Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml
  • Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml
  • Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml
  • Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml
  • Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml

Kehäkukkaöljy manteleilla, Fushi, 100ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

EDUT: Pehmentävä ja rauhoittava öljy kaikille ihotyypeille ja ihanteellinen vauvoille.

100 % puhdasta ja luonnonmukaista kehäkukkaöljyä (makea manteliöljy, johon on lisätty luonnonmukaisia kehäkukan kukkia).

KÄYTTÖTARKOITUS: Ärtyneelle tai tulehtuneelle iholle ja lievittämään pieniä ihoärsytyksiä, kuten ihottumaa, auringonpolttamia tai hyönteisten puremia.

2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5060112861789

Soil Assotiation Organic

Kehäkukkaöljy on hyvä öljy, jota kannattaa aina pitää käsillä, koska sillä on suuria tulehdusta ehkäiseviä ja parantavia ominaisuuksia. Se on erittäin rauhoittava öljy, jolla on antiseptisiä ominaisuuksia. Sitä voidaan käyttää tulehduksellisiin ja kutiaviin ihosairauksiin sekä paikallisesti infektioihin, palovammoihin ja ihoärsytyksiin. Se edistää solujen uusiutumista ja auttaa myös vähentämään arpia. Se on suosittu vauvoille käytetty öljy.

Orgaanisen kehäkukkaöljyn edut:

CALENDULA: IHON TERVEYS

Kehäkukkaöljyä käytetään usein paikallisesti ihon terveyden edistämiseen. Sen uskotaan sisältävän kasviyhdisteitä, jotka voivat auttaa rauhoittamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä tai tulehtunutta ihoa.

ANTIMIKROBISET OMINAISUUDET

Kehäkukkaöljyllä on luonnollisia antimikrobisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa hoitamaan pieniä viiltoja, naarmuja ja hyönteisten puremia.

RAMINANTTI

Kehäkukkaöljyn rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta se on hyödyllinen ärtyneen ihon rauhoittamiseen ja sopii erinomaisesti pienten vauvojen iholle, kuivan kutisevan ihon kosteuttamiseen ja yleiseen ihonhoitoon.

Kehäkukkaa käytetään usein akneen, ekseemaan, hilseilevään ihoon, vaippaihottumaan, kivuliaisiin halkeileviin nänneihin, kuivaan halkeilevaan ihoon, haavoihin ja suonikohjuihin.

Infiltroidaan 3 kuukauden ajan:

Tätä kehäkukkaöljyä valmistetaan infusoimalla tuoreita kehäkukan terälehtiä, joita voidaan infiltroida orgaaniseen makean mantelin öljyyn 3 kuukauden ajan. Käyttämämme kylmäpuristettu orgaaninen manteliöljy imeytyy helposti ihoon. Se on myös yksi parhaista monikäyttöisistä perusöljyistä, lähes hajuton ja erinomainen voiteluaine. Makea manteliöljy kestää hapettumista, mikä tekee siitä ihanteellisen kantajaöljyn.

Pakattu lasipulloon, joka suojaa sisältöä lämmöltä, valolta, hapettumiselta ja kosteudelta.

Se on standardoimaton, puhdistamaton ja luonnollinen. Jokainen erä on erilainen ja sillä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Öljy saattaa sisältää näkyviä saostumia tai ainesosien luonnollisia hiukkasia. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että öljyjämme ei ole koskaan puhdistettu, hajunpoistettu tai suodatettu, mikä ei tarkoita, että öljy olisi viallinen.

KÄYTTÖ:

1- Levitä muutama tippa Fushi Fresh-Pressed® Calendula Oil -öljyä mille tahansa kehon alueelle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein, kunnes se on imeytynyt. 2- Paikallinen käyttö: Calendula Oil -öljyä voidaan levittää suoraan iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan. Hiero pieni määrä öljyä varovasti halutulle alueelle, kuten kuivalle tai ärtyneelle iholle, arpiin tai hyönteisten puremiin. Sitä käytetään usein sen rauhoittavien ja parantavien ominaisuuksien vuoksi.

FUSHI VINKKI:

Kehäkukkaöljy on hellävaraista ja turvallista vauvoille, ja sitä voidaan käyttää vaippaihottuman tai kuivan ihon lievittämiseen.

Calendula officinalis flores (kehäkukan kukat), Prunus dulcis (luonnonmukainen puhdistamaton kylmäpuristettu kultainen manteliöljy).

Calendulaöljyä käytetään kolme kertaa 3 kuukauden ajan suhteessa 1:1. yrtti ja öljy. Näin varmistetaan laboratoriovarmennettu vähimmäismäärä 4000 mg/ltr terpeenejä. Kolme infuusiota 3 kuukauden aikana. Kyseessä on kylmäpuristettu, standardoimaton, puhdistamaton, orgaaninen, heksaaniton ja luonnollinen öljy. Jokainen erä on erilainen ja sillä on ainutlaatuiset ominaisuudet.

Ei sisällä: Kemikaaleja, säilöntäaineita, aromiaineita tai lisäaineita.

-------------------------------------------------------------------

Mihin kehäkukkaöljy sopii?

Kehäkukkaöljy on hyvä rauhoittamaan ja parantamaan ihoa. Sitä voidaan käyttää kuivan, ärtyneen tai herkän ihon lievittämiseen, haavojen paranemisen edistämiseen, auringonpolttamien lievittämiseen, vaippaihottuman lievittämiseen sekä kuivan ja kutisevan päänahan rauhoittamiseen.

Voinko käyttää kehäkukkaöljyä suoraan iholle?

Kyllä, kehäkukkaöljyä voi käyttää suoraan iholle. Calendulaöljyn käyttö iholla on yleensä turvallista useimmille ihmisille, mutta on aina hyvä tehdä ensin laastaritesti mahdollisten allergisten reaktioiden tai herkkyyksien varalta. Laastaritesti tehdään levittämällä pieni määrä kehäkukkaöljyä pienelle ihoalueelle, esimerkiksi kyynärvarren sisäpuolelle. Odota 24 tuntia ja tarkkaile mahdollisia haittavaikutuksia, kuten punoitusta, kutinaa tai ärsytystä. Jos haittavaikutuksia ei ilmene, on todennäköisesti turvallista käyttää suurempaa ihoaluetta.

Sopiiko kehäkukkaöljy ruusufinniin?

Kehäkukkaöljyä mainostetaan usein sen mahdollisista hyödyistä ärsyyntyneen ihon rauhoittamisessa, joten se voi olla suosittu valinta ruusufinnistä kärsiville. On kuitenkin tärkeää huomata, että ruusufinni on monimutkainen ihosairaus, jonka vaikeusaste voi vaihdella ja johtua monista eri tekijöistä. Vaikka jotkut ruusufinnistä kärsivät voivat lievittää ja parantaa oireitaan käyttämällä kehäkukkaöljyä, tämä ei taatusti sovi kaikille. Yleisesti ottaen on tärkeää tehdä ensin laastaritesti, kun uutta tuotetta käytetään ruusufinnille alttiilla iholla, jotta voidaan varmistaa, ettei haittavaikutuksia esiinny. Lisäksi on harkittava sellaisten tuotteiden käyttöä, joiden ainesosat ovat mietoja ja ärsyttämättömiä, ja vältettävä tunnettuja ruusufinniä laukaisevia tekijöitä, kuten voimakkaita kemikaaleja, hajusteita ja liiallista kuumuutta. Muista, että se, mikä toimii yhdelle ihmiselle, ei välttämättä toimi toiselle, joten on parasta kääntyä ammattilaisen puoleen, joka voi arvioida yksilöllisen tilanteesi ja antaa räätälöityjä suosituksia.

Sopiiko kehäkukka psoriaasiin?

Vaikka kehäkukkaöljyä käytetään yleisesti sen mahdollisten rauhoittavien ja kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi, on vain vähän tieteellistä näyttöä, jossa tutkitaan erityisesti sen tehokkuutta psoriaasin hoidossa. Psoriaasi on krooninen autoimmuunisairaus, jolle ovat ominaisia tulehdukselliset, hilseilevät laikut. Vaikka kehäkukkaöljy voi lievittää jonkin verran psoriaasiin liittyvää kuivuutta ja lievää ärsytystä, sitä ei pidetä tämän sairauden pääasiallisena hoitona. Psoriasiksen lääkehoito sisältää yleensä paikallisia kortikosteroideja, D-vitamiinianalogeja, retinoideja ja muita määrättyjä lääkkeitä. Jos kärsit psoriaasista tai jostain muusta ihosairaudesta, on erittäin tärkeää kääntyä ihotautilääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen puoleen, joka voi antaa asianmukaisen diagnoosin, neuvoja ja hoitovaihtoehtoja erityistarpeisiisi. He voivat suositella sopivimpia ja näyttöön perustuvia hoitoja psoriaasin tehokkaaseen hoitoon.

Mitä kehäkukka tekee iholle?

Kehäkukkaa, joka tunnetaan myös nimellä kehäkukka, on käytetty vuosisatojen ajan sen mahdollisten hyötyjen vuoksi ihonhoidossa. Kehäkukalla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa rauhoittamaan ärtynyttä tai tulehtunutta ihoa. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi pienissä palovammoissa, ihottumissa, hyönteisten puremissa ja auringonpolttamisissa. Kehäkukkaöljy tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan, jotka voivat auttaa kosteuttamaan kuivaa tai halkeilevaa ihoa. Se muodostaa iholle suojaavan suojakerroksen, joka auttaa säilyttämään kosteutta ja ehkäisemään vesihukkaa. Kehäkukkaa on perinteisesti käytetty haavojen hoitoon. Se voi stimuloida kudosten uusiutumista ja auttaa pienten viiltojen, naarmujen ja mustelmien luonnollista paranemista. Kehäkukkaa pidetään yleisesti ottaen mietona ja hyvin siedettynä, joten se sopii herkille ihotyypeille. On kuitenkin tärkeää tehdä laastaritesti mahdollisten allergisten reaktioiden tai herkkyyksien varalta, ennen kuin sitä levitetään laajemmalle ihoalueelle.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kaikille ihotyypeille
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
2352 €
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock