Ayurvedahillo Arthavaprash, Everest Ayurveda, 200g
Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Ayurvedahillo Arthavaprash, Everest Ayurveda, 200g
  • Ayurvedahillo Arthavaprash, Everest Ayurveda, 200g

Ayurvedahillo Arthavaprash, Everest Ayurveda, 200g

Tuotemerkki: Everest Ayurveda

Ayurvedinen ravitsemuksellinen eliksiiri. Elinvoimaa ja naisellisuutta

Asparagus racemosus (kova parsa) voi auttaa tukemaan naisen lisääntymisjärjestelmän normaalia toimintaa

* Se voi optimoida hormonitasapainon ja kuukautiskierron

* Se voi edistää kuukautisten ja niiden oireiden sujuvaa etenemistä

* Se voi auttaa tasapainottamaan mielentilaa ärtyneisyyden ja hermostuneisuuden aikana

Withania somnifera (misteli) voi auttaa ylläpitämään henkistä tasapainoa

Tribulus terrestris (härkäpapu) voi edistää virtsateiden normaalia toimintaa

Emblica officinalis (intianlehti) voi auttaa tukemaan normaalia ruoansulatusta ja immuunijärjestelmän toimintaa

authentic-ayurveda

1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 8594060590974

Arthavaprash on ravitsemuksellinen kasviperäinen hillotuote, joka tukee hormonaalista tasapainoa ja naisten lisääntymisjärjestelmän optimaalista toimintaa. Tämän järjestelmän vaurioituminen johtuu psykosomaattisesta epäharmoniasta, joka johtaa jännittyneisyyteen, hermostuneisuuteen, ärtyneisyyteen, epävarmuuteen, pahoinvointiin, ruokahaluttomuuteen ja kivuliaisiin kuukautisiin. Myös hedelmättömyyttä, frigiditeettiä, heikkoa immuniteettia, emätinvuotoa, kohdun kystia, fibroideja ja muita gynekologisia häiriöitä voi esiintyä.

Ainesosat: emblica officinalis (intianlehti), Asparagus racemosus (kova parsa), Withania somnifera (misteli), Tribulus terrestris (härkäpapu), Apium graveolens (selleri), cinnamomum zeylanicum (Ceylon-kaneli), curcuma longa (kurkuma), foeniculum vulgare (fenkoli), piper longum (pitkä pippuri), ghee (sulatettu voi), palmusiirappi.

Määrä: 200 g yrttihilloa.

Suositeltu annostus: 1 teelusikallinen (5 g) 2-3 kertaa päivässä sellaisenaan tai kupillisen haalean maidon tai veden kanssa. Juoman valmistamiseksi sekoita 1 tl (5 g) 250 ml:aan lämmintä vettä.

Nauttiminen:

Ayurvediset yrttielixiirit parantavat kehon kudosten (dhatus) ravitsemusta ja kehon järjestelmien (srotamsi) puhdistumista. Ne ovat osa ayurvedista kehon ja mielen nuorentamis- ja elvytyshoitoa (rasayana). Niitä käytetään perinteisesti kupillisen lämpimän maidon tai veden kanssa, joita käytetään yleisesti ayurvedisessa lääketieteessä välineenä tai ympäristönä (anupama) yrttien tai lisäravinteiden terveysvaikutusten valmisteluun, käyttöön, ohjaamiseen ja parempaan imeytymiseen. Muita yrttien terapeuttista toimintaa tehostavia väliaineita (vehikula) ovat hunaja, ruokosokeri tai raakasiirappi, kirkastettu sulatettu voi (ghee) tai öljy.

Suosittelemme enintään kahden yrttielixiirin käyttöä kerrallaan. Eliksiirejä voidaan korvata useammalla päivän tai viikon aikana, jos niitä käytetään kehon tai mielen tasapainon häiriintymisen aiheuttamien oireiden normalisoimiseksi. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi käytä vain yhtä eliksiiriä kerrallaan ja pidä tunnin tauko ennen aterioita. Kehon ja mielen palauttamiseen tähtäävissä monimutkaisemmissa hoidoissa eliksiirejä tulisi käyttää pidempään ayurvedisten hoitojen ajan, 1-3 kuukauden ajan, annosteltuna etiketissä ilmoitetulla tavalla. Kunkin eliksiirin erityinen maku kuvastaa osaa sen terapeuttisesta vaikutuksesta ja vastaa kuuden maun ayurvedisia ominaisuuksia.

Ayurvedinen järjestelmä tunnustaa haalean tai keitetyn maidon sen ominaisuuksien vuoksi yleiseksi ainesosaksi terveysresepteissä. Se vähentää Pitta-doshan kuumuutta ja rauhoittaa levottomia tunteita. Se on myös erinomaista ruokaa ja terveellistä piristystä ihmisille, joiden vallitseva tila on Vata-dosha. Maito tehostaa elinvoiman muodostumista, joka on terveen immuunijärjestelmän ydin, joka liittyy Kapha doshan tehokkaaseen läsnäoloon. Ihmiset, joilla on herkkä ruoansulatus tai hidas aineenvaihdunta, saattavat kokea ruoansulatushäiriöitä maidon nauttimisen jälkeen. Tässä tapauksessa lisää maitoon inkivääriä, neilikkaa, kardemummaa, kanelia tai muskottipähkinää ruoansulatuskanavan tulen parantamiseksi. Luomumaito on aina suositeltavampaa.

Tasapainoinen, täysipainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Pidä erossa lapsista. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä kuivassa paikassa alle 25 °C:n lämpötilassa.

Alkuperämaa: Nepal

Suositeltu
Munuaiset ja virtsatiet
Naisille
Stressin lievittämiseen
Alkuperämaa:
Nepal
Valmistusmaa:
Tšekin tasavalta
Paino / määrä:
200 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock
  • −30%
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
352 €
5,02 €