Mustasuola Kala Namak, hieno, luomu, Cosmoveda, 100g
Tuotemerkki: Cosmoveda
Orgaaninen Orgaaninen
Mustasuola Kala Namak, hieno, luomu, Cosmoveda, 100g
  • Mustasuola Kala Namak, hieno, luomu, Cosmoveda, 100g

Mustasuola Kala Namak, hieno, luomu, Cosmoveda, 100g

Tuotemerkki: Cosmoveda
Orgaaninen Orgaaninen

Ayurvedinen musta suola, joka tunnetaan myös nimellä Kala Namak, on ayurvedisen perinteen mukainen erityinen kivisuola, jota käytetään suolan sijasta tai aromaattisena mausteena. Mustan suolan sisältämien rikkiyhdisteiden ansiosta sillä on voimakas aromaattinen maku, joka antaa täydellisen loppusilauksen erityisesti kaikille aasialaisille ruokalajeille.

Kivisuolakiteet jauhetaan suoraan, jolloin monet arvokkaat ainesosat säilyvät. Sitten sitä kuumennetaan useita tunteja raskaissa saviastioissa yhdessä arvokkaiden ayurvedisten hedelmien Amlan ja Haritakin kanssa. Hedelmien arvokkaat ainesosat yhdistyvät suolan kanssa muodostaen punaruskeita, rikin tuoksuisia kiteitä. Suola on luonnollista ja sisältää runsaasti tärkeitä mineraaleja.

610 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 10720/2

Euro vihreä lehti

Musta suola (Kala Namak) on vulkaaninen vuorisuola, jota on käytetty muinaisessa Intiassa ja muissa Aasian maissa.Tämäntyyppinen suola on väriltään ruskeanharmaata (joskus harmaanruskeaa tai tummanviolettia) ja sen pistävä tuoksu muistuttaa keitettyjä kananmunia. Se maistuu suolaiselta, mutta sen vahvuus eroaa tavallisesta suolasta, ja se tuo ruokiin keitettyjen munien makua.

Mustaa suolaa käytetään laajalti intialaisessa keittiössä, mutta sitä voidaan käyttää myös muissa ruokalajeissa, joissa se antaa ainutlaatuisen ja omaperäisen maun. i löytyy Intiasta, ja sitä käytetään laajalti mausteena intialaisessa keittiössä. Mustaa suolaa käytetään salaateissa, chaateissa (intialainen ruokalaji), raitasissa (intialainen ruokalaji) ja monissa muissa mausteisissa intialaisissa ruokalajeissa.

Jauhetulla mustalla suolalla on kaunis vaaleanpunainen väri, mutta kun se lisätään kuumaan ruokaan, se muuttuu mustaksi, mistä nimi musta suola johtuu.

Rautasulfaatti antaa mustalle suolalle sen tumman violetin sävyn. Vetysulfaatti antaa ruokiin erityisen suolaisen aromin ja maun.

Mustaa suolaa louhitaan muinaisista tulivuorista, ja sitä käytetään laajalti Intian, Pakistanin, Japanin, Ranskan ja Etelä-Aasian keittiöissä.

Se sopii erinomaisesti kaikkiin urheilulajeihin ja rasittavaan liikuntaan. Normaali määrä mustaa suolaa ei sido vettä kehoon ja laskeutuu paljon harvemmin niveliin.

Kala namak -suolaa arvostetaan kasvis- ja vegaanikeittiössä erityisesti silloin, kun halutaan antaa kananmunan makua ruokiin, kuten tofuun tai salaatteihin.

Käyttökohteet: Kala namala kalamala, joka on valmistettu maustekastikkeesta ja joka on valmistettu maustekastikkeesta:

Ayurvedinen musta suola sopii erinomaisesti keittojen, kasvisruokien, kastikkeiden ja salaattien maustamiseen. Käytä sitä tavallisen pöytäsuolan lisäksi ja lisää sitä ruoanlaiton jälkeen, jotta ainesosat säilyvät. Voimakkaan ominaismaun vuoksi suosittelemme säästeliästä käyttöä. Oikeassa määrin käytettynä ayurvedinen musta suola antaa eksoottisille ruokalajeille herkullisen ja maukkaan säväyksen.

Lisäämällä mustaa suolaa smetanaan saadaan majoneesin makuisia kastikkeita. Se on täydellinen mauste tuoreille salaateille, alkupaloille, paahdetuille pähkinöille, jogurtin kanssa maustetuille kurkuille - raitas (kylmän borssin ja valkoisen muusin välimuoto), hedelmäisille chutneille (lisukkeille) ja masaloille (mausteseoksille).

Musta suola sopii hyvin jogurtin ja juuston, vesimelonin ja mangojen kanssa.

Ayurvedassa mustaa suolaa pidetään lämmittävänä mausteena, jolla on tulta lämmittävä vaikutus, laksatiivisia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se lisää pita- ja kapha-arvoja ja vähentää vata-doshaa. Sitä käytetään ilmavaivojen ja vatsavaivojen (vähentää vatsahappojen vapautumista) ja kilpirauhasen toiminnan hoitoon, ja sitä käytetään ruoansulatuksen parantamiseen, suoliston peristaltiikan vahvistamiseen, kaasujen kertymisen vähentämiseen suolistossa, anemian (anemia) hoitoon ja näkökyvyn parantamiseen. Ayurveda suosittelee, että mustaa suolaa olisi säilytettävä jokaisessa kodin lääkekaapissa.

Sinuiitin aiheuttamiin päänsärkyihin sekoita puoli teelusikallista mustaa suolaa puoleen lasilliseen lämmintä vettä ja tiputa 5 tippaa kumpaankin sieraimeen.

Kuivumiseen juo lasillinen vettä, jossa on ripaus mustaa suolaa ja puoli teelusikallista sitruunamehua.

Kurkkukipuun auttaa kurlaus, jossa on puoli teelusikallista mustaa suolaa, teelusikallinen kurkumaa ja lasillinen kuumaa vettä.

Ainesosat: Kurkkukurkkumurska:

Ayurvedinen mustasuola, jauhettu

Säilytysolosuhteet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa

Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous

Valmistaja: Cosmoveda, Berliini, Saksa

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
100 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uusi
Out of stock