Intialainen Amla mehu, luomu, Fushi, 500ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Amla mehu, Fushi, 500ml
  • Amla mehu, Fushi, 500ml
  • Amla mehu, Fushi, 500ml
  • Amla mehu, Fushi, 500ml
  • Amla mehu, Fushi, 500ml
  • Amla mehu, Fushi, 500ml
  • Amla mehu, Fushi, 500ml

Intialainen Amla mehu, luomu, Fushi, 500ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Antioksidantteja keholle, iholle ja hiuksille.

Tuoreet puristetut amla-marjat.

Sisältää yli 16 suositeltua annosta (30 ml) | 180 mg C-vitamiinia annosta kohti.

2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 5055757901303

Soil Assotiation Organic

Amla, joka tunnetaan myös nimellä intialainen karviaismarja, on Intiasta kotoisin oleva hapan hedelmä, joka kasvaa syksyisin kosteilla mäkialueilla. Amla-mehun tiedetään tasapainottavan kehoa ja auttavan tasapainottamaan kolmea doshaa - vata, pitta ja kapha. Amla-mehua pidetään jumalallisena hedelmänä sen monien hyötyjen vuoksi. Se on ihana terveysmehu, koska siinä on ainutlaatuisen paljon C-vitamiinia - 20 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa.

Amla-mehun edut:

Tehokas luonnollinen C-vitamiinin lähde

Amla sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti, immuunijärjestelmän vahvistaja ja kollageenin edistäjä. Jokainen 30 ml:n annos sisältää 180 mg C-vitamiinia, mikä vastaa 225 % päivittäisestä C-vitamiinin saannista.

100 % puhdasta mehua elimistön päivittäiseen suojaamiseen

Valmistettu luonnollisilla säilöntäaineilla, ilman lisättyä vettä tai makuaineita, tämä voimakas supermehu on tehokas täydennys suojaamaan ja edistämään päivittäistä puolustuskykyä.

Raikas ja voimakas

Fushin tuorepuristettu amla-mehu valmistetaan vain 100 % tuoreista amla (Amalaki) marjoista, jotka on hankittu Intian Gujaratista. Jokainen pullo sisältää yli 1 kg Amla-marjoja, joten jokainen 30 ml:n annos sisältää 60 g Amla-marjamehua. Jokainen pullo sisältää yli 16 annosta!

Miten Amla-mehua käytetään:

Suositeltu annostelu:

Ota 30 ml mehua (2 ruokalusikallista) sekoitettuna puoleen lasilliseen vettä ennen ateriaa kahdesti päivässä.

FUSHI TOP TIP:

Yhdistä Fushi Amla ja aloe vera -mehu immuniteetin vahvistamiseksi. Tämä ravitseva cocktail voi myös auttaa vieroittamaan ja tukea ihon ja hiusten terveyttä.

Ainesosat: 99,7 % puhdasta tuorepuristettua amla-mehua - intialainen karviaismarja (Emblica Officinalis), kaliumsorbaatti (ruusunmarjoista), natriumbentsoaatti (omenoista).

Alkuperä: Intia.

Yksinoikeus:

Kylmäpuristetut, vastapuristetut Amla-marjat, ei kuivattu eikä valmistettu tiivisteestä.

Ei sisällä: Synteettisiä säilöntäaineita, keinotekoisia väri- tai aromiaineita. Ei lisättyä vettä.

Säilytysolosuhteet:

Ravista ennen käyttöä. Mehu voi olla sameaa ja pullon pohjalle voi laskeutua sakkaa. Maku ja väri voivat vaihdella erien välillä. Tämä ei vaikuta laatuun. Kun mehu on avattu, säilytä sitä jääkaapissa ja käytä 4 viikon kuluessa avaamisesta.

Ei välttämättä sovellu:

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.

-------------------------------------------------------------------

Voinko juoda amla-mehua päivittäin?

Monet ihmiset voivat hyötyä amla-mehun juomisesta päivittäin, sillä se sisältää runsaasti C-vitamiinia, antioksidantteja ja muita ravintoaineita. Amlaa, joka tunnetaan myös nimellä intialainen karviaismarja, käytetään perinteisessä ayurveda-lääketieteessä sen monien terveysvaikutusten vuoksi. Amla-mehun nauttimisen mahdollisia hyötyjä ovat muun muassa: immuniteetin vahvistaminen, ruoansulatuksen parantaminen, hiusten ja ihon terveyden parantaminen sekä painonpudotus. On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilöllinen sietokyky ja reaktiot voivat vaihdella. Joillekin ihmisille amla-mehu voi aiheuttaa ruoansulatusvaivoja tai allergisia reaktioita. Lisäksi jos sinulla on erityisiä sairauksia tai käytät lääkkeitä, on suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen merkittävien ruokavaliomuutosten tekemistä. Yleensä suositellaan aloittamaan pienellä määrällä amla-mehua ja lisäämään määrää vähitellen elimistön reaktion arvioimiseksi. Kuten minkä tahansa ravintolisän tai -muutoksen kohdalla, kohtuus on avainasemassa. Jos havaitset haittavaikutuksia, on parasta lopettaa sen käyttö ja kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Korvaako amla-mehu harmaat hiukset?

Ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että amla-mehu voisi muuttaa harmaita hiuksia. Hiusten harmaantuminen johtuu ensisijaisesti luonnollisesta ikääntymisprosessista ja hiusten väristä vastaavan pigmentin, melaniinin, tuotannon vähenemisestä. Vaikka amlassa on runsaasti antioksidantteja ja tiettyjä ravintoaineita, jotka voivat auttaa hiusten terveyttä, se ei voi kumota harmaantumisprosessia. Amlaa käytetään kuitenkin usein perinteisessä ayurvedisessa lääketieteessä hiustenhoitoon. Sen uskotaan vahvistavan karvatupet, edistävän hiusten kasvua ja parantavan hiusten yleistä terveyttä. Jotkut saattavat huomata, että amla-pohjaisten tuotteiden tai amla-mehun käyttö edistää terveempiä ja kiiltävämpiä hiuksia, mutta ei muuta harmaiden hiusten väriä takaisin alkuperäiseen väriin.

Pitäisikö minun ottaa amla-mehua illalla vai aamulla?

Amla-mehun nauttimisen ajoitus voi vaihdella henkilökohtaisten mieltymysten ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ayurvedan mukaan on kuitenkin hyvä ottaa amla-mehua aamulla tyhjään vatsaan. Amla-mehun juominen aamulla voi stimuloida ruoansulatusta ja käynnistää aineenvaihduntaa päivän aikana. Amlalla uskotaan myös olevan puhdistava vaikutus elimistöön, ja sen korkean C-vitamiinipitoisuuden ansiosta se voi vahvistaa vastustuskykyä. Jotkut uskovat myös, että amla-mehun juominen aamulla antaa energiaa ja edistää henkistä vireyttä.

Miten amla-mehu vaikuttaa kehoosi?

Intialaisesta karviaismarjapensaasta saatavalla amla-mehulla on monia hyötyjä keholle. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää, stimuloi kollageenin tuotantoa, auttaa haavoja paranemaan ja toimii antioksidanttina. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja. Amla-mehu voi edistää tervettä ruoansulatusta, parantaa maksan toimintaa, auttaa laihtumisessa, parantaa hiusten ja ihon terveyttä ja tukea sydämen terveyttä. Se voi myös auttaa säätelemään verensokeria ja vähentämään tulehduksia.

Kenen ei pitäisi ottaa amla-mehua?

Vaikka amla-mehu on yleensä turvallista ja hyödyllistä useimmille ihmisille, on joitakin tapauksia, joissa on noudatettava varovaisuutta tai vältettävä sitä. Jos sinulla on tiedossa oleva allergia amlalle tai muille samaan perheeseen kuuluville hedelmille (esim. karviaisille tai marjoille), on suositeltavaa välttää amla-mehua allergisten reaktioiden välttämiseksi. Henkilöillä, joilla on tiettyjä ruoansulatuskanavan häiriöitä, kuten happamat refluksitauti, mahahaava tai ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS), amla-mehun happamuus voi heikentyä. Jos kärsit näistä sairauksista, on parasta neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen amla-mehun käyttöä. Hypoglykemia: Amla-mehu voi alentaa verensokeria. Jos sinulla on matala verensokeri (hypoglykemia) tai jos käytät verensokeria alentavaa lääkitystä, on tärkeää seurata verensokeriarvoja huolellisesti ja neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen amla-mehun käyttöä. On aina suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen tai lääkärin kanssa ennen merkittävien ruokavaliomuutosten tekemistä, erityisesti jos sinulla on jo olemassa olevia sairauksia tai huolenaiheita.

Suositeltu
Koskemattomuus
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
500 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock