Jauheen maku on hapan ja raikas, ja sitä voidaan verrata tamarindin makuun.
Amchur on suosittu ainesosa pohjoisintialaisessa keittiössä, ja sitä käytetään tandoorimarinadeissa.
Amchuria voidaan käyttää myös chana masalassa (kikherneet), shani paneerissa (curry tuorejuustolla) ja jälkiruoissa, ja se antaa ruokiin herkullisen happaman maun.
Amchur-jauhe valmistetaan jauhetuista kypsymättömistä raaoista mangoista. Jauheessa on hapan, raikas maku, ja sitä voidaan verrata tamarindin makuun. Amchur on suosittu ainesosa pohjoisintialaisessa keittiössä, ja sitä käytetään tandoori-marinadeissa, joissa lihaa kypsennetään saviuunissa useita tunteja. Aromaattista TRS amchur-jauhetta voidaan käyttää myös chana masalassa (kikherneateria), shani paneerissa (curry tuorejuustolla), jälkiruoissa ja tuomaan herkullisen hapokas mauste ruokiin.
Ravintoarvo 100 g:aa kohti:
Energia: 272 kj / 90 kcal
Rasva: 0,27 g
Hiilihydraatti: 17 g
Sokeri: 14,8 g
Kuitua: 1,8 g
Proteiini: 0,51 g
Suola: 0,002 g
Ainesosat: Kuivattu mangojauhe