Ayurvedahillo MamsaPrash, Everest Ayurveda, 200g
Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedahillo MamsaPrash, Everest Ayurveda, 200g
  • Ayurvedahillo MamsaPrash, Everest Ayurveda, 200g

Ayurvedahillo MamsaPrash, Everest Ayurveda, 200g

Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda

Ayurvedinen ravitsemuksellinen eliksiiri. Lihakset ja voima

Tribulus terrestris (härkäpapu) voi auttaa vahvistamaan lihaskudosta

* Se voi auttaa poistamaan jännitystä ja jäykkyyttä

Withania somnifera (misteli) voi auttaa stimuloimaan lihasmassan tuotantoa

* Se toimii stimuloivana piristeenä ja energianlähteenä

Zingiber officinale (inkivääri) voi auttaa parantamaan lihasten kiinteytymistä

* Se voi auttaa vahvistamaan elinvoimaa ja antamaan energiaa

Asparagus racemosus (kova parsa) voi auttaa tukemaan henkistä tasapainoa

authentic-ayurveda

1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 8594060590929

Mamsaprash on ravitsemuksellinen yrttihillo, joka voi auttaa palauttamaan lihaskudoksen ja optimoimaan fyysisen voiman. Kudosvaurioita aiheuttavat riittämätön proteiinin saanti ja epäsäännöllinen päivittäinen ruokavalio, mikä johtaa heikkoon kehonkoostumukseen, alikehittyneeseen lihaksistoon, tuki- ja liikuntaelimistön jäykkyyteen, selkäkipuihin ja välilevyjen pullistumiin. Muita ongelmia ovat muun muassa jänne- ja niveltulehdukset, koordinaatiokyvyttömyys, muumion muodostuminen, tyrät, väsymys, ahdistuneisuus, itseluottamuksen puute ja henkinen epävakaus.

Kokoonpano: Kemiallinen ja kemiallinen koostumus: Kemiallinen ja kemiallinen koostumus: emblica officinalis (Intianlehti), Tribulus terrestris (Ragweed), Withania somnifera (Misteli), Zingiber officinale (Inkivääri), Asparagus racemosus (Asparagus racemosa), pueraria lobata (Kudzu-köynnös), sesamum indicum (intialainen seesami), anacardium occidentale (cashewpähkinä), ghee (sulatettu voi), hunaja, palmusiirappi.

Määrä: 200 g yrttihilloa

Suositeltu annostus: 1 teelusikallinen (5g) 2-3 kertaa päivässä sellaisenaan tai kupillisen haalean maidon tai veden kanssa. Juoman valmistamiseksi sekoita 1 tl (5 g) 250 ml:aan lämmintä vettä.

Nauttiminen:

Ayurvediset yrttielixiirit parantavat kehon kudosten (dhatus) ravitsemusta ja kehon järjestelmien (srotamsi) puhdistumista. Ne ovat osa ayurvedista kehon ja mielen nuorentamis- ja elvytyshoitoa (rasayana). Niitä käytetään perinteisesti kupillisen lämpimän maidon tai veden kanssa, joita käytetään yleisesti ayurvedisessa lääketieteessä välineenä tai ympäristönä (anupama) yrttien tai lisäravinteiden terveysvaikutusten valmisteluun, käyttöön, ohjaamiseen ja parempaan imeytymiseen. Muita yrttien terapeuttista toimintaa tehostavia väliaineita (vehikula) ovat hunaja, ruokosokeri tai raakasiirappi, kirkastettu sulatettu voi (ghee) tai öljy.

Suosittelemme enintään kahden yrttielixiirin käyttöä kerrallaan. Eliksiirejä voidaan korvata useammalla päivän tai viikon aikana, jos niitä käytetään kehon tai mielen tasapainon häiriintymisen aiheuttamien oireiden normalisoimiseksi. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi käytä vain yhtä eliksiiriä kerrallaan ja pidä tunnin tauko ennen aterioita. Kehon ja mielen palauttamiseen tähtäävissä monimutkaisemmissa hoidoissa eliksiirejä tulisi käyttää pidempään ayurvedisten hoitojen ajan, 1-3 kuukauden ajan, annosteltuna etiketissä ilmoitetulla tavalla. Kunkin eliksiirin erityinen maku kuvastaa osaa sen terapeuttisesta vaikutuksesta ja vastaa kuuden maun ayurvedisia ominaisuuksia.

Ayurvedinen järjestelmä tunnustaa haalean tai keitetyn maidon sen ominaisuuksien vuoksi yleiseksi ainesosaksi terveysresepteissä. Se vähentää Pitta-doshan kuumuutta ja rauhoittaa levottomia tunteita. Se on myös erinomaista ruokaa ja terveellistä piristystä ihmisille, joiden vallitseva tila on Vata-dosha. Maito tehostaa elinvoiman muodostumista, joka on terveen immuunijärjestelmän ydin, joka liittyy Kapha doshan tehokkaaseen läsnäoloon. Ihmiset, joilla on herkkä ruoansulatus tai hidas aineenvaihdunta, saattavat kokea ruoansulatushäiriöitä maidon nauttimisen jälkeen. Tässä tapauksessa lisää maitoon inkivääriä, neilikkaa, kardemummaa, kanelia tai muskottipähkinää ruoansulatuskanavan tulen parantamiseksi. Luomumaito on aina suositeltavampaa.

Tasapainoinen, täysipainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Pidä erossa lapsista. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä kuivassa paikassa alle 25 °C:n lämpötilassa.

Alkuperämaa: Nepal

Suositeltu
Lihaksille
Alkuperämaa:
Nepal
Valmistusmaa:
Tšekin tasavalta
Paino / määrä:
200 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock