Ruusuveden kasvovesi, Sattva Ayurveda, 100ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Ruusuveden kasvovesi, Sattva Ayurveda, 100ml
  • Ruusuveden kasvovesi, Sattva Ayurveda, 100ml

Ruusuveden kasvovesi, Sattva Ayurveda, 100ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Ruusuvesi sisältää A- ja C-vitamiineja, ja sitä käytetään kosmetiikassa.

Sitä käytetään kasvovoiteena lievittämään ärsytystä, kosteuttamaan ja virkistämään ihoa, uudistamaan ja vähentämään ryppyjä.

Ruusuvettä käytetään myös hiustenhoitokosmetiikassa. Ruusun lisäaineita sisältävä kosmetiikka ravitsee päänahkaa, vahvistaa sipuleita ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Kotihoitoon se sopii myös kotitekoisten yrtti- tai savinaamioiden pohjaksi.

610 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 11 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794187016

Ruusuvesi sisältää A- ja C-vitamiinia, ja sitä käytetään kosmetiikassa. Sitä käytetään kasvovoiteena lievittämään ärsytystä, kosteuttamaan ja virkistämään ihoa, uudistamaan ja vähentämään ryppyjä. Ruusuvettä käytetään myös hiustenhoitokosmetiikassa. Sen lisäaineita sisältävä kosmetiikka ravitsee päänahkaa, vahvistaa sipuleita ja ehkäisee hiustenlähtöä. Kotihoitoon se sopii myös kotitekoisten yrtti- tai savinaamioiden pohjaksi.

5 KÄYTTÖKOHDETTA RUUSUVEDELLE:

Ruusuvesi on luonnollinen pehmeä kasvovesi, tehokas puhdistusaine ja ihonhoitotuote. Ruusuvedellä on antiseptisiä ominaisuuksia, ja se on erityisen hyödyllistä ikääntyvälle, kuivalle ja herkälle iholle. Ruusuvesi ei sisällä kemiallisia teollisuustuotteita, säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita ja aromiaineita. Se on 100 % luonnollinen tuote.

VESIROUHEEN SIJASTA. Levitä ruusuvettä meikittömälle kasvojen ja dekolteen alueelle ennen voiteen levittämistä. Ruusuvesi kuivattaa ihohuokosia, vähentää tulehdusta, ärsytystä ja punoitusta.

KAKKU. Ruusuveteen kostutettu pehmeä liina asetetaan meikittömälle kasvojen tai dekolteen alueelle. Rentouta kasvojen lihakset, makaa 5-10 minuuttia ja hengitä ruusun tuoksua, joka on terapeuttinen ja lievittää stressiä ja väsymystä. Tämä hoito on erittäin hyödyllinen illalla ennen nukkumaanmenoa.

VONIOS. Lämmin kylpy ruusuvedellä voimien palauttamiseksi ja sävyn ylläpitämiseksi. Tätä varten lisätään yksinkertaisesti 250-500 ml ruusuvettä kylpyveteen.

PEDIKYYRI JA MANIKYYRI. Kylpyjä pedikyyriin ja manikyyriin. Ruusuvettä voidaan lisätä kylpyihin pedikyyri- tai manikyyrihoitoja valmisteltaessa antiseptisenä ja aromiaineena.

SILMIENHOITOON. Huuhtele silmät ja aseta ruusuvedellä kostutetut vanulaput silmäluomille ja makaa niiden kanssa 5-10 minuuttia. Ruusuvesi rauhoittaa silmien limakalvoja ja vähentää tulehdusta. Ruusuvettä suositellaan käytettäväksi myös silmänhuuhteluna sidekalvotulehdukseen, tulehduksiin ja allergioihin.

Käyttö kasvoille: Levitä hieman tuotetta vanulapulle ja levitä tai puhdista iho varovasti.

Ingredients: Rosa Centifolia Flower Water, Rosa Damascena Flower Oil, Propylene glycol, Potassium sorbate.

Kalium Damascene Ravitseva tuoksu: säilytä sitä tiiviisti suljetussa astiassa pimeässä paikassa. Pidä poissa auringonvalolta.

Parasta ennen: katso pakkauksesta.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
815 €
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
302 €
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock