Kasvonaamio sekaiholle ja rasvaiselle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kasvonaamio sekaiholle ja rasvaiselle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Kasvonaamio sekaiholle ja rasvaiselle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Kasvonaamio sekaiholle ja rasvaiselle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Kasvonaamio sekaiholle ja rasvaiselle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Kermainen anti-ageing-kasvonaamio, jonka pehmeä koostumus on miellyttävä levittää. Sisältää puhdistavia, öljyä imeviä, antioksidanttisia ja ikääntymistä ehkäiseviä ainesosia.

Puhdistaa rasvoittuvan sekaihon kuivattamatta sitä. Ayurveda-aktiivisia ainesosia kurkumaa, triphalaa, neemiä ja santelipuuta sisältävä naamio, joka saa ihon sävytetyksi ja virkistyneeksi.

1737 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-016

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"Holud Linen ProAge-kasvonaamio sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle on kermainen kasvonaamio, jonka koostumus on pehmeä ja levitys miellyttävä.

Se sisältää sekoituksen puhdistavia, öljyä imeviä, antioksidanttisia ja ikääntymistä ehkäiseviä aktiiviaineita.

ProAge-kasvonaamio rasvoittuvalle ja sekaiholle on ihanteellinen puhdistamaan rasvoittuvan ja sekaihon kuivattamatta sitä ja jättämään sille raikkaan, kosteutetun ja kiinteän tunteen.

Vihreän saven ja bentoniittisaven (remineralisoiva), riisitärkkelyksen (rauhoittava) ja sinkkioksidin (antiseptinen ja rauhoittava) synergia puhdistaa ja imee öljyä kuivattamatta ja säästää herkkiä alueita.

Neemillä, teepuulla, salvialla, rosmariinilla ja takiaisella on puhdistava ja talineritystä säätelevä vaikutus. Azelaiinihappo, antibakteerinen, anti-inflammatorinen ja antioksidanttinen aine, on myös tarkoitettu akneen.

Hyaluronihappo, joka on kosteuttava ja ikääntymistä ehkäisevä aine, auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja virkistyneenä. Kevyet argan- ja jojobaöljyt lisäävät ihon pehmeyttä, ja bisabololi ja santelipuu rauhoittavat punoitusta.

Ayurvediset tehoaineet kurkuma (tulehdusta ehkäisevä ja puhdistava), triphala (antioksidantti ja kiinteyttävä), neem (puhdistava ja antibakteerinen) ja santelipuu (tulehdusta ehkäisevä, antibakteerinen ja antioksidantti) ovat liittolaisina kiinteän ja virkistyneen ihon aikaansaamiseksi.

"Holud-sarja, johon tämä kasvonaamio kuuluu, on saanut inspiraationsa muinaisesta seremoniasta. Lue sen tarina blogistamme.

Huomautus: Voiteen sisältö saattaa siirtyä sivusuunnassa kuljetuksen aikana, jolloin siihen saattaa syntyä "reikä". Älä huoli, tuotteesta ei ole pulaa! Tämä on normaalia, sillä alumiinipurkkiin mahtuu 70 ml ja voide on 60 ml, joten sisältö ei yllä purkin reunaan, mikä voi aiheuttaa voiteen siirtymistä sivuttain kuljetuksen aikana.

Koostumus ja käyttö

Voidemainen koostumus levittyy helposti kasvoille eikä kuivu levityksen aikana. Huuhtelun jälkeen iho on puhdistettu, kiinteä, hyvin kosteutettu eikä paina, eikä se tunnu kuivalta tai "ihoa kiristävältä".

"Holud ProAge Face Mask" -kasvonaamio yhdistelmä- ja rasvoittuvalle iholle voidaan sisällyttää tiettyyn kasvohoitoon ja sitä voidaan käyttää moninkertaiseen naamiointiin, eli eri naamioita voidaan levittää kasvojen eri alueille, esim:

* kasvonaamio yhdistelmä- ja rasvoittuvalle iholle T-alueelle (otsa, nenä, leuka);

* kasvonaamio kuivalle herkälle iholle herkälle poskialueelle.

Ayurvedinen alkuperä

Kurkumalla, jota ayurvedassa pidetään Rasayana (nuorentava yrtti), on monia ihoa parantavia ominaisuuksia: antibakteerisia, antimikrobisia, antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia. Se on tarkoitettu herkälle iholle, punoitukseen, kutinaan ja likaiselle iholle.

Puhdistavat, detoksifioivat, puhdistavat ja suojaavat ominaisuudet.

Triphala on ikivanha monikasviperäinen lääke, joka koostuu 3 Rasayana-hedelmästä: Amalaki, Bibhitaki, Haritaki. Se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, toimii pitkäikäisyyden edistäjänä ja kykenee palauttamaan elimistöä säätelevien kolmen doshan tasapainon.

Iholle sillä on voimakas kiinteyttävä vaikutus.

Neem on kasvi, jolla on tunnetusti puhdistavia, sääteleviä, antibakteerisia ja sienilääkkeitä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Se sopii hyvin rasvaiselle ja likaiselle iholle, sillä se säätelee talia ja torjuu aknea aiheuttavia bakteereja. Sillä on myös antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja terapeuttisia ominaisuuksia.

Ruusuvesi on sopiva ainesosa kaikille ihotyypeille. Runsaasti antioksidantteja sisältävä ruusuvesi sopii erinomaisesti kypsälle iholle sen elvyttävän ja kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta. Se auttaa rauhoittamaan herkän ja kuivan ihon punoitusta. Sillä on antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, joten se sopii myös rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle.

Ayurvedassa se soveltuu erityisesti Pitta-doshaan liittyvien ongelmien (punoitus, ärtynyt ja herkkä iho) lievittämiseen.

Ayurvedassa santelipuu on Rasayana (nuorentava) kasvi.

Sillä on ikääntymistä estäviä, rauhoittavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Se parantaa ihon sävyä ja säteilevyyttä. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja on ihanteellinen liittolainen kypsälle iholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille, sillä sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia herkän ihon punoitukseen, antibakteerisia, antiseptisiä ja supistavia ominaisuuksia rasvaiselle ja likaiselle iholle sekä pehmittäviä ominaisuuksia kuivalle iholle.

Käyttösuositukset:

Levitä tasainen kerros tuotetta puhtaalle iholle välttäen silmien ja huulten aluetta (limakalvoja). Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele hyvin. Noudata normaalia Rasayana-kasvohoitorutiinia.

Erittäin kuumalla ja kuivalla säällä voit ylläpitää naamion kosteutta käytön aikana suihkuttamalla kasvoillesi valitsemaasi ProAge Ayurvedic Water -vettä Dhatrin (rauhoittava) ja Tulasin (puhdistava) välillä.

Voit tehostaa Holud-naamion vaikutusta suihkuttamalla kasvoille ProAge Ayurvedic Purifying Tulasi -puhdistusvettä ennen naamion käyttöä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Propanediol, Bentonite, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Solum Fullonum, Glycerin, Polyglycerin-6, Zinc Oxide, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Azelaic Acid, Arctium Lappa Root Extract*, Oryza Sativa Powder*, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Glycine, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Citric Acid, Lactic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Undecyl Alcohol, Phenethyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Ongelmalliselle iholle
Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
60 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock