Mustakuminansiemenet Shahi Kala Jeera, kokonainen, TRS, 50g
Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani
Mustakuminansiemenet Shahi Kala Jeera, kokonainen, TRS, 50g
  • Mustakuminansiemenet Shahi Kala Jeera, kokonainen, TRS, 50g
  • Mustakuminansiemenet Shahi Kala Jeera, kokonainen, TRS, 50g

Mustakuminansiemenet Shahi Kala Jeera, kokonainen, TRS, 50g

Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani

Koe intialaisen keittiön aito maku "TRS Shahi Kala Jeeran" avulla.

"Shahi Kala Jeera", joka tunnetaan myös nimellä mustakumina, on mauste, joka tunnetaan omaleimaisesta tuoksustaan ja hieman kitkerästä maustaan.

Tämä ensiluokkainen mauste, joka sopii erinomaisesti biryanin, curryjen ja perinteisten intialaisten leipien maun parantamiseen, tulee suoraan Intiasta.

Runsaasti antioksidantteja sisältävä ja ruoansulatuskanavalle edullinen TRS Shahi Kala Jeera on pakollinen ainesosa kaikille ruoan ystäville, jotka haluavat tutustua intialaisen gastronomian syvyyksiin.

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 13 yksikkö
Tuotekoodi: A-212

Kumina on Keski-Aasiasta kotoisin olevan, mausteena käytettävän umbellifer-kasvin kypsät siemenet. Se on tärkeä ainesosa masalassa (eri mausteiden seos, jota käytetään liha- tai riisiruokien maustamiseen), jota käytetään laajalti Intiassa ja Pakistanissa. Kuminan siemeniä voidaan käyttää myös yksinään maustamaan liharuokia tai pataruokia.

kuminaa käytetään kasvisruokien, salaattien, muhennosten, paksujen keittojen, riisi- ja kasvisruokien sekä uuniperunoiden maustamiseen.

"Shahi Jeera on tummempaa ja makeampaa kuin tavallinen jeera. Sillä on pähkinäinen, maanläheinen aromi, ja sitä käytetään erityisesti runsaissa pohjoisintialaisissa curryruuissa, kuten shahi pannerissa ja kurmassa, leivän joukkoon lisättynä tai riisin kanssa haudutettuna antamaan sille omaleimaisen maun.

Tämä ensiluokkainen mauste, joka sopii erinomaisesti biryanin, curryjen ja perinteisten intialaisten leipien maun parantamiseen, tulee suoraan Intiasta. Runsaasti antioksidantteja sisältävä ja ruoansulatuskanavalle hyväksi oleva TRS Shahi Kala Jeera on pakollinen ainesosa kaikille ruoan ystäville, jotka haluavat tutustua intialaisen gastronomian syvyyksiin.

Niitä lisätään monenlaisiin mausteseoksiin (garam masala, curryseokset). Kuminan siemeniä käytetään juustojen, jogurtin, kuskusin, marinoitujen ja säilöttyjen vihannesten, kuminan siemenillä leivotun leivän jne. maustamiseen.

Ravintoarvo 100 g kohti:

Energia / kalorit: 1179,89 kJ / 444,42 kcal

Rasva: 22,02 g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 6,59 g

Hiilihydraatit: 0,3 g, josta sokereita: 0 g

Fissiokelpoiset aineet: 25 g

Proteiini: 17,2 g

Suola: 1,7 g

Ainesosat: kokonaiset mustakuminansiemenet.

Valmistaja: TRS Wholesale Co. LTD., Yhdistynyt kuningaskunta

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
50 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen