Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
Tuotemerkki: Khadi
Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Vartaloöljy Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Tuotemerkki: Khadi

* Solukudoksen elastinen lujuus.

* Tunne sidekudoksen kokonaisvaltainen uudistuminen - suositellaan jopa venytysjälkien hoitoon

* Perustuu ikivanhaan tietämykseen ayurvedisesta Rasayana-hoidosta solujen uudistamiseksi ja elinvoimaisuuden lisäämiseksi

* Ayurvedassa nöyrä korjaaja Centella tarkoittaa elvyttämistä ja yhdistää hauraat solut uudeksi kokonaisuudeksi.

* Perinteinen ayurvedinen kaava: 100 % luonnollinen ja vegaaninen

* Päästä irti ja tunne, kuinka kehosi kudokset kukoistavat kevyesti.

2195 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: KH-KOE-11

Khadi Ayurvedic Elixir SKIN & SOUL OIL CENTELLA NEW-CELLA: uusi alku ihollesi. Tunne uudistavan sidekudosöljyn ayurvedinen vaikutus: puhdistaa, uudistaa ja edistää kimmoisuutta.

Muuntavan vaikutuksen salaisuus on peräisin ikivanhasta Ayurvedan, ihmiskunnan vanhimman luonnonparannustieteen, tietämyksestä, ja sitä käytetään perinteisesti Rasayana-ohjelmassa uudistumiseen ja elvyttämiseen. Tässä käytetään ayurvedisten vaikuttavien aineiden yhdistelmää, joka tukee ihon uudistuvien alueiden uudistumisprosessia ja antaa muuttuvalle keholle vahvan sidekudoksen - suositellaan jopa raskausarpia varten. Samalla eteeristen öljyjen hienovarainen sekoitus stimuloi henkeä; levittämisestä tulee todella aistillinen kokemus.

Centellaa eli intialaista pennyroyalia kutsutaan joskus myös tiikeriruohoksi, sillä Bengalin majesteettiset tiikerit käyttävät sen lehtiä haavojen parantamiseen. Ayurvedisen tavan mukaan Centellalla on kyky korjata vaurioituneita soluja. Sitä käytetään perinteisesti edistämään ihon uudistumista ja solujen terveyttä. Tämän hyödyllisen kasvin jokainen lehti on melko hauras, mutta kun lehdet yhdistetään uudeksi vahvaksi mutta joustavaksi kokonaisuudeksi, niistä tulee vahvoja. Tämä symboloi Centellan vaikutusta soluihimme ayurvedisten tapojen mukaan: jokainen yksittäinen solu voi olla hauras, mutta Centella yhdistää ne uudeksi, kokonaisvaltaiseksi soluverkostoksi, joka antaa kudoksille voimaa. Rasayana-hoidoissa amla-marjoja käytetään niiden korkean C-vitamiinipitoisuuden vuoksi antioksidantteina, jotka stimuloivat kollageenisynteesiä ja edistävät kimmoisuutta. Samoin vetiveriä käytetään ihon ja kudosten uudistamiseen.

Khadi CENTELLA NEW-CELL -elixiirissä ayurvedinen kasviuute yhdistää näiden käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset kokonaisuudeksi ja moninkertaistaa ne perinteisessä keittämisessä. Tätä varten koostumus haudutetaan hellävaraisesti avotulella ikivanhojen ayurvedisten reseptien mukaisesti perinteistä prosessia käyttäen. Näin saadaan keitos, jota kutsumme Khadi Elixiriksi.

Kuuntele ihoasi - se haluaa laulaa! Kun hierot CENTELLA NEW-CELL -öljyllä, voit jo huomata, kuinka paljon joustavampi ja kimmoisampi ihosi on - aistisi ovat heränneet. Anna Khadin liittyä seuraasi, kun luotat ihosolujesi intuitioon!

Khadi Triphala Tritox Elixir -vartaloöljy yhdessä Khadi Spicy Cell-lite Elixir -vartaloöljyn ja Khadi Centella New Cell Elixir -vartaloöljyn kanssa muodostavat Shakti Shape -vartaloöljysarjan. Shakti on intialainen jumalatar, joka symboloi universumin alkuvoimaa. Shakti Shape -sarja on suunniteltu niille kehon osille, jotka tarvitsevat hieman enemmän huomiota ja energiaa. Öljyt auttavat tasapainottamaan ja energisoimaan ihoa.

* Inspiroidu ayurvedan voimasta, ihmiskunnan vanhimmasta lähestymistavasta luonnolliseen parantamiseen. Khadi Elixir -vartaloöljyt on sertifioitu luonnonmukaista ja luonnonkosmetiikkaa koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu tarkastetaan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen standardien mukaisesti.

Khadi Elixirissä, joka valmistetaan huolellisesti ikivanhojen ayurvedisten reseptien mukaan, yksittäiset intialaiset lääkekasvit, hedelmät ja lehdet sulautuvat maagiseksi kokonaisuudeksi - koe niiden vaikutukset ayurvedassa:

Centellaa eli intialaista penninkiä, jota kutsutaan joskus tiikeriruohoksi, koska bengalintiikerit käyttävät sen lehtiä haavojen parantamiseen. Ayurvedassa Centellaa pidetään erittäin tehokkaana uudistavana lääkkeenä: lääkekasvi auttaa korjaamaan vaurioitunutta ihoa ja harmonisoimaan kehoa. Se antaa iholle raikkaan, nuorekkaan hehkun. Centellalla on kyky korjata vaurioituneita soluja ja edistää terveiden solujen kasvua.

Tulsia, joka tunnetaan myös nimellä intialainen basilika, pidetään ayurvedassa lääkekasvina; ihmeellisenä elämän eliksiirinä se palauttaa kehon ja hengen. Tulsi sisältää runsaasti voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

Vetiver ehkäisee kuivumista kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Sen sanotaan myös uudistavan soluja.

Sarsaparilla, joka tunnetaan myös nimellä greenbrier, puhdistaa ihoa ja tehostaa sen aineenvaihduntaa.

Amla, intialainen karviaismarja, kiinteyttää ayurvedisen tavan mukaan ihoa ja suojaa ihon luonnollista suojaa antioksidanttien avulla.

Mantsurianpuun juurella on ayurvedassa lämmittäviä ominaisuuksia. Se auttaa torjumaan vedenpidätyskykyä ja antaa imunesteen virrata.

Käyttö

Tunne, kuinka khadi-hierova CENTELLA NEW-CELL Elixir Body Oil kiinteyttää jo nyt sidekudostasi! Tämä on ayurvedisen reseptin muuntavaa taikaa ikivanhasta ayurveda-tietämyksestä, ihmiskunnan vanhimmasta luonnonparannustieteestä, jota käytetään perinteisesti Rasayana-uudistumiseen ja elvyttämiseen. Tunne Khadi CENTELLA NEW-CELL Elixir -vartaloöljyn soluja uudistavat vaikutukset, ihosi kimmoisuus ja vastapuhdistunut tunne.

Tehostaaksesi vaikutusta: käytä khadi-hierontakäsineitä hieroessasi kehon osia, joita haluat aktivoida. Tämä avaa huokoset ja herättää sidekudoksen hellävaraisesti, jotta Khadi CENTELLA NEW-CELL -vartaloöljy pääsee tunkeutumaan syvälle kudoskerroksiin.

Helppo käyttää. Anna öljyn imeytyä hetki ja anna ihanan uuden tunteen ihollesi.

Käytä CENTELLA NEW-CELL Elixir Body Oil -vartaloöljyä yhdessä muiden Khadi-henkilönhoitotuotteiden kanssa:

* Täydentämällä sitä Khadi Triphala Tritox Body Oil -vartaloöljyllä voit valmistella ihosi täydellisesti ihoa kiinteyttävään CENTELLA NEW-CELL Body Oil -vartaloöljyyn

Tärkeä huomautus:

Sekä Khadi Triphala Tritox että Khadi Spicy Cell-lite ovat erittäin vahvoja eliksiiriöljyjä, ja niitä tulisi käyttää vain niille vartalon alueille, joilla niitä tarvitaan. Käytä molempia öljyjä säästeliäästi, äläkä levitä niitä kasvoille, rintakehälle tai kurkkuun. Lisäksi molemmat näistä öljyistä ovat liian voimakkaita käytettäväksi raskauden aikana. Jos olet raskaana, käytä Khadi Centella New Cell -öljyä.

Khadi TRIPHALA TRI-TOX, Khadi SPICY CELL-LITE ja Khadi CENTELLA NEW-CELL ovat voimakolmikkosi, jossa yhdistyy tietämys perinteisistä ayurvedisista Panchakarma-hoidoista. Yhdistämällä ne ihosi pääsee eroon jäämistä ja voi nauttia uudesta. Noudattamalla näitä rituaalisia vaiheita näytämme sinulle, miten päästät irti kaikesta vanhasta ja tuet solujen uudistumista:

vaihe 1: Anna niiden virrata! Triphala Tritox -vartaloöljy liuottaa myrkkyjä, tyhjentää ne ja poistaa ne imusuonistosta.

vaihe 2: Dec, baby, dec! Mausteinen Cell-lite-vartaloöljy auttaa aineenvaihdunnassa rasvakertymien muodostumisessa - ja alkaa polttaa niitä!

vaihe 3: Nouse kuin feeniks! Khadi CENTELLA NEW-CELL -vartaloöljyn ainesosien yhdistelmä on peräisin ayurvedisten hoitojen kolmannesta vaiheesta, ja sitä käytetään jopa perinteisissä Rasayana-hoidoissa palauttamaan soluja, kudoksia ja henkeä sekä antamaan niille uutta voimaa ja kimmoisuutta. Tunne muodonmuutos uudeksi, vahvemmaksi ja kimmoisammaksi kokonaisuudeksi! Khadi CENTELLA NEW-CELL voidaan käyttää kehon osiin, jotka tarvitsevat erityistä huomiota uudistuakseen ja saadakseen voimaa takaisin.

BDIH-sertifioitu luonnontuote!

Ainesosat (INSI)

Öljy, tokoferoli, alkoholi denat., Bacopa Monnieri Leaf Extract *, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Sida Cordi Folia Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract *, Hemidesmus Indicus Root Extract *, Convolvulus Pluricaulis -lehtiuute, Emblica O icinalis -hedelmäuute *, Centella Asiatica -lehtiuute *, Ocimum Sanctum -lehtiuute *, Rubia Cordif -juuriuute *, Vanilliini, Limoneeni **, Linalool **

*luomutiloilta
**Tuotanto 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock