Nimbamedi öljy Neem, kylmäpuristettu, 1ltr
Nimbamedi öljy Neem, kylmäpuristettu, 1ltr
  • Nimbamedi öljy Neem, kylmäpuristettu, 1ltr
  • Nimbamedžio aliejus Neem, šalto spaudimo, 1ltr

Nimbamedi öljy Neem, kylmäpuristettu, 1ltr

Nimbamedisöljy on erittäin vahva antibakteerinen komponentti, ja sitä suositellaan iho-ongelmiin, joissa talineritys on lisääntynyt, laajentuneet huokoset ja märkärakkulat. Nimbamedis-öljy antaa ihoa uudistavien ominaisuuksiensa ansiosta iholle kimmoisuutta, kirkkautta, sileyttä ja vähentää ryppyjä. Muutama tippa voidaan lisätä hoitovoiteisiin, shampooseen tai hammastahnaan.

3577 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 10160/2

Kasvipohjaiset ainesosat ja aromit ovat tehokkaimpia ja tasapainoisimpia tuntemiamme. Poikkeuksellinen kasvi on intialainen Nibbamot, joka tunnetaan myös nimellä Neem ja jonka kasvitieteellinen nimi on Antelaea Azadirachta. Nimbamedis tarjoaa biologisesti arvokkaita ainesosia, joita olemme käyttäneet päivittäin tuhansien vuosien ajan.

Tähän Nimbamedisin tuotteeseen käytetään vain hienoimpia luonnollisia raaka-aineita. Synteettisiä raaka-aineita, petrokemikaaleja (parafiini jne.), synteettisiä säilöntäaineita, maku- tai väriaineita ja bioteknisesti tuotettuja raaka-aineita (entsyymit jne.) vältetään. Tämän vuoksi tuotteemme sopivat erityisen hyvin allergikoille.

Nimbamediöljy uutetaan äärimmäisen varovasti kylmäpuristamalla Nimbamedi-puun siemenistä enintään 40 °C:nlämpötilassa. Ne sisältävät arvokkaita biologisesti aktiivisia ainesosia, kuten atsadirachtiinia, nimbiiniä ja salaniinia, ja prosessi säilyttää niiden tehon. Kyseessä on korkealaatuinen, kuivaamaton öljy, joka erottuu korkeilla kosmeettisilla ominaisuuksillaan erityisesti kuivaan ja heikentyneeseen ihoon kohdistuvien ympäristövaikutusten vuoksi.

Puhtaalla, sekoittamattomalla nymphoöljyllä on oma, omaleimainen tuoksunsa, ja sitä voidaan käyttää hyvin säästeliäästi.

Käyttö: kosmeettisiin tarkoituksiin käytettynä se soveltuu puhtaaseen käyttöön, erityisesti terapeuttisiin tarkoituksiin. Jos se on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, sitä on suositeltavaa käyttää öljyjen ainesosana tai luonnollisena lisäaineena muissa seoksissa.

Nimbamediöljy puristetaan kasvin hedelmän ytimistä. Nimbamedis on erityisen suosittu ja arvostettu Intiassa.

Kylmäpuristetulla nymfimedin siemenöljyllä on vahvoja antibakteerisia ja sienilääkkeitä ehkäiseviä ominaisuuksia. Pehmentävä, kosteuttava. Käytetään laajalti terapeuttisissa voiteissa, voiteissa, shampoissa ja saippuoissa.

Puhdasta nimboöljyä käytetään vain poikkeustapauksissa. Sillä on voimakas, multainen haju ja se on hyvin paksua. Sitä sekoitetaan muihin perusöljyihin (manteliöljy, kameliaöljy jne.) ja voihin (shea- ja kookosöljy). Sekoituksiin suositellaan enintään 10 %. Voidaan lisätä myös olemassa oleviin shampooseihin, vartalovoiteisiin, voiteisiin, nestemäisiin saippuoihin jne.

Nimbamediöljy on erittäin voimakas antibakteerinen komponentti, ja sitä suositellaan iho-ongelmiin, joissa talirauhasten eritys on lisääntynyt, laajentuneet huokoset, märkärakkulat. Nimbamediöljy hoitaa ekseemaa, ihottumaa, aknea, kosteuttaa erittäin kuivaa ihoa, mutta ei lihota sitä! Ihoa uudistavien ominaisuuksiensa ansiosta Nymphamia-öljy tekee ihosta kimmoisan, kirkkaan, sileän ja vähentää ryppyjä. Muutama tippa voidaan lisätä hoitovoiteisiin, shampooseen tai hammastahnaan.

Ikääntyvälle, kuivalle iholle. Neem-öljy on erittäin hyvä pehmentämään, kosteuttamaan, uudistamaan, palauttamaan kimmoisuutta ja vähentämään tehokkaasti ryppyjä. Antaa iholle säteilevän ilmeen.

Ongelmalliselle iholle. Neem-öljy on vahva antibakteerinen, tulehdusta ja sieniä ehkäisevä aine. Se tappaa bakteereja, estää tulehdusprosesseja. Se poistaa aknea, säätelee ihon toimintaa, ehkäisee liiallista rasvoittumista. Tämä öljy on ihanteellinen ekseeman, psoriasiksen, erittäin kuivan ihon, eri alkuperää olevien ihottumien ja hilseen hoitoon. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää kutinaa. Hoitaa tulehtunutta ihoa, hävittää aknea, aknea. Parantaa haavojen paranemista (myös palovammojen). Neem-öljyä voidaan sekoittaa eteeristen öljyjen kanssa: sitruunaruohon eteerisen öljyn kanssa sieni-infektioihin; teepuun eteerisen öljyn kanssa bakteeri-infektioihin. Sekoita 1 ruokalusikallinen neem-öljyä 120 ml:aan perusöljyä, joka on makeaa koiruohoa, kamelia tai vastaavaa kevyttä öljyä.

Tappaa jalka- ja ihosieniä, kandidamykoosia aiheuttavia mykiöitä, hiivatulehduksia ja sammasta. Trikofilia (sienten aiheuttama ihosairaus). Käytetään apuna syyhyn hoidossa.

Lievittää kipua lihaksissa, nivelissä, päässä ja korvissa. Auttaa säätelemään kehon painoa.

Hammashoitoon. Se on erittäin voimakas antiviraalinen, antibakteerinen aine. Se on erinomainen hoito hampaille ja ikenille. Voidaan käyttää suuhygienian perustuotteena. Neem-kasvi tunnetaan nimellä "hammasharjapuu". Neem-öljy voi parantaa ikenet yhdessä yössä.

Kynsien hoitoon. Ravitsee kynsiä. Käytetään kynsitulehdusten hoitoon. Tämä öljy auttaa myös torjumaan sienipatogeeneja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta.

Syylien poistoon. Levitä puhdasta neem-öljyä syyliin kerran päivässä 2-3 viikon ajan.

Hiustenhoitoon. Ravitsee hiuksia, vähentää kuivuutta, poistaa hilseilyä ja ehkäisee ennenaikaista harmaantumista. Se stimuloi hyvin hiusten kasvua, mutta vahvistaa myös hiusten juuria ja antaa hiuksille terveen ulkonäön.

Setappaa loiset, täit. Neem-öljy on luonnollinen "tappaja" ja tappaa kirput, punkit ja hyttyset. Se karkottaa kaikki nämä loiset, eikä sinun tarvitse käyttää kemikaaleja sisältäviä tuotteita. On suositeltavaa sekoittaa sitä teepuu-, laventeli- ja eteeristen öljyjen sekä kookosöljyn kanssa täitä ja kirppuja vastaan.

Lisää 15 ml öljyä 240 ml:aan luonnon shampoota. Pese oma ja lastesi pää 2-3 kertaa viikossa. Et ainoastaan tapa täitä, vaan suojaudut myös mahdolliselta täitartunnalta.

Erinomainen hyönteismyrkky. Karkottaa hyönteisiä. Tappaa loisia, täitä, karkottaa hyönteisiä, punkkeja. Voidaan sekoittaa sitruunaruohon, eukalyptuksen kanssa hyttysten karkottamiseksi. Tee suihkunestettä. Puoli teelusikallista neem-öljyä 1 litraan vettä, muutama tippa luonnollista nestesaippuaa. Kaada suihkepulloon. Luonnollinen suoja hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Tee voidetta kookosvoista. Tieteelliset tutkimukset vahvistavat, että vähintään 2 % neem-öljyä sisältävät voiteet suojaavat hyttysiltä 12 tunnin ajan.

Lemmikkieläinten turkille. Ei sivuvaikutuksia kasveille, linnuille. Sopii erinomaisesti eläinten hoitoon, tappaa loisia turkissa ja ihossa ja tekee turkista kiiltävän. Tappaa loisia, täitä, karkottaa hyönteisiä, punkkeja.

Lisää 30 ml neem-öljyä 4 litraan vettä ja muutama tippa luonnollista nestesaippuaa. Pese lemmikkisi 2 kertaa viikossa tällä seoksella. ennaltaehkäisevää käyttöä varten neste voidaan kaataa suihkepulloon ja suihkuttaa eläimen turkkiin joka toinen viikko.

Tappaa puutarhakasvien tuholaisia. Tee luonnonmukainen suihke kasveille: 4 l vettä, 30 ml neem-öljyä, muutama tippa luonnonmukaista nestesaippuaa. Suihkuta kasveihin 2 viikon välein. Tappaa vain puutarhakasvien tuholaiset, ei vahingoita mehiläisiä. Nimbamediöljy houkuttelee tuholaisia, jotka nakertavat, syövät kasveja sen komponentilla, joka on hyvin lähellä tuholaishormonia. Vähitellen tuholaiset menettävät muistinsa, ne unohtavat syödä, huolehtia munistaan, joten ne katoavat vähitellen.

Alkuperämaa:
Intia
Määrä:
1000 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock