Valkosipuliöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml
Tuotemerkki: Dabur
Valkosipuliöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml
  • Valkosipuliöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml

Valkosipuliöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml

Tuotemerkki: Dabur

Valkosipuliuuteöljyä suositellaan kaljuuntumisen hoitoon, hiusten kasvun stimuloimiseksi ja hiustenlähtön estämiseksi. Tämä öljy puhdistaa ihohuokoset, edistää hiusten uudistumista ja aktivoi päänahan verenkiertoa. "Dabur Vatika" valkosipuliöljyn käyttö tekee hiuksista sileät, silkkiset ja kiiltävät.

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: HL1067

12 kuukautta avaamisen jälkeen

Valkosipulin parantavat ominaisuudet on tunnettu jo muinaisista ajoista lähtien, ja intialaisissa lääketieteellisissä kirjoituksissa neuvotaan, että valkosipulia tulisi käyttää varoen ja vain lääkkeenä. Yksi valkosipulin käyttötavoista on kosmetiikka, joka on tehokas keino vahvistaa hiuksia ja edistää hiusten kasvua.

Valkosipuli sisältää runsaasti proteiineja, rasvoja, rikkiä sisältäviä aktiivisia biologisia yhdisteitä, vitamiineja (C-, E-, A-, D- ja B-vitamiineja), kivennäisaineita (jodi, kalium, natrium, kalsium, magnesium, seleeni, pii, fosfori), inuliinia, eteerisiä öljyjä, fytonsideja (luonnollisia mikrobilääkkeitä, sienilääkkeitä, loislääkkeitä ja muita hyödyllisiä aineita) ja muita hyödyllisiä aineita.

Valkosipuliuuteöljyä suositellaan kaljuuntumisen hoitoon, hiusten kasvun stimuloimiseksi ja hiustenlähtön estämiseksi. Tämä öljy puhdistaa ihohuokoset, stimuloi hiusten uudistumisprosesseja ja aktivoi päänahan verenkiertoa. "Dabur Vatika" valkosipuliöljyn käyttö tekee hiuksista sileät, silkkiset ja kiiltävät.

Erityisen huomionarvoista on, että sillä ei ole epämiellyttävää ja pistävää hajua, mutta siinä on kaikki tämän ihanan kasvin terapeuttiset ominaisuudet.

Vaikutukset:

  • * Vahvistaa hiusten juuria;
  • * Edistää hiusten nopeaa kasvua;
  • * Aloita hiusten uudistamisprosessi;
  • * Estää hiustenlähtöä;
  • * Puhdistaa päänahan;
  • * Sieni- ja parasiittivastainen ja mikrobilääkkeellinen vaikutus;
  • * Auttaa poistamaan hilseen;
  • * Hiuksista tulee silkkiset ja kiiltävät.

Käyttöaiheet:

  • * Hiustenlähtö,
  • * Hidas hiusten kasvu,
  • * Sopii kaikille hiustyypeille.

Vasta-aiheet: yksilöllinen suvaitsemattomuus aineosille.

Käyttöohje: levitä öljyä päänahkaan ja levitä tasaisesti koko hiusten pituudelle. Hiero pyörivin liikkein päänahkaan ja hiusjuuriin. Kääri pyyhkeeseen ja anna vaikuttaa tunnin ajan, mieluiten yön yli. Huuhtele huolellisesti vedellä ja shampoolla.

Seuraavaa hoitoa suositellaan antamaan hiuksillesi kaunista ja tervettä kiiltoa ja lisää volyymia. Kun käytät shampoota, lisää shampoon joukkoon noin teelusikallinen Dabur Vatika-hiusöljyä, sekoita ja levitä hiuksiin. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia ja huuhtele vedellä.

On suositeltavaa käyttää öljyä 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat: Paraffinum Liquidum, Elaeis Guineensis -öljy, Rypsiöljy, Olea Europaea (Olive) -hedelmäöljy, Fenyylitrimetikoni, Hajuste (Armel Cinnamal, Benzyl Salicylate, Lilial, Curnarine, Hydroxycitronellol, linalool, limoneeni, piparjuurialkoholiuute), rosmariinin lehtiöljy, Citrus Medica sitruunaöljy (sitruunauute), Allium Sativum sipuliuute (valkosipuli), BHT, D C yellow No. 11 (CI 47000).

Kapasiteetti: 200 ml

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
200 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock