Valkoinen savi kaoliinijauhe kasvo- ja hiusnaamioihin, Najel, 90g
Tuotemerkki: Najel
Orgaaninen Orgaaninen
Baltojo molio kaolino milteliai veido bei plaukų kaukėms, Najel, 90g
  • Baltojo molio kaolino milteliai veido bei plaukų kaukėms, Najel, 90g

Valkoinen savi kaoliinijauhe kasvo- ja hiusnaamioihin, Najel, 90g

Tuotemerkki: Najel
Orgaaninen Orgaaninen

Valkoinen eli kaoliinisavi sisältää runsaasti oksideja, jotka tunnetaan parantavista, suojaavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. 100 % luonnollinen, Ecocert Greenlife -sertifioitu COSMOS Natural -standardin mukaisesti.

Valkoinen savi (kaoliinisavi) on hellävaraista, virkistävää ja ihoa rauhoittavaa. Ihanteellinen henkilöille, joilla on kuiva ja herkkä iho. Se supistaa huokosia, nopeuttaa haavojen paranemista, poistaa tulehduksia ja kiinteyttää.

895 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: PI220272

Ecosert Cosmos luonnollinen

Valkoinen savi, joka tunnetaan myös nimellä kaoliinisavi, on kaoliniitista ja kvartsista koostuva sedimenttikivi. Se on yleensä väriltään valkoista, mutta siinä voi olla kellertävää, harmaata tai vihertävää sävyä. Sitä käytetään pääasiassa kasvonaamioissa, joissa se toimii imukykyisenä ja kuorivana aineena. Kaoliini myös vähentää kosmetiikkatuotteiden tilavuutta imukykyisyytensä ansiosta ja toimii sideaineena. Kaoliini on kaikista savista pehmein, ja se on erittäin hellävarainen eikä ärsytä ihoa, joten se sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on kuiva ja herkkä iho. Se supistaa hellävaraisesti huokosia, nopeuttaa haavojen paranemista ja poistaa tulehdusprosessia. Lämpimät valkosavipakkaukset lievittävät väsymystä ja vaikuttavat rauhoittavasti. Kuten kaikki kosmeettiset savet, se tasoittaa ihoa ja parantaa verenkiertoa. Sitä voidaan käyttää myös laajentuneisiin kapillaareihin. Kaoliinia käytetään valkaisemaan aknearpia ja virheitä, kutistamaan laajentuneita kapillaareja ja läiskiä, jolloin ihosta tulee valkoisempi ja kirkkaampi. Kosmeettinen kasvonaamio, jossa on valkoista savea, puhdistaa ihoa ja syöttää ihosoluille happea. Se kyllästää ihon hivenaineilla ja antaa sille kimmoisuutta. Valkoista savea voidaan käyttää hellävaraisena kuorijana tasoittamaan hienoja juonteita, sävyttämään, valkaisemaan ja virkistämään ihonväriä hellävaraisesti. Hiusnaamio ravitsee hiuspohjaa, stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee hilseilyä. Valkoisen saven säännöllinen käyttö antaa kasvoillesi ja vartalollesi terveen ulkonäön. Valkoinen savi ei poista iholta öljyä, joten se sopii kuivalle iholle

Valkoisen saven hiusnaamio. Hiusnaamio ravitsee hiuspohjaa, stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee hilseilyä. Tarvitset: valkoista savea, vettä, munankeltuaista. Laimenna tarvittava määrä valkoista savea vedellä, jotta saat tiivistetyn maidon kaltaisen massan. Laimentamisen jälkeen odota noin 20 minuuttia (ehdottomasti!) ja lisää sitten munankeltuainen (munankeltuaisella on shampooominaisuuksia). Hiero seos päänahkaan, levitä hiuksiin ja anna vaikuttaa 20 minuuttia (voit laittaa pussin päälle ja kietoa pyyhkeen hiusten ympärille). Huuhtele hiukset 20 minuutin kuluttua ja kuivaa ne pyyhkeellä. Shampoota tai hoitoainetta ei tarvita. Tämä naamio ravitsee hiuspohjaa, poistaa hilseen ja vahvistaa hiuksia, jotta ne eivät taivu tai katkea.

Valkosavikasvonaamio. Tarvitset: valkoista savea, vettä, hydrolatia, yrttikeittoa tai maitoa (sen mukaan, mitä haluat), 5-6 tippaa puhdistamatonta öljyä (jojoba, avokado, makea manteli tai suosikkiöljyäsi).Laimenna savi vedellä, hydrolatilla, yrttikeitolla tai maidolla. Asiantuntijoiden mukaan maito on paras valinta, koska sen avulla naamio on helppo pyyhkiä pois. Lisää valitsemaasi nestettä niin paljon, että saat aikaan puuroa. Lisää muusiin 5-6 tippaa öljyä. Levitä saatu mössö ohuesti ja tasaisesti iholle, anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele pois. Älä anna naamion kuivua - pidentääksesi naamion vaikutusta suihkuttele sitä jatkuvasti vedellä tai kosteusvoiteella. Älä jätä savea liian pitkäksi aikaa iholle, sillä se imee ihon kosteutta. Käytä 1-2 kertaa viikossa ja katso, miltä ihosi näyttää ja tuntuu! Kokeile!

Helppo käyttää:

Kasvonaamio tai hiusnaamio: sekoita 3 rkl savea 2 rkl veteen. Levitä hiuksiin tai kasvoille ja huuhtele pois pienen ajan kuluttua.

Jos silmiin, pese hyvin.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Ainesosat: 100 % luonnon kaoliini (valkoinen savi).

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Syyria
Valmistusmaa:
Ranska
Paino / määrä:
90 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock