TRS Kokonaiset herneet Keltaiset herneet tuovat ruokiin maanläheisen aromin ja pähkinäisen maun.
Keltaiset herneet sopivat erinomaisesti keittoihin ja pataruokiin.
Keltaisia herneitä käytetään myös dals- ja nuudelivalmisteiden valmistuksessa.
Keltaiset herneet ovat runsas proteiinin ja kuitujen lähde.
Keltaiset herneet, jotka sopivat erinomaisesti keittoihin ja pataruokiin, ovat kuivattuja peltoherneitä, joiden maku on hieman miedompi kuin vihreiden herneiden. Muiden palkokasvien tavoin ne sisältävät runsaasti ravintoaineita ja kuitua, ja niiden glykeeminen arvo on alhainen, mikä tekee niistä erittäin terveellisiä.
TRS keltaiset herneet ovat noin 1/4 tuuman levyisiä, väriltään vaaleankeltaisesta beigeen vaihtelevia. Niillä on mieto, hieman makea maku ja pehmeä, rakeinen rakenne.
Ravintoarvo 100 g kohti:
Energia: 1360kJ/340kcal
Rasvaa: 1,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,2 g
Hiilihydraatti: 63 g, josta sokereita: 2 g
kuituja: 30 g
Proteiinia: 19 g
Jäämiä suolasta
Ainesosat: kokonaisia keltaisia herneitä