Valkoiset seesaminsiemenet, Sattva Foods, 100g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Baltosios sezamų sėklos, Sattva Foods, 100g
  • Baltosios sezamų sėklos, Sattva Foods, 100g

Valkoiset seesaminsiemenet, Sattva Foods, 100g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Seesaminsiemenet ovat erinomainen kalsiumin, magnesiumin, proteiinin ja kuitujen lähde. Käytä leivonnaisissa, kekseissä, puuroissa, levitteissä tai kääreissä, ripottele suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin. Voidaan käyttää kastikkeissa, seesamimaidossa, salaateissa tai salaattikastikkeissa.

Maku: makea.

Virya: lämmittävä.

Vipakf: makea.

Vaikutus tridoshaan: M ↓ P ↑ K ↑

Sopii käytettäväksi 2024-07-30 asti.

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 11 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794184114

Seesamia viljellään pääasiassa sen öljypitoisten siementen vuoksi. Runsaan pähkinäisen makunsa vuoksi pieniä, kevyitä ja kermaisia seesaminsiemeniä käytetään ruoanlaitossa (tosin kuumentaminen vahingoittaa monityydyttymättömiä lääkinnällisiä rasvoja). Seesaminsiemeniä lisätään toisinaan leipiin, kuten sämpylöihin ja hampurilaisen täytteisiin. Seesaminsiemeniä lisätään myös keksejä leivottaessa.

Lähi-idän ja Intian makeisteollisuudessa seesaminsiemenistä voidaan valmistaa tahiniksi tai chalwaksi kutsuttua tahnipastaa. Intiassa, Lähi-idässä ja Itä-Aasiassa suosittuja makeisia valmistetaan seesaminsiemenistä, joihin sekoitetaan hunajaa tai siirappia, paistetaan Kreikassa ja niitä kutsutaan pasteleiksi.

Seesamiöljyä käytetään hierontaan ja vartalohoitoihin muinaisessa intialaisessa ayurvedisessa hierontajärjestelmässä. Ja viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet sen korkean tehokkuuden verenpainetautiin.

Kuorelliset siemenet ovat luonnonvalkoisia ilman tummaa kuorta. Paahdettaessa ne muuttuvat ruskeiksi. Niissä on hento pähkinäinen maku, joka korostuu erityisesti paahtamalla siemeniä muutaman minuutin ajan.

Käyttö: Ei sovellu siemenille tai pähkinöille allergisille henkilöille.

Ainesosat: valkoiset seesaminsiemenet.

Allergeenit: pakattu ympäristössä, joka sisältää maapähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia tuotteita, vehnää, maitojauhetta, soijaa ja sinappia.

Alkuperämaa: Intia

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa

Nettosisältö: 100 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock