Nokkosen lehtijauhe, Bioherba, 150g
Tuotemerkki: Bioherba
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Nokkosen lehtijauhe, Bioherba, 150g
  • Nokkosen lehtijauhe, Bioherba, 150g

Nokkosen lehtijauhe, Bioherba, 150g

Tuotemerkki: Bioherba
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Nokkosen lehdet sisältävät runsaasti hyödyllisiä aineita, jotka auttavat puhdistamaan ja palauttamaan elimistöä.

Nokkosen lehtien biologisesti aktiiviset aineet tukevat aineenvaihduntaa ja niillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

461 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: HLV4179

Euro vihreä lehti

Nokkonen on ainutlaatuinen yrtti, joka voi auttaa tukemaan verenkiertojärjestelmää ja muita järjestelmiä anemian, korkean verensokerin ja ruoansulatushäiriöiden yhteydessä. Sitä voidaan lisätä kermakeittoihin, juustoa sisältäviin leivonnaisiin ja majoneesin luonnollisena väriaineena.

Nokkosen lehdissä on runsaasti hyödyllisiä aineita, jotka auttavat puhdistamaan ja palauttamaan elimistöä. Nokkosen lehtien biologisesti aktiiviset aineet tukevat elimistön aineenvaihduntaa ja niillä on tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia.

Rauta yhdessä proteiinien, vitamiinien, klorofyllin ja orgaanisten happojen kanssa stimuloi hiilihydraatti- ja proteiiniaineenvaihduntaa ja parantaa sydän- ja verenkiertoelimistön ja hengitysteiden kuntoa. Nokkosvalmisteita käytetään kaikissa kroonisissa sairauksissa, joissa elimistön puolustuskyky erilaisia ympäristöä ärsyttäviä tekijöitä vastaan on heikentynyt.

Käyttö: Ota nokkosenlehtijauhetta maun mukaan tai ravitsemusterapeutin suositusten mukaan. lisää 1-2 teelusikallista nokkosjauhetta vihreisiin ja hedelmäsmoothieisiin, keittoihin tai pestokastikkeisiin. Sitä voidaan käyttää myös kasvo- ja hiusnaamioiden valmistukseen. Älä käytä, jos sinulla on yksilöllinen nokkosyliherkkyys.

Ainesosat: Nokkosen lehtijauhe (Urtica dioica).

Alkuperämaa:
Bulgaria
Valmistusmaa:
Bulgaria
Paino / määrä:
150 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock