Ruusuvedellä on omaleimainen makea maku, ja sitä on käytetty muinaisista ajoista lähtien elintarvikkeissa, hajuvesissä ja ayurveda-aineissa.
Se sopii käytettäväksi kasvojen pesuun.
Elvyttää herkkää ja herkkää ihoa.
Käytä kasvojen hoitoon, ruoanlaittoon, aromaattiseen kylpemiseen.
Luomutuote, joka on valmistettu käsin poimitusta punaisen ruusun terälehtiuutteesta. Ruusuvettä käytetään laajalti persialaisissa ja Lähi-idän elintarvikkeissa. Intialaisessa keittiössä ruusuvettä käytetään yleisesti jälkiruoissa. Ruusuvettä lisätään esimerkiksi Gulab Jamunin tai Mango Lassi -ruokiin. Koska ruusuuute on erittäin voimakkaan makuinen, muutama tippa riittää yleensä.
Ruusu sopii kasvojen pesuun, sillä se virkistää herkkää ja herkkää ihoa.
Ruusuvesi on valmistettu puhtaasta ruusun terälehtiuutteesta ilman keinotekoisia aromiaineita. Se puhdistaa, virkistää ja kiinteyttää ihoa antaen sille luonnollisen hehkun sisältäpäin. Puhdistaa, virkistää ja kiinteyttää ihoa.
Säilyttää ihon pH-tasapainon, kosteuttaa ja antaa iholle luonnollisen hehkun. Rauhoittaa ja lievittää auringonpolttamaa ja ärsytystä. Viilentää ja vähentää turvotusta
Voidaan käyttää myös ilmanraikastimena tai lisätä kylpyyn ennen kylpyä.
Ainesosat: vesi, ruusuuute.