Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
  • Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Tuotemerkki: Nimi Ayurveda

Intiassa Ashwagandha Rasayanaa on arvostettu vuosisatojen ajan.

3577 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 7173

Intiassa Ashwagandha Rasayanaa on arvostettu vuosisatojen ajan. Ayurvedassa se on ravintolisä.

"Ashwagandha Rasayanalla on erityisiä tasapainottavia ominaisuuksia - se on rauhoittava ja tasapainottava ravintolisä koko perheelle. Erityisen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat luonnollinen C-vitamiini, jota on runsaasti Amla-hedelmässä, ja valitut ayurvediset yrtit. Tuhansien vuosien ajan tutkittujen ja todistettujen luonnollisten ainesosien ansiosta Ashwagandha Rasayana sopii erinomaisesti kaikenikäisille.

"Ashwagandha Rasayana on aito ayurvedinen ravintolisä, jolla on monia historiallisia viittauksia ja legendoja. Ensimmäiset lähteet osoittavat, että Ashwagandha Rasayana juontaa juurensa yli 3000 eaa. taaksepäin.

Tietoja ainesosista:
Useimmissa resepteissä yrtti keitetään vedessä ja sitten kuivattu uute sekoitetaan hunajaan. Jauhe jauhetaan sitten aromaattisten mausteiden kardemumma, kaneli ja neilikka kanssa. Lopputuote on kuin sokerisiirappi, mutta siinä on herkullinen ja hieman mausteinen maku.
Ayurveda-yrttejä ja -mausteita valmistetaan perinteisesti Sarangadhara Samhithan, yhden ayurvedan tärkeimmistä kirjoituksista, mukaan.

Raaka ruokosokeri ja hunaja toimivat yrttien kantajina. Lisäksi ruokosokeri ja hunaja antavat ayurvedisten tekstien mukaan makean, virkistävän maun. Ashwagandha Rasayana ei olisi yhtä voimakas ilman sokeria ja hunajaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ashwagandha Rasayanasta:


Sitä ei yleensä tarvitsejäähdyttää. Jos käytät sitä kuitenkin yli 4 viikkoa ensimmäisen avaamisen jälkeen, on suositeltavaa säilyttää se viileässä.

Voiko Ashwagandha Rasayanaa käyttää pitkän aikaa ilman taukoa?
Koska Chyavanprash on luonnollinen ravintolisä eikä lääke, sitä voi (ja pitääkin) ottaa joka päivä ilman rajoituksia.

Miten ja kuinka usein Ashwagandha Rasayanaa voi ottaa?
1-2 teelusikallista päivittäin, esimerkiksi välipalana leivän tai paahtoleivän päällä. Tai vain imeskelemällä lusikalla. Paremman ruoansulatuksen vuoksi on suositeltavaa ottaa pienen (lämpimän) maidon kanssa.

Kuluttaminen:

Ota 1-2 teelusikallista päivässä: ennen aamiaista ja 15 minuuttia ennen seuraavaa ateriaa (tai aterioiden välillä). Voit myös liuottaa määrän lämpimään maitoon tai tehdä herkullisen lämmittävän juoman soija- tai riisimaidosta. Se on herkullista levittää paahtoleivän päälle. Erinomainen tonic lapsille (5-12 vuotta) - puoli teelusikallista ennen aamiaista. Lapsille suositellaan 0,5 teelusikallista päivässä.

Se on parasta ottaa aamulla, mutta sitä voi ottaa mihin tahansa muuhun aikaan päivästä, mieluiten lämpimän maidon kanssa nukkumaan mennessä.

Ainesosat: Ruokosokeri, ghee, ashwagandha-juuri, kumina, kiinalainen sarsaparillajuuri, viinirypäleen siemenjauhe, kardemumma, ayurvediset yrtit ja mausteet.

Allergeenit: merkitty lihavoituna ainesosiin.

Ravintosisältö (100 g): Energia 1399 kJ/333 kcal, Rasva: 7,7 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 4,9 g), Hiilihydraatti: 59,1 g (josta sokereita 46,4 g), Proteiini: 2,6 g, Suola: 0,15 g.

Säilytysolosuhteet: säilytä tiiviisti suljetussa astiassa pimeässä, viileässä paikassa. Jäähdytetään avaamisen jälkeen.

Alkuperämaa: Intia

Nettomäärä: 500 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Valmistaja: AHG Ayurveda Handels Gmbh, Hampuri, Saksa

Kehotyyppi (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
500 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock