Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
Tuotemerkki: Khadi
Aito ayurveda Aito ayurveda
Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml

Vartalon ja kasvojen ihoöljy Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml

Tuotemerkki: Khadi
Aito ayurveda Aito ayurveda

* Koe puhdasta nuorentumista ja kohottamista, kokonaisvaltaista solujen uusiutumista

* Khadi Shatavari Everyoung Elixir sävyttää ihosi sisältä ulospäin saadakseen lisää elastisuutta ja kiinteyttä

* Ayurvedic ikääntymistä estävät hyödyt perustuvat ihmiskunnan vanhimpaan lähestymistapaan luonnolliseen paranemiseen

* Ayurvedassa shatavaria ja ashwagandhaa pidetään nuoruuden lähteenä, kun taas santelipuu tarjoaa pitkäkestoista nesteytystä.

* Perinteinen Ayurvedic kaava: 100% luonnollinen ja vegaaninen

2249 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: KH-KOE-9-XX

khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil: Ikuista nuoruutta ihollesi - sisältäpäin. Ayurvedassa termi Rasajana tarkoittaa nuorentumista. Rasa viittaa ravitsevaan olemukseen ja Ayana on polku eri kanavien kautta. Nuorentaminen tai ikääntymisprosessin hidastaminen alkaa syvältä solujen sisällä Ayurveda-käytännön avulla. Ayurvedan uskotaan olevan ihmiskunnan varhaisin lähestymistapa ikääntymiseen, ja tiivistetyssä khadi-ikääntymistä estävässä öljyssämme on hyötyä vuosisatojen viisaudesta.

Shatavari Everyoung Body Oil on kokonaisvaltainen nuorentava öljy, joka sävyttää, elvyttää ja varmistaa ihon terveen kimmoisuuden. Tämän erityisen koostumuksen ayurveda-aktiivisia ainesosia ovat shatavari, ashwagandha ja brahmi. Ne parantavat kuivaa, kypsää ihoa, ryppyjä ja jopa epätasaista pigmentaatiota. Samaan aikaan herkät eteeriset öljyt stimuloivat henkeäsi; Sovelluksesta tulee todella aistillinen kokemus. Kun sielusi on nuorentunut, sen elinvoimaisuus heijastuu ihoasi.

Tämän nuorentavan vaikutuksen salaisuus on Khadi Shatavari Everyoung Elixir: Khadi Elixir valmistetaan muinaisten Ayurvedic-kaavojen mukaan käyttäen perinteistä käytäntöä keittämällä varovasti käsin poimittuja intialaisia lääkeyrttejä avotulella. Tällä tavalla valmistetut Ayurvedic-kasviuutteet (lääkekeitteet) yhdistävät yksittäisten kasvien täyden potentiaalin ja ainutlaatuisen olemuksen harmonisen kokonaisuuden luomiseksi.

Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil -vartaloöljyn maaginen nuorentava vaikutus tulee Khadi Elixiristä, joka on valmistettu hellästi ja rakkaudella muinaisten Ayurvedic-kaavojen mukaisesti. Se yhdistää yksittäisiä intialaisia lääkeyrttejä, hedelmiä ja lehtiä luomaan maagisen kokonaisuuden:

Shatavari (kova smidar): Tätä villiä intialaista smidaria pidetään Ayurvedassa todellisena nuoruuden lähteenä, erityisesti naisille. Tämän lääkekasvin juuriuute palauttaa vaurioituneita soluja ja edistää terveiden solujen kasvua. Shatavari lisää myös hyvinvointia ja elinvoimaa.

Ashvagandha , joka tunnetaan myös nimellä Intian ginseng, on yksi Ayurvedan arvostetuimmista yrteistä. Ayurveda-tekstit kuvaavat usein Ashwagandhan ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Rauhoittava vaikutus edistää hyvää unta ja stressinsietokykyä. Se hidastaa ikääntymisprosessia ja pitää kehosi terveenä pidempään.

Brahm i (sinikukkainen cinquefoil): Tämä lääkeyrtti on suosittu Ayurvedassa ja sisältää vahvistavia ja puhdistavia ainesosia, kuten flavonoideja ja saponiineja. Brahmi tarjoaa tiivistettyä ravintoa kuivalle, ärtyneelle iholle.

Santalia arvostetaan suuresti Ayurvedassa. Intialaisen santelipuun rungon korjaaminen kestää 20 vuotta. Santelipuu auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja parantaa ihonväriä. Se taistelee epäpuhtauksia vastaan, rauhoittaa tulehdusta ja jopa rauhoittaa auringonpolttamia ja muita palovammoja. Santelipuu on puhdasta rauhaa ihollesi!

Lakritsinjuuri kosteuttaa, lievittää kutinaa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Centellalla on rauhoittavia ja ikääntymistä estäviä ominaisuuksia.

Arjuna (Arjuna, jäännöshuippu) auttaa neutraloimaan pigmentin menetystä ihossa.

Ruusu on tunnettu lääkekasvina tuhansia vuosia. Kukasta uutettu eteerinen öljy sisältää yli sata vaikuttavaa ainetta. Ruusu auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja toimii luonnollisena ryppyjä vähentävänä aineena vähentäen juonteita.

Seesamiöljy tunkeutuu syvälle ihoon varmistaakseen, että kaikki aktiiviset ainesosat saavuttavat käyttötarkoituksensa. Se sisältää luonnollisia hormoneja sesamoliinia ja seesamiinia, jotka sitovat kollageenia ja vettä ja auttavat pitämään ihon sävyisenä ja kauniina. Se on ihanteellinen ikääntymistä estävä öljy väsyneelle, ikääntyvälle tai kuivalle iholle.

Kuuntele ihoasi, kun se laulaa sinulle! Nauti elvyttävästä vaikutuksesta, kun Shatavari Everyoung Elixir Oil -pisarat peittävät ihosi aistillisella aromilla. Jopa kun aloitat öljyn hieronnan kehossasi, tunnet ikääntymistä estävän vaikutuksen syvällä ihosoluissa. Anna Khadin liittyä matkaasi, kun koet nuorentumista sisältäpäin!

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir Body Oil sekä Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil ja Khadi Rose Love Elixir Body Oil muodostavat Sacred Body -vartaloöljysarjan. "Pyhä ruumis" on synonyymi ruumiin ja sielun kokonaisvaltaiselle ravinnolle. Se auttaa sinua projisoimaan sisäisen hehkusi ulkomaailmaan.

Khadi Skin & Soul Elixir Body Oils ravitsevat ihoasi samalla tavalla kuin musiikki ravitsee sieluasi.

* Anna Ayurvedan voiman inspiroida sinua – ihmiskunnan vanhin lähestymistapa luonnolliseen parantamiseen. Khadi elixir -vartaloöljyt on sertifioitu kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL luomu- ja luonnonkosmetiikkaa koskevien tiukkojen ohjeiden mukaisesti ja niiden laatu testataan säännöllisesti Euroopan kosmetiikkatuoteasetuksen standardien mukaisesti.

Käyttö

Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil hemmottelee ihoasi alusta alkaen, kun ayurvedic-kaavan elvyttävä taika ottaa valtaansa. Koe Shatavari Everyoung Elixirin elvyttävä vaikutus, kun se sävyttää ihoa ja tarjoaa keskittyneen kosteutuksen.

Käytä sitä aktivoimaan yksi syvimmistä energiapisteistäsi - kruunuchakra - kun sisäinen voimasi säteilee ulospäin.

Helppokäyttöinen: Kaada öljyä käteesi 1-2 pullon pumppauksella ja hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein vasta kostutetulle ja vielä hieman kostealle iholle. Anna öljylle aikaa imeytyä ja anna ihollesi upea uusi tunne.

Käytä Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil -vartaloöljyä yhdessä muiden Khadi-henkilökohtaisten hygieniatuotteiden kanssa : täytä ohjelma Khadi Pink Lotus Beauty Elixir Body Oil -vartaloöljyllä harmonisoidaksesi ihosi öljy- ja kosteustasapainoa ja yhdistä Khadi Rose Love Elixir -vartaloöljyyn neutraloimaan punoitusta ja laajentuneita kapillaareja.

Luonnollinen BDIH-sertifioitu tuote!

Koostumus (INSI) : Sesamum Indicum -siemenöljy*, Prunus Amygdalus Dulcis -öljy, Oryza Sativa -leseöljy*, Ricinus Communis -siemenöljy, Asparagus Racemosus -juuriuute*, Withania Somnifera -juuriuute*, Bacopa Monnieri Glycy Rootrrhiza*, Glassuuute*, , Rosa Centifolia -kukkauute, Rubia Cordifolia -juuriuute*, Santalum Album -puuuute, Pogostemon Cablin -lehtiöljy, Lavandula Angustifolia -kukkaöljy, Triticum Vulgare -alkioöljy, Vanilla Planifolia -hedelmäöljy, Centella Asiatica -lehtiuute*, Link-arjunauute* **, Commiphora Myrrha Gum Oil, Daucus Carota Sativa -siemenöljy, Linum Usitatissimum -siemenöljy, tokoferoli, Helianthus Annuus -siemenöljy, limoneeni**, geranioli**, Curcuma Aromatica -juuriuute, Curcuma Longa -juuriuute*

*luomutiloilta
** 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock