Kasvonaamio kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kasvonaamio kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Kasvonaamio kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Kasvonaamio kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Kasvonaamio kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

"ProAge Cream Face Mask -kasvonaamion koostumus on pehmeä ja sitä on miellyttävä levittää. Se sisältää sekoituksen kosteuttavia, puhdistavia, antioksidanttisia ja ikääntymistä ehkäiseviä aktiivisia ainesosia.

Se puhdistaa hellävaraisesti kuivaa, herkkää ihoa kuivattamatta sitä. Sopii herkälle iholle.

Ayurveda-aktiivisia ainesosia kurkumasta, triphalasta ja santelipuusta sävykkäälle ja virkistyneelle iholle.

1737 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: RSYN-017
Šiuo metu išparduota


AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"Holudin ProAge-kasvonaamio kuivalle ja herkälle iholle on kermainen kasvonaamio, jonka pehmeä koostumus on miellyttävä levittää.

Se sisältää sekoituksen kosteuttavia, puhdistavia, antioksidanttisia ja ikääntymistä ehkäiseviä aktiivisia ainesosia.

ProAge Holud -kasvonaamio on ihanteellinen kuivalle, herkälle iholle hellävaraisesti puhdistaen sitä kuivattamatta ja jättäen kasvoillesi raikkaan, kosteutetun ja kiinteän tunteen. Sopii herkälle iholle.

Bentoniittisaven (remineralisoiva), riisitärkkelyksen (rauhoittava) ja sinkkioksidin (antiseptinen ja rauhoittava) yhteisvaikutus puhdistaa ja imee öljyä kuivattamatta ihoa ja säästää herkkiä alueita.

Kosteuttava ja ikääntymistä ehkäisevä hyaluronihappo auttaa ihoa pysymään kosteutettuna ja virkistyneenä. Hedelmäoligosakkaridit antavat kosteutta tuntematta ihoa rasvaiselta. Ravitseva seesamiöljy ja karitevoi pitävät ihon pehmeänä, kun taas bisabololi ja santelipuu yhdessä kamomillan ja damaskinruusun kanssa auttavat rauhoittamaan punoitusta.

Ayurvediset tehoaineet kurkuma (tulehdusta ehkäisevä ja puhdistava), triphala (antioksidantti ja kiinteyttävä) ja santelipuu (tulehdusta ehkäisevä, antibakteerinen ja antioksidantti) ovat liittolaisina kiinteän ja virkistyneen ihon saavuttamiseksi.

Ayurvedinen alkuperä

Kurkumalla, jota ayurveda pitää Rasāyana (nuorentavana yrttinä), on monenlaisia iho-ominaisuuksia: antibakteerisia, antimikrobisia, antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia. Se on tarkoitettu herkälle iholle, punoitukseen, kutinaan ja likaiselle iholle. Puhdistavat, detoksifioivat, puhdistavat ja suojaavat ominaisuudet.

Triphala on ikivanha monikasviperäinen lääke, joka koostuu kolmesta Rasayana-hedelmästä: Amalakī, Bibhitaka, Haritakī. Se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, toimii pitkäikäisyyden edistäjänä ja kykenee palauttamaan elimistöä säätelevien kolmen doshan tasapainon. Iholle sillä on voimakas kiinteyttävä vaikutus.

Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille. Runsaasti antioksidantteja sisältävä ruusuvesi sopii erinomaisesti kypsälle iholle, sillä se elvyttää ja kiinteyttää sitä. Se auttaa rauhoittamaan herkän ja kuivan ihon punoitusta. Sillä on antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, joten se sopii myös rasvaiselle tai likaiselle iholle. Ayurvedassa se on erityisen hyödyllinen Pitta-doshaan liittyvien ongelmien (punoitus, ärtyneisyys ja herkkyys) lievittämisessä.

Santelipuu on Ayurveda-opissa Rasayana (nuorentava) kasvi.

Sillä on ikääntymistä estäviä, rauhoittavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Se parantaa ihon sävyä ja säteilevyyttä. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja on ihanteellinen liittolainen kypsälle iholle, mutta se sopii kaikille ihotyypeille, sillä sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia herkän ihon punoitukseen, antibakteerisia, antiseptisiä ja supistavia ominaisuuksia rasvaiselle ja likaiselle iholle sekä pehmentäviä ominaisuuksia kuivalle iholle.

Seesamiöljyä käytetään ayurveda-opissa lievittämään dosha vātaan (kuiva, karhea, pullea, kypsä iho) liittyviä ongelmia.

Se sisältää runsaasti rasvahappoja, ravitsemattomia aineita, mineraaleja, vitamiineja ja proteiineja, ja se ravitsee ja suojaa ihoa.

Koostumus ja käyttö

Voidemainen koostumus ja helppo käyttää. Ei kuivu levityksen aikana (10 minuuttia). Huuhtelun jälkeen iho on pehmeä, ravittu ja kosteutettu.

Holud ProAge kasvonaamio kuivalle herkälle iholle voidaan sisällyttää tiettyyn kasvohoitoon ja sitä voidaan käyttää myös moninkertaiseen naamiointiin, eli eri naamioita voidaan levittää kasvojen eri alueille esim:

* t-alueen (otsa, nenä, leuka) rasvoittuvan sekaihon kasvonaamio;

* Kasvonaamio kuivalle herkälle iholle herkälle poskialueelle.

Vinkkejä käyttöä varten

Levitä tasainen kerros tuotetta puhtaalle iholle välttäen silmien ja huulten aluetta (limakalvot). Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele hyvin. Noudata normaalia Rasayana-kasvohoitorutiinia.

Erittäin kuumalla ja kuivalla säällä voit ylläpitää naamion kosteutta käytön aikana suihkuttelemalla kasvoillesi valitsemaasi ProAge Ayurvedic Water -vettä Dhatrin (rauhoittava) ja Tulasin (puhdistava) välillä.

Voit tehostaa Holud-naamion vaikutuksia suihkuttamalla kasvoillesi ProAge Ayurvedicin rauhoittavaa Dhatri-vettä ennen naamion käyttöä.

Huomautus: Voiteen sisältö saattaa siirtyä sivuun kuljetuksen aikana, jolloin siihen voi syntyä "reikä". Älä huoli, tuotteesta ei ole pulaa! Tämä on normaalia, sillä alumiinipurkkiin mahtuu 70 ml ja voide on 60 ml, joten sisältö ei yllä purkin reunaan ja voide saattaa siirtyä sivuun kuljetuksen aikana.

Ainesosat (INCI): Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Bentonite, Rosa Damascena Flower Water*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Sesamum Indicum Seed Oil*, Betaine, Fructooligosaccharides, Butyrospermum Parkii Butter*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Curcuma Longa Rhizome Extract, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Alkanna Tinctoria Root Extract, Sodium Phytate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Undecyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
60 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock