Pavut Moth Beans, TRS, 500g
Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani
Pavut Moth Beans, TRS, 500g
  • Pavut Moth Beans, TRS, 500g

Pavut Moth Beans, TRS, 500g

Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani

Koipavut ovat papuja, joissa on ruskea kuori ja ruskeankeltainen sisus. Ne ovat maukkaita tavallisina daleina tai iduina.

Koipapujen kuori on kahvin värinen, ja ne ovat luultavasti pienin Intiassa ja Pakistanissa viljelty paputyyppi.

Ne ovat erityisen suosittuja intialaisissa ruokalajeissa riisin tai jauhelihan kanssa sekä yhdessä muiden papujen tai kikherneiden kanssa.

405 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 17 yksikkö
Tuotekoodi: A-2715

Moth Beans, joka lausutaan "Moat" ja tunnetaan Intiassa nimellä "Matki", on kuoreltaan ruskea ja sisältä ruskeankeltainen. Ne ovat maukkaita tavallisena dalina tai ituina. Matki-papuja voi liottaa yön yli, sitoa ne kostealla liinalla ja antaa itää 10-12 tuntia.

Matki-pavuissa on kahvinvärinen kuori, ja ne ovat luultavasti pienin Intiassa ja Pakistanissa viljelty paputyyppi. Ne ovat erityisen suosittuja intialaisissa ruokalajeissa riisin tai jauhelihan kanssa sekä yhdessä muiden papujen tai kikherneiden kanssa. Niitä on liotettava noin 30 minuuttia ennen keittämistä. Pavut ovat Intian ja Pakistanin peruselintarvikkeita, ja niillä on tärkeä asema keittiössä.

Koe Intian aito maku "TRS Moth Beans" -pavuilla, jotka ovat proteiinipitoista ja vähärasvaista ruokaa, jota käytetään monissa perinteisissä intialaisissa ruokalajeissa. Nämä runsaasti tärkeitä ravintoaineita sisältävät pavut sopivat erinomaisesti curryihin, salaatteihin ja lisukkeisiin. Ne sopivat myös erinomaisesti itämiseen, mikä antaa ruokiin terveellistä ja maukasta rapeutta.

Ravintoarvo 100 g:aa kohti:

Energia - 1435 kJ / 343 kcal

Rasva -1,6 g, josta tyydyttynyttä rasvaa - 0 g

Hiilihydraatti - 61,5 g, josta sokereita - 6,5 g

Kuituja - 4 g

Proteiini - 22,9 g

Suola - 0 g

Ainesosat: Koi-pavut

Säilytys: Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja kuivassa paikassa.

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
500 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock