanoista Rasa ja Ayana). Rasa, joka on kehon liikeneste, syntyy ruoansulatuksen aikana, ja sillä on kaikkia kudoksia ravitsevia ominaisuuksia. Ayurvedassa erotetaan seuraavat kudokset (Dathus): Rasa (plasma), Rakta (veri), Mamsa (lihakset), Medas (rasva), Asthi (luut), Majja (luuydin) ja Shukra (hermo- ja sukukudos). .
Ayana tarkoittaa, että Dhatus on hyvin ravittu ja terve. Siksi Rasayana on todella siunaus koko keholle.

"Chyavanprash on aito ayurvedinen ravintolisä, jolla on monia historiallisia viittauksia ja legendoja. Varhaisimmat lähteet osoittavat, että Chyavanprash juontaa juurensa yli 3000 eaa. taaksepäin. Muinaisen ayurvedisen tekstin 'Charak Samhita', ensimmäisen ja vanhimman ayurvedisen kirjoituksen, mukaan Chyavanprashia voi ja sitä pitäisi ottaa päivittäin.

"Govinda" Orgaaninen Chyavanprash valmistetaan perinteisesti Intiassa vuosituhansia vanhan ayurvedisen reseptin mukaan. Tämä herkullinen luomu-yrttihedelmäsose valmistetaan tuoreesta amla (Amalaki) -hedelmälihasta, gurista (sakeutettu luonnollinen ruokosokerimehu) ja erilaisista ayurvedisista yrteistä. Chyavanprashilla on säilynyt erityinen merkitys Ayurveda-opissa vuosisatojen ajan.

Tietoa ainesosista:
Useimmissa resepteissä yrtit keitetään vedessä ja kuivatut uutteet sekoitetaan sitten hunajaan. Jauhe jauhetaan sitten aromaattisten mausteiden kardemumma, kaneli ja neilikka kanssa. Lopputuote on kuin sokerisiirappi, mutta siinä on herkullinen ja hieman mausteinen maku.
Ayurveda-yrttejä ja -mausteita valmistetaan perinteisesti Sarangadhara Samhithan mukaan, joka on yksi ayurvedan tärkeimmistä kirjoituksista.

Amalaki (Amla, lat. Emblica officinalis, intialainen karviainen) on yksi tärkeimmistä ainesosista ruokosokerin ja hunajan ohella. Muinaisten ayurvedisten tekstien mukaan Amalaki on rikkain luonnollinen C-vitamiinin lähde, ja se sisältää lähes kaikki kuusi ayurvedista makua paitsi suolaisen. Amalaki sisältää kalsiumia, fosforia, rautaa, karoteenia, hiilihydraatteja, tiamiinia, riboflaviinia ja monia muita. Monet tieteellisesti perustellut tutkimukset ovat vahvistaneet Amalakin myönteiset ominaisuudet.

Raaka ruokosokeri ja hunaja toimivat kantajayrtteinä. Lisäksi ruokosokeri ja hunaja antavat ayurvedisten tekstien mukaan makean, virkistävän maun. Chyavanprashilla ei olisi samaa tehoa ilman sokeria ja hunajaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Chyavanprashista:


Chyavanprashia ei yleensä tarvitse jäähdyttää. Jos käytät sitä kuitenkin yli 4 viikkoa ensimmäisen avaamisen jälkeen, on suositeltavaa säilyttää se viileässä.

Voiko Chyavanprashia käyttää pitkän aikaa ilman taukoa?
Koska Chyavanprash on luonnollinen ravintolisä eikä lääke, sitä voi (ja pitääkin) ottaa päivittäin ilman rajoituksia.

Miten ja kuinka usein Chyavanprashia voi ottaa?
1-2 teelusikallista päivässä, esimerkiksi välipalana leivän tai paahtoleivän päällä. Tai vain imeskelemällä lusikalla. Paremman ruoansulatuksen vuoksi on suositeltavaa ottaa pienen (lämpimän) maidon kanssa.

"Govinda's organic Chyavanprashin" tuotantopaikka sijaitsee lähellä Punen kaupunkia Maharashtrassa, Intiassa. Asiantuntevat yrttiasiantuntijat tekevät yhteistyötä paikallisten maanviljelijöiden kanssa hankkiakseen oikeat ainesosat päivittäin tuoreina.

Ensin mausteet, yrtit ja amla-hedelmät sekoitetaan auringossa kuivattuun kiteytettyyn ruokosokeriin ("gur" tai "goor"). Mylly jauhaa ja sekoittaa kaiken. Seosta keitetään varovasti jonkin aikaa, jotta siitä tulee kestävää ja helposti levitettävää. Kun seos on jäähtynyt, se ripustetaan nokkosliinaan valumaan. Vuorokauden kuluttua ylimääräinen mehu valutetaan, massa sekoitetaan ja kaadetaan lopuksi hienoimmasta mangopuusta valmistettuihin puutynnyreihin.

Tuloksena on pehmeä, maukas, hapanta-makea, yrttimakuinen hedelmäsose, jota voi käyttää leivän levitteenä tai nauttia lusikoittain (1-2 teelusikallista aamulla on parasta) lämpimän maidon kanssa.

Kulutus:

Ota 1-2 teelusikallista päivässä: ennen aamiaista ja 15 minuuttia ennen seuraavaa ateriaa (tai aterioiden välillä). Voit myös liuottaa määrän lämpimään maitoon tai tehdä herkullisen lämmittävän juoman soija- tai riisimaidosta. Se on herkullista levittää paahtoleivän päälle. Erinomainen tonic lapsille (5-12-vuotiaat) - puoli teelusikallista ennen aamiaista. Lapsille suositellaan 0,5 teelusikallista päivässä.

Se on parasta ottaa aamulla, mutta sitä voi ottaa mihin tahansa muuhun aikaan päivästä, mieluiten lämpimän maidon kanssa nukkumaan mennessä.

Ainesosat: Hunaja*, amla* (48,8 %), Utpala*, Draksha*, ghee*, seesamiöljy*, ruokosokeri*, Sati*, ayurvediset yrtit ja mausteet*.

* valvotusta luomutuotannosta

Ravintosisältö (100 g): Energia 1280 kJ / 360 kcal, Rasva: 4 g (josta tyydyttynyttä 0,6 g), Hiilihydraatti: 66 g (josta sokeria 61 g), Proteiini: 1,6 g, Suola: 0,22 g.

Säilytysolosuhteet: säilytä tiiviisti suljetussa astiassa pimeässä, viileässä paikassa. Jäähdytetään avattuina.

Alkuperämaa: Intia

Nettomäärä: 500 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Suositeltu
Koskemattomuus
Kehotyyppi (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
500 g
Similar products
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • Uusi