Soijajauhelihaa pidetään erinomaisena vaihtoehtona jauhelihalle, ja se on erinomainen proteiininlähde. Sen koostumus muistuttaa esikypsennettyä jauhelihaa, ja se sopii kasvisruokiin.
Soijajauho on monipuolinen kasvipohjainen proteiini, jota kutsutaan usein soijarakeiksi tai soijapaloiksi. Tämä ravitseva ainesosa sopii erinomaisesti kasvisruokavalioon ja vegaaniruokavalioon, ja se sopii erinomaisesti erilaisten maukkaiden intialaisten ruokien valmistukseen. TRS Soijajauhelihassa on runsaasti proteiinia ja kuitua, ja se tuo ruokiin syyllisyydentuntoa herättämättömän lisän. Nauti tästä helposti valmistettavasta lihan korvikkeesta curryissä, sekoitetuissa paistoksissa tai salaateissa. Matkasi terveelliseen ja herkulliseen intialaiseen ruokaan alkaa TRS soijajauhelihasta.
Soijajauhelihapiirakan valmistaminen
Käytä soijajauhelihaa oikean jauhelihan sijasta. Kypsennä liottamalla vedessä 5-10 minuuttia ennen kypsennystä. Soijajauheliha on maustettava mausteilla, jotta se imee makuja, kun se kypsennetään muiden ainesten kanssa. Suosittelemme garam masalaa, soijakastiketta, tomaattipyreetä ja valkosipulia.
Ravintoarvo 100 grammaa kohti:
Energiaa / kaloreita: 313kJ / 74kcal
Rasva: 0,4 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,1 g
Hiilihydraatit: 3,6 g, josta sokereita: 1,7 g
Kuitua: 3,9 g
Proteiinia: 12 g
Suola: 0,01 g
Ainesosat: 100 % soija.
Tämä tuote sisältää soijaa.
Tämä tuote on pakattu ja/tai varastoitu laitoksessa, jossa käsitellään myös pähkinöitä, maapähkinöitä, sinappia, selleriä, seesamia, simpukoita, soijaa, sulfiitteja, kalaa ja äyriäisiä sisältäviä tuotteita. Kaikista varotoimista huolimatta tämä tuote voi sisältää jäämiä näistä allergeeneista.
Varastointisuositukset
Säilytä viileässä, pimeässä ja kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen siirrä sisältö suljettuun astiaan.