Itämainen messinkinen kynttilänjalka Ohm
Rytietiška žalvarinė žvakidė Ohm
  • Rytietiška žalvarinė žvakidė Ohm
  • Rytietiška žalvarinė žvakidė Ohm
  • Rytietiška žalvarinė žvakidė Ohm

Itämainen messinkinen kynttilänjalka Ohm

Tämä viehättävä itämainen kynttilänpidike, joka tunnetaan myös nimellä "Dija", sopii teekynttilöiden ja ghee-kynttilöiden polttamiseen. Osta sen kanssa yhteensopivat alkuperäiset Ghee-kynttilät.

2352 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: PI9043
Šiuo metu išparduota


Tämä viehättävä itämainen kynttilänjalka, joka tunnetaan myös nimellä "Dija", sopii teekynttilöiden ja ghee-kynttilöiden polttamiseen. Osta sen kanssa yhteensopivat alkuperäiset Ghee-kynttilät.

Kiinnitä huomiota itseesi ja muihin valojuhlissasi.

Monissa perinteissä maapallolla kynttilänpoltto on pyhä rituaali, joka merkitsee enemmän kuin sanat voivat sanoa; se merkitsee kiitollisuutta ja rauhaa. Niin kauan kuin voimme muistaa, ihmiset ovat polttaneet kynttilöitä pyhissä paikoissa. Ehkä sinusta on mukava aloittaa tai päättää päiväsi tällä yksinkertaisella rituaalilla - kynttilän polttamisella, joka pitää aina hyvää huolta itsestäsi ja muista.

Tunnetuin valon juhla on hindujen Divali-juhla, joka tunnetaan myös nimellä valon juhla. Se on hyvän voiton juhla pahasta, valon voiton pimeydestä ja autuuden voiton tietämättömyydestä. Divalia vietetään kutsuaksemme valoa elämäämme. Valo liittyy menestykseen ja toivoon.

Perinteisesti kynttilät uhrataan leivotuilla savikynttilänjaloilla, joita kutsutaan nimellä "Diya" tai "Dia". Kynttilänjalat koristellaan käsin, yleensä naisten toimesta, värikkäillä kuvioilla.

Kynttilät on perinteisesti tehty sulatetusta voista (ghee), jossa on puuvillakynttilän sydänlanka, joka on joskus kastettu hajuvedellä. Ghee-kynttilät palavat vakaasti.

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock