Ayurvedahillo MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g
Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedahillo MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g
  • Ayurvedahillo MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g

Ayurvedahillo MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g

Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda

Ayurvedinen kasviperäinen ravintohillo munuaisille ja virtsateille.

Ayurveda suosittelee tätä hilloa tukemaan virtsateiden ja munuaisten normaalia toimintaa sekä eturauhasen normaalia toimintaa.

authentic-ayurveda

1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 8594060590837

Mutraprash on puhdas yrttihillo, joka voi auttaa optimoimaan munuaisten ja virtsateiden toimintaa. Eliminaatiojärjestelmän häiriöt johtuvat liiallisesta suolan, alkoholin, kahvin ja muiden piristeiden kulutuksesta, riittämättömästä juomaohjelmasta, munuaisten vajaatoiminnasta, nesteen kertymisestä, epäsäännöllisestä eliminaatiosta, kylmyydestä tai henkisestä stressistä. Se aiheuttaa munuaiskiviä, virtsatietulehduksia ja virtsarakon tulehdusta, eturauhasen suurenemista, reumaa, niveltulehdusta, nivelten turvotusta, selkäkipuja, ekseemaa ja psoriaasia.

Ainesosat: tribulus terrestris, elettaria cardamomum, boerhaavia diffusa, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, terminalia chebula, emblica officinalis, terminalia bellirica, cinnamomum zeylanicum, vitis vinifera , melted piper longum, saf.

Määrä: 200 g yrttihilloa

Suositeltu annostus: 1 tl (5g) 2-3 kertaa päivässä yksinään tai kupillisen haaleaa maitoa tai vettä kanssa. Juoman valmistamiseksi sekoita 1 tl (5 g) 250 ml:aan lämmintä vettä.

Käyttö:

Ayurvedic kasviperäiset eliksiirit parantavat kehon kudosten ravintoa (dhatus) ja kehon järjestelmien puhdistamista (srotamsi). Ne ovat osa ayurvedica nuorentavaa ja elvyttävää terapiaa (rasayana) keholle ja mielelle. Perinteisesti niitä käytetään kupillisen lämmintä maitoa tai vettä kanssa, joita käytetään yleisesti Ayurvedic-lääketieteessä väliaineena tai ympäristönä (anupama) yrttien tai lisäravinteiden terveysvaikutusten valmistukseen, käyttöön, kanavoimiseen ja paremmin imeytymiseen. Muita yrtin (ajoneuvon) lääkinnällistä toimintaa parantavia väliaineita ovat hunaja, ruoko tai vihreä siirappi, kirkastettu sulatettu voi (ghee) tai öljy.

Suosittelemme käyttämään enintään kahta yrttieliksiiriä kerrallaan. Lisää eliksiirejä voidaan vaihtaa päivässä tai viikossa, jos käytämme niitä normalisoimaan häiriintyneen kehon tai mielen tasapainon oireita. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi käytä vain yhtä eliksiiriä kerrallaan tuntia ennen ateriaa. Monimutkaisemmassa kehon ja mielen palautusterapiassa eliksiirejä tulee käyttää pidemmän, 1–3 kuukauden ayurveda-hoitojakson ajan, ja annostelu on merkitty etiketissä. Jokaisen eliksiirin erityinen maku heijastaa osaa sen terapeuttisesta vaikutuksesta ja vastaa kuuden maun ayurveda-ominaisuuksia.

Ominaisuuksiensa vuoksi Ayurvedic-järjestelmä tunnistaa haalean tai keitetyn maidon yleiseksi ainesosaksi terveysresepteissä. Se vähentää Pitta doshan lämpöä ja rauhoittaa levottomat tunteet. Se on myös erinomainen ruoka ja terveellinen tonic ihmisille, joilla on Vata-valta. Maito tehostaa elämänvoiman muodostumista, mikä on Kapha doshan tehokkaaseen läsnäoloon liittyvän terveen immuunijärjestelmän ydin. Ihmiset, joilla on herkkä ruoansulatus tai hidas aineenvaihdunta, voivat kokea ruoansulatushäiriöitä maidon nauttimisen jälkeen. Lisää tässä tapauksessa inkivääriä, neilikkaa, kardemummaa, kanelia tai muskottipähkinää maitoon parantaaksesi ruoansulatusta. Luomumaito on aina parempi.

Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Pitää poissa lasten ulottuvilta. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä kuivassa paikassa alle 25°C.

Alkuperämaa: Nepal

Suositeltu
Munuaiset ja virtsatiet
Alkuperämaa:
Nepal
Valmistusmaa:
Tšekin tasavalta
Paino / määrä:
200 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock