Vaaleanpunainen suola, TAJ, 50g
Tuotemerkki: TAJ Indian
Vegaani Vegaani
  • Uutuus
Vaaleanpunainen suola, TAJ, 50g
  • Vaaleanpunainen suola, TAJ, 50g

Vaaleanpunainen suola, TAJ, 50g

Tuotemerkki: TAJ Indian
Vegaani Vegaani

"Taj Indian Spices Pink Salt on eräänlainen Himalajan vaaleanpunainen suola, jonka lajike louhitaan Punjabin alueella Pakistanissa lähellä Himalajan vuoristoa.

099 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 20 yksikkö
Tuotekoodi: 5905515727433

"Taj Indian Spices Pink Salt on eräänlainen Himalajan vaaleanpunainen suola, jonka lajike louhitaan Punjabin alueella Pakistanissa lähellä Himalajan vuoristoa. Tässä ovat sen tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet:

Alkuperä: Himalajan vaaleanpunainen suola louhitaan miljoonia vuosia sitten muodostuneista muinaisista merisuolaesiintymistä. Sen erottuva vaaleanpunainen väri johtuu suolakiteiden sisältämistä hivenaineista, kuten rautaoksidista.

Maku: Tavalliseen ruokasuolaan verrattuna sillä on mieto ja herkkä maku. Se on hieman makeampaa ja siinä on enemmän makuvivahteita sen mineraalipitoisuuden ansiosta.

Kivennäisainepitoisuus: Himalajan vaaleanpunainen suola sisältää kivennäisaineita kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja rautaa, jotka aiheuttavat suolan vaaleanpunaisen värin ja voivat tarjota pieniä määriä tärkeitä ravintoaineita.

Ruoanlaittokäyttö: Sitä käytetään tavallisen ruokasuolan tavoin ruoanlaitossa, leivonnassa ja ruokien maustamisessa. Sitä voidaan myös ripotella cocktaillaseihin tai käyttää ruokien maustamiseen, jotta ne saisivat hieman rapeutta.

Luonnollinen ja käsittelemätön: Himalajan vaaleanpunaista suolaa pidetään luonnollisempana ja vähemmän käsiteltynä kuin pöytäsuolaa, koska se on yleensä louhittu ja mahdollisimman vähän jalostettu.

Esteettisyys: Suolan vaaleanpunainen väri tekee kiteistä visuaalisesti houkuttelevia, ja niitä käytetään usein koristeellisissa suolasirottimissa tai gourmet-ainesosina.

Säilytys: Himalajan vaaleanpunainen suola, kuten muutkin suolat, on säilytettävä kuivassa paikassa paakkuuntumisen estämiseksi ja laadun säilyttämiseksi.

Ainesosat: 100 % vaaleanpunaisia Himalajan suolakiteitä.

Alkuperämaa:
Pakistan
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
50 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €