Pro Age silmänympärysvoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 30ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Pro Age silmänympärysvoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 30ml
  • Pro Age silmänympärysvoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 30ml
  • Pro Age silmänympärysvoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 30ml

Pro Age silmänympärysvoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 30ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Innovatiivinen voide herkälle silmänympärysiholle.

Sisältää Centella Asiatica -uutetta ja kofeiinia kirkastamaan, virkistämään ja nuorentamaan silmänympärysihoa.

98,8 % luonnollista, 100 % vegaaninen.

1486 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 5903794189133
Šiuo metu išparduota


Innovatiivinen voide herkälle silmänympärysiholle. Sisältää Centella Asiatica -uutetta ja kofeiinia kirkastamaan, virkistämään ja nuorentamaan silmänympärysihoa. 98,8 % luonnollista, 100 % vegaaninen.

Ylellinen ja kohdennettu ratkaisu, joka on suunniteltu hoitamaan herkkää silmänympärysihoa. Rikastettu adaptogeeni Gotu Kola (Centella Asiatica) -uutteen nuorentavalla vaikutuksella ja kofeiinin energisoivalla vaikutuksella. Tämä voide on kirkkaan ja raikkaan silmänympärysihon salaisuus.

Tässä voiteessa yhdistyvät ayurvedisten adaptogeenisten yrttien vaikutukset ja moderni ihonhoitotiede. Se on lippusi nuorekkaaseen ja raikkaaseen ilmeeseen iästäsi riippumatta.

Avainainesosat: Hoitava iho, joka sisältää mm:

Centella Asiatica Extract:

Tämä adaptogeeninen kasvi, joka ayurvedisessa lääketieteessä tunnetaan myös nimellä Gotu Kola, on arvostettu sen poikkeuksellisten ihohyötyjen vuoksi. Gotu Kola sisältää runsaasti antioksidantteja, ja se on tunnettu kyvystään lisätä kollageenin tuotantoa, lisätä ihon kimmoisuutta ja vähentää juonteita. Se vahvistaa ihon luonnollista suojaa, mikä tekee ihosta vastustuskykyisemmän ulkoisia ympäristötekijöitä vastaan.

Kofeiini:

Kofeiini on tunnettu ainesosa, joka voi vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia. Se antaa iholle välittömästi energiaa, jolloin se tuntuu levänneeltä ja virkistyneeltä.

Niasiiniamidi:

Niasiiniamidilla, joka tunnetaan myös B3-vitamiinina, on monia etuja iholle. Yksi sen tärkeimmistä eduista on sen kyky tasoittaa ihon rakennetta, vähentää virheitä ja aknea sekä vähentää aknea säätelemällä talintuotantoa. Lisäksi niasiiniamidi auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria, mikä johtaa ihon parempaan kosteustasapainoon ja ihon yleisen kunnon paranemiseen.

Mitä hyötyä Centella-kofeiinipitoista silmänympärysvoidetta sisältävän Caffeinated Eye Cream -voiteen säännöllisestä käytöstä on?

Hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentäminen:

Gotu kola -uute stimuloi kollageenin tuotantoa, minkä seurauksena hienot juonteet ja rypyt vähenevät ja ulkonäkö muuttuu tasaisemmaksi ja nuorekkaammaksi.

Vähentää turvotusta:

Kofeiini auttaa vähentämään turvotusta, mikä saa silmät näyttämään valppaammilta ja virkistyneemmiltä myös pitkän päivän tai levottoman yön jälkeen.

Vaalentaa tummia silmänalusia:

Gotu kolan ja kofeiinin yhdistelmä auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, jolloin silmänaluset näyttävät kirkkaammilta ja valoisammilta.

Lisää kimmoisuutta:

Gotu Kola vahvistaa ihon luonnollista suojaa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta ja yleistä kuntoa.

Hellävarainen kosteutus:

Koostumuksemme tarjoaa tärkeää kosteutusta herkälle silmänympärysiholle.

Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta puhdistetuille kasvoille. Anna vaikuttaa yön yli.

Aqua, Propanediol, Niasiiniamidi, Glyceryl Mono Stearate Se, Centella Asiatica Leaf Extract, Lesitiini, Kofeiini, Natriumhyaluronaatti, Natriumglukonaatti, Kaliumsorbaatti, Natriumbentsoaatti, Parfum.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock