

Tämä luonnonmukainen kirkastettu voi on valmistettu korkealaatuisesta itävaltalaisesta alppimaidosta. Lehmät ruokitaan yksinomaan ruoholla ja heinällä. Se valmistetaan klassisten ayurveda-menetelmien mukaisesti ja sitä täydennetään luomuyrtteillä. Se valmistetaan AMLA Naturin Rosengartenissa Saksassa sijaitsevassa tehtaassa
Siinä on täydellisesti tasapainossa helposti imeytyvät rasvahapot. Se sopii erinomaisesti terveelliseen ruoanlaittoon, koska sillä on korkea savupiste - se ei tuota haitallisia vapaita radikaaleja kuumennettaessa.
Ghee on tärkeä osa ayurvedista keittiötä, ja se on yksi niistä elintarvikkeista, joita ayurvedisten tekstien mukaan tulisi nauttia päivittäin.
Se on korkealaatuinen elintarvike, jolla on myönteinen vaikutus ihoon. Se puhdistaa fyysisiä kanavia, uudistaa kudoksia ja lisää ruoansulatuksen tulta ja elämänenergiaa lisäämättä Pittaa. Ghee on helposti sulavaa ja hyvä vaihtoehto voille, öljylle ja rasvoille. Se antaa ruokiin hienostuneen, pähkinäisen maun. Se sopii erinomaisesti paistamiseen, leivontaan, hauduttamiseen, höyrystämiseen, kevyeen maustamiseen ja intialaisten ja ayurvedisten ruokien maustamiseen.
Tämä luonnonmukainen kirkastettu voi on valmistettu korkealaatuisesta itävaltalaisesta alppimaidosta. Lehmät ruokitaan yksinomaan ruoholla ja heinällä. Se valmistetaan klassisten ayurvedisten menetelmien mukaisesti ja käsitellään luomuyrttien avulla. Se valmistetaan AMLA Naturin Rosengartenissa sijaitsevassa tehtaassa.
Ghee-voi on sulatettua voita, joka ei sisällä vettä, maitoproteiineja eikä maitosokeria - se on puhdasta voiöljyä. Ghi ei ole yhtä tiivistä tai kermaista kuin voi, vaan pehmeää ja kiteistä. Siinä on voimakas, herkullinen voin tuoksu, ja sen maku on erinomainen, pähkinäinen aromi ja kevyt juustoinen vivahde. Ghee voidaan yhdistää täydellisesti kaikkiin ruokiin ja ainesosiin.
Gheetä voidaan käyttää voina tai öljynä elintarvikkeissa, mutta sitä arvostetaan myös kosmetiikka- ja hoitotuotteiden ainesosana tai pohjana - täydentävänä voiteena, karhealle iholle, silmänympärysihon virkistämiseen tai vauvanhoitotuotteena. Sitä voidaan käyttää myös unettomuuden apuna yhdessä lämpimän maidon kanssa.
Ghee-voi on vanhojen perinteisten ayurvedisten reseptien elämän eliksiiri. Se on todellista "hidasta ruokaa" - ilman teollista käsittelyä. Tämä ghee-voi valmistetaan ilman lisäaineita. Se on puhdas luonnontuote, joka on erittäin korkealaatuinen.
Gheetä on käytetty tuhansia vuosia ruoanlaittoon. Ayurvedisessa keittiössä ghiä käytetään voin, öljyn tai rasvan sijasta. Se stimuloi Agnia (ruoansulatuksen tulta) ja on itsessään helposti sulavaa. Ghi on helposti sulavien elintarvikkeiden asteikolla sijalla 1 ennen voita, kasviöljyjä tai eläinrasvoja. Se on ravintoaine, joka edistää terveyttä ja jota voidaan lämmittää ilman laadun menetystä. Se on myös erittäin runsas ainesosiltaan ja sitä voidaan säilyttää ilman jäähdytystä. Ghee vapauttaa ihmisen ruoansulatusjärjestelmää. Ruoissamme olevat myrkyt voidaan sitoa ja poistaa Ghi:n avulla, mikä edistää hyvää yleistä hyvinvointia monien vuosien ajan.
"Triphala Ghiessä yhdistyvät Triphalan ja Ghee-sulatetun voin edut. Gheetä pidetään erittäin hyvänä keinona tasapainottaa Pita doshaa. Se antaa voimaa kaikille aisteille ja vahvistaa erityisesti näköaistia. Muisti, elämänenergia (odjas) ja kehon kyky auttaa parantamaan haavoja ovat Triphala Gheen hyödyllisiä ominaisuuksia.
"Triphala Gheetä voidaan käyttää ulkoisesti ja sisäisesti. Ulkoisesti sitä voidaan käyttää voiteena tai silmä- ja nenätippoina. Ihanteellinen Kaash-jalkahierontaan Kaash-maljojen kanssa. Triphala Gheen Pita doshaa tasapainottavat ominaisuudet tekevät siitä sopivan käytettäväksi kehon, käsien ja jalkojen polttavien tuntemusten lievittämiseen. Silmähoidot Netra-Tarpanissa tehdään vain Triphala Gheellä.
Sisäisesti Triphala Gheetä käytetään perinteisesti yhtenä valmisteena ayurvedisen Panchakarma-hoidon valmisteluvaiheessa. Rentoutumiseen tai kotihyvinvointiin Triphala Gheetä voidaan käyttää "sisäiseen öljyämiseen".
Triphala Ghee ei ole sama kuin triphala-jauheeseen sekoitettu ghee-voi. Kuten klassiset Sidha-öljyt, ayurvedinen Triphala Ghee valmistetaan monimutkaisessa valmistusprosessissa. Triphalan kuusitoista keittosekoitusta keitetään gheevoin kanssa pitkään, kunnes vesi haihtuu. Kuten Sidha-öljyjenkin valmistuksessa huolellisuus ja tarkkaavaisuus ovat avainasemassa.
Ghee-voin käyttö:
*
* Mausteiden varovaiseen paistamiseen; ne avautuvat ja paljastavat täyden makunsa.
* Ihanteellinen höyrystämiseen, koska se säilyttää vitamiinit.
* Valmistettujen ruokien lämmittämiseen, kuten esim. seuraavat,
* Leivän paahtamiseen - esimerkiksi lämpimänä, yrttien ja mausteiden kanssa.
Ainesosat:
99,7 % puhdasta voiöljyä, joka on valmistettu sertifioidusta luomuviljelystä.
Käytä hyvänmakuisena ruokarasvana. Voidaan paistaa, lisätä riisi- tai kasvisruokiin maun ja ravintoarvon parantamiseksi. Säilytä avattuna jääkaapissa.
Ravintoarvo 100 g:ssa:
Energia-arvo: 3763kJ / 899 kcal
Rasva: 99,5 g, josta rasvahappoja 62,7 g
Hiilihydraatteja:
Protein:
Salt:
Kuitu:
Ainesosat: 99,5 % puhdasta orgaanista sulatettua voita (Ghee, (lehmänmaidosta valmistettu kirkastettu voi)*, Amalaki* (emblica officinalis, intialainen karviainen) (0,7 %), Bibhitaki* (Terminalia bellerica) (0,7 %), Haritaki* (Terminalia chebula) (0,7 %).
* valvotusta luonnonmukaisesta tuotannosta. Ei sisällä lisäaineita, säilöntäaineita, laktoosia, transrasvahappoja, hydrattuja öljyjä eikä suolaa.
Valmistaja