Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml
  • Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml
  • Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml
  • Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml
  • Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml

Marulaöljy Neitsyt, Fushi, 50ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Runsaasti vitamiineja sisältävä öljy, joka tekee ihosta säteilevän ja heleän.

100 % puhdasta ja vastapuristettua marulaöljyä (Sclerocarya birrea).

Teho: Kuivalle, pullealle iholle, juonteita ja kuivia laikkuja, kohottaa ja kirkastaa ihoa.

3069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5055757904366

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed® 100 % puhdas marulaöljy tunnetaan Afrikassa "ihmeöljynä", ja sitä arvostetaan keinona hoitaa nuorekasta ihoa.

Marulaöljy on erittäin ravitseva kevyt öljy, joka imeytyy helposti ihoon ja sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ylläpitämään ihon suojaa. Se sisältää myös aminohappoja, erityisesti L-arginiinia, joka voi auttaa ehkäisemään juonteita ja ryppyjä. Marulaöljy sopii erinomaisesti kypsälle ja kuivalle iholle, sillä se elvyttää väsyneen ihon, auttaa lisäämään sen kimmoisuutta ja edistää sen täyteläisempää ulkonäköä.

Marula-öljyn hyödyt:

SISÄLTÄÄ RUNSAASTI ANTIOKSIDANTTEJA

Runsaasti antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja antavat sille nuorekkaan hehkun.

VALOTTAA IHOA

Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja parantamaan hyperpigmentaation ja tummien läiskien ulkonäköä. Se voi johtaa kirkkaampaan ja säteilevämpään ihoon.

KIILTÄVÄT HIUKSET

Voidaan käyttää myös hiusten kosteuttamiseen, ravitsemiseen ja kiillon lisäämiseen. Auttaa taltuttamaan pörröisyyttä ja suojaamaan lämpövaurioilta.

KÄYTTÖ:

1 - Levitä puhdistetulle, kostealle iholle. Hiero herneen kokoinen määrä Fushi Marula -öljyä ihoon.

2 - Anna öljyn imeytyä kokonaan ennen kuin jatkat ihonhoitoa seuraavaan vaiheeseen.

3- Öljyä voidaan käyttää kosteusvoiteen sijasta, ennen kosteusvoidetta tai kosteusvoiteen jälkeen viimeisenä vaiheena ennen aurinkovoiteen levittämistä.

4- Käytä yhdessä Fushi Biovedic -kasvovoiteen kanssa tai lisää 2-3 tippaa Fushi Marula -öljyä Biovedic -kasvovoiteeseen lisäkosteutusta varten.

FUSHI VINKKI:

Hiero hiuspohjaan ja jätä yön yli ravitsemaan kuivia, kuumuuden vaurioittamia hiuksia.

KÄYTTÖTARKOITUS:

- Biovedic-kasvovoide - kosteuttaa ja ravitsee ihoa

- Villiporkkanaöljy - sekoita muutama tippa ravitsevaksi kasvohierontaöljyksi.

Ainesosat.

Alkuperä: Etelä-Adria

Kylmäpuristettu, standardoimaton, puhdistamaton, luonnonmukainen ja luonnollinen öljy. Jokainen erä on erilainen ja sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Säilytysolosuhteet: Varastointiolosuhteet. Älä käytä, jos sinetti on rikki.

-------------------------------------------------------------------

Mitkä ovat marulaöljyn hyödyt?

Marulaöljyssä on runsaasti antioksidantteja, välttämättömiä rasvahappoja sekä E- ja C-vitamiinia, joten se edistää ihon terveyttä. Se auttaa kosteuttamaan ja kosteuttamaan ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Öljy imeytyy helposti, ei ole komedogeeninen (ei tuki huokosia) ja sopii kaikille ihotyypeille. Se voi auttaa vähentämään juonteita, ryppyjä ja ikääntymislaikkuja ja edistää nuorekasta ihonväriä.

Soveltuuko marulaöljy silmänympärysryppyjen hoitoon?

Marulaöljystä voi olla hyötyä silmien ympärillä olevien ryppyjen vähentämisessä. Öljy sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten E- ja C-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ihon vanhenemista edistäviltä vapailta radikaaleilta. Se sisältää myös välttämättömiä rasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat silmien ympärillä olevaa herkkää ihoa. paikallisesti käytettynä marulaöljy voi auttaa kosteuttamaan ihoa ja parantamaan sen kimmoisuutta, mikä voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Marulaöljyn säännöllinen käyttö voi saada silmänympärysihon näyttämään sileämmältä ja nuorekkaammalta. Jos haluat käyttää marulaöljyä silmänympärysihon ryppyihin, levitä pieni määrä öljyä sormenpäilläsi ja hiero sitä silmänympärysiholle kevyin naputtelevin liikkein. Varo levittämästä öljyä suoraan silmiin. Yleissääntönä on, että ennen kuin käytät mitä tahansa uutta tuotetta, on suositeltavaa tehdä ihotesti pienelle ihoalueelle, jotta voit varmistaa, ettei haittavaikutuksia esiinny.

Onko marulaöljy hyväksi hiuksilleni?

Marulaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega-6- ja omega-9-rasvahappoja, jotka auttavat kosteuttamaan ja kosteuttamaan hiuksia. Se voi tunkeutua hiusakseliin, kosteuttaa ja ravitsee kuivia ja hauraita hiuksia syvästi ja tekee niistä pehmeämmät, sileämmät ja helpommin käsiteltävät. Marulaöljyn antioksidantit, kuten E-vitamiini, auttavat suojaamaan hiuksia. Se muodostaa hiussuikaleille suojaavan esteen, joka vähentää muotoiluvälineiden, auringonvalon ja kemiallisten käsittelyjen aiheuttaman lämpöaltistuksen vaikutuksia.Voit käyttää marulaöljyä hiuksiin levittämällä muutaman pisaran öljyä kämmeniin ja levittämällä sitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin keskittyen hiusten keskipituuksiin ja latvoihin. Voit myös lisätä marulaöljyä hiusnaamioihin, hoitoaineisiin tai hiustenhoitotuotteisiin lisätäksesi hiuksiisi ylimääräistä kosteutta ja ravintoa.

Tukkeeko marulaöljy huokoset?

Marulaöljyä pidetään yleisesti ei-komedogeenisena, mikä tarkoittaa, että se ei todennäköisesti tuki huokosia. Se on kevyt öljy, joka imeytyy helposti ihoon jättämättä rasvaista tai raskasta tunnetta. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää monenlaisille ihotyypeille, myös rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. on kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisen iho on ainutlaatuinen, ja se, mikä toimii hyvin yhdelle henkilölle, ei välttämättä toimi yhtä hyvin toiselle. Vaikka marulaöljy on yleisesti ottaen hyvin siedetty, on mahdollista, että ihonhoitotuotteille, myös öljylle, ilmenee yksilöllisiä herkkyys- tai allergisia reaktioita. Jos sinulla on rasvainen tai akneen taipuvainen iho, on suositeltavaa testata marulaöljyä pienellä ihoalueella, ennen kuin levität sitä koko kasvoillesi. Näin voit selvittää, miten ihosi reagoi öljyyn ja aiheuttaako se finnejä tai ärsytystä. Lisäksi käyttämällä öljyä säästeliäästi tai yhdessä muiden ei-komedogeenisten ainesosien kanssa voidaan vähentää huokosten tukkeutumisen riskiä.

Onko marulaöljy rasvainen?

Marulaöljyä pidetään yleisesti kevyenä öljynä, joka imeytyy nopeasti ihoon, joten sen ei pitäisi tuntua rasvaiselta tai raskaalta, kun sitä käytetään oikeassa määrin. Verrattuna joihinkin raskaampiin öljyihin, kuten kookosöljyyn tai risiiniöljyyn, marulaöljy on rakenteeltaan kevyempää. On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilölliset kokemukset voivat vaihdella. Tekijät, kuten ihotyyppi, käytetyn öljyn määrä ja henkilökohtaiset mieltymykset, voivat kaikki vaikuttaa öljyn tuntumaan iholla. Joillakin henkilöillä, joilla on rasvaisempi iho, voi olla tunne, että marulaöljyn liiallinen käyttö saattaa jättää lievän jäännöksen tai rasvaisen tunteen. Tällaisissa tapauksissa voi olla hyödyllistä käyttää pienempää määrää tai sekoittaa sitä muihin ihonhoitotuotteisiin halutun koostumuksen ja imeytyvyyden saavuttamiseksi.Mahdollisen rasvaisuuden välttämiseksi on yleensä suositeltavaa aloittaa pienellä määrällä marulaöljyä ja säätää sitä tarpeen mukaan ihon reaktion mukaan. Ohuen kerroksen levittäminen ja öljyn antaminen imeytyä kokonaan ihoon ennen muiden tuotteiden levittämistä voi myös auttaa välttämään rasvaista tunnetta. Muista, että jokaisen iho on ainutlaatuinen, joten on parasta kokeilla sopivimman määrän ja käyttötavan löytämiseksi.

Ihotyyppi:
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Kypsälle, kuivalle iholle
Alkuperämaa:
Afrikka
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock