Punaiset kidneypavut sopivat erinomaisesti aitojen intialaisten ruokien valmistamiseen ilman lihaa.
Näissä pavuissa on makea, kastanjamainen maku ja pehmeä, jauhoinen rakenne.
Punaiset pavut ovat tunnettuja makeasta kastanjamaisesta maustaan ja pehmeästä, jauhomaisesta koostumuksestaan. Punaiset pavut sopivat erinomaisesti aitoihin intialaisiin ruokiin ilman lihaa. Käytä näitä papuja raijwaan, joka on papuista valmistettu kasvisruoka (curryn kaltainen), joka tarjoillaan riisin tai roti-leivän kanssa. Lisäksi punaiset kidneypavut sopivat erinomaisesti chili con carne -papujen ja papusalaattien valmistukseen.
Punaiset kidneypavut sisältävät runsaasti kuitua ja proteiinia. Ne ovat väriltään tummanpunaisia ja sopivat hyvin jauheliharuokiin ja erilaisiin pataruokiin. Näitä papuja pidetään hyvänä vaihtoehtona perunoille tai riisille. Ne ovat helposti sulavia, maistuvat kermaisilta ja korkean kuitupitoisuutensa ansiosta ne antavat kylläisen olon pitkäksi aikaa.
Ravintoarvo 100 grammaa kohti:
Energia: 429 kj / 336 kcal
Rasvaa: 1,4 g, josta tyydyttyneitä rasvoja 0,3 g
Hiilihydraatti: 57,3 g, josta sokeria 4,6 g
Kuituja: 15,7 g
Proteiini 24,7 g
Ainesosat: 100 % punaisia kidneypapuja.
Pakattu ympäristöön, joka sisältää pähkinöitä, gluteenipitoisia tuotteita, seesaminsiemeniä, vehnää, soijaa ja sinappia.
Säilytysolosuhteet: Säilytä huoneenlämmössä avaamattomana. Kun avattu, säilytä tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna.
Nettomäärä: 500 g
Parasta ennen: katso pakkaus
Alkuperä: Intia