Ravintolisä CoQ10 200mg, NOW, 60 kapselia
Tuotemerkki: NOW
Maisto papildas CoQ10 200mg, NOW, 60 kapsulių
  • Maisto papildas CoQ10 200mg, NOW, 60 kapsulių

Ravintolisä CoQ10 200mg, NOW, 60 kapselia

Tuotemerkki: NOW

ravintolisä, 100 vegaanista kapselia.

tutkimukset ovat osoittaneet, että koentsyymi Q10 auttaa ylläpitämään tervettä sydän- ja verisuonitoimintaa ja lisäämään fyysistä suorituskykyä.

3582 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 733739031761

tutkimukset ovat osoittaneet, että koentsyymi Q10 auttaa ylläpitämään tervettä sydän- ja verisuonitoimintaa ja lisäämään fyysistä suorituskykyä. NOW koentsyymi Q10 sisältää vain luonnollista koentsyymi Q10:n muotoa, joka saadaan käymisen kautta.

Hyödyt:
* Auttaa tukemaan sydän- ja verisuonitoimintaa
* Auttaa lisäämään fyysistä suorituskykyä ja vähentämään väsymystä
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Laatusertifiointi: GMP (Good Manufacturing Processes) -sertifiointi takaa, että kaikki NOW valmistusprosessin osa-alueet on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio-/testausmenetelmät (stabiilisuuden, tehon ja tuotekehityksen osalta). Pakkaus USA:ssa, perheyrityksessä vuodesta 1968.

Pakkaus: 60 vegaanista kapselia

Annoskoko: 1 vegaaninen kapseli

Annosta kohti: Koentsyymi Q10 (CoQ10) 200 mg.

Muut ainesosat: riisijauho, hypromelloosi (selluloosakapseli) ja magnesiumstearaatti (kasviperäinen). Ei sisällä vehnää, gluteenia, soijaa, maissia, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinäaineksia.

Suositeltu käyttö: Ota 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Varoitukset:
Vain aikuisille. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä enintään +25°C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei voi korvata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta.

Suositeltu
Energian lisääminen
Sydän, verenkierto, verisuonet
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen