Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
Aito ayurveda Aito ayurveda
Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml

Sävyttävä kasvovoide SPF 50+, Orientana, 50ml

Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
Aito ayurveda Aito ayurveda

Kevyt vegaaninen voide, jossa on orgaanisia ja mineraalisia UV-suodattimia.

Se antaa erittäin laajan spektrin SPF 50+ -suojan UVA- ja UVB-säteiltä.

Se imeytyy täydellisesti ilman valkoista jälkeä ja sisältää herkkiä pigmenttejä, jotka mukautuvat ihon väriin ja antavat mattapintaisen vaikutelman.

3069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 5904533310078

6 kuukautta avaamisen jälkeen

Kevyt vegaaninen voide, jossa on orgaanisia ja mineraalisia UV-suodattimia. Se antaa erittäin laajan spektrin SPF 50+ -suojan UVA- ja UVB-säteiltä. Se imeytyy täydellisesti ilman valkoista jälkeä ja sisältää herkkiä pigmenttejä, jotka mukautuvat ihon väriin ja antavat mattapintaisen vaikutelman. Voide sisältää aasialaisista kasveista, kuten korealaisesta ginsengistä, schizandrasta ja kumkvatista, saatuja uutteita. Voide sisältää myös hamppuöljyä ja E-vitamiinia, jotka korjaavat ja vahvistavat ihoa. Voide antaa erinomaista kosteutusta ja ravintoa koko päiväksi terveelle ja hehkuvalle iholle. Voide sisältää 90,1 % luonnollisia ainesosia. Suositellaan kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen meikin alle. Suositellaan käyttämään SPF 50+ kasvovoidetta ympäri vuoden.

  • * suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä
  • * tarjoaa erittäin laajan SPF 50+ suojan
  • * antaa iholle terveen näköisen ja säteilevän mattapintaisen vaikutelman
  • * ehkäisee ihon värimuutoksia
  • * ehkäisee valon aiheuttamaa ikääntymistä
  • * palauttaa, kosteuttaa, kiinteyttää ja ravitsee ihoa
  • * vähentää ryppyjen ulkonäköä ja silottaa ihoa
  • * sisältää 90,1 % luonnollisia ja 100 % vegaanisia ainesosia

Tuotteen ominaisuudet:

Tuoksu: Ainutlaatuinen eksoottinen tuoksukoostumus, joka perustuu ylang ylangiin ja granaattiomenan hedelmiin.

Koostumus: Voiteen koostumus on kevyt ja se imeytyy hyvin nopeasti. Se toimitetaan tuubissa, jossa on erityinen kanyyli, joka mahdollistaa tarkan annostelun. Se ei jätä valkoista jälkeä.

Kenelle? Kaikille ihotyypeille.

Miltä ihosi tuntuu? Säännöllisen käytön jälkeen iho tuntuu virkistyneeltä, hyvin kosteutetulta ja kiinteältä. Ihon sävy tasoittuu. Samalla ihosi on tehokkaasti suojattu ikääntymiseltä erittäin korkean suojakertoimen 50+ ansiosta.

Miltä ihosi näyttää? Tuote ei valkaise ihoa eikä jätä epämiellyttävää kalvoa. Se antaa mattapintaisen vaikutelman, joka mukautuu ihon väriin ja on satiinipintainen.

Fotostabiilit UVA/UVB-suodattimet suojaavat ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Aurinkovoiteiden säännöllinen käyttö ehkäisee valon aiheuttamaa ikääntymistä ja tekee ihosta tasaisemman ja vähemmän alttiin haalistumiselle.

Korealaisella ginsengillä on anti-ageing-ominaisuuksia ja se auttaa vähentämään kasvojen ryppyjä lisäämällä I-tyypin prokollageenin määrää. Se torjuu vapaita radikaaleja ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia. Se kiinteyttää ihoa vaikuttamalla suoraan kollageenikuituihin ja estämällä niiden hajoamisen.

Kiinalainen sitrisiini - stimuloi ihon sisäistä puolustusjärjestelmää solutasolla ja suojaa vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta. Detoksifioi ja parantaa epidermistä suojarakennetta vähentämällä TEWL:ää, antaa iholle terveen hehkun ja vähentää pigmenttiläiskiä.

Ylang Ylang -kukkatisle - hydrolatte, jossa on rentouttava tuoksu. Se sisältää kosteuttavia kasviperäisiä aineita ja pienen määrän eteeristä öljyä, joilla on kiinteyttävä, virkistävä ja rauhoittava vaikutus.

Kurkkuvesiuute - sisältää runsaasti tokoferoleja ja karotenoideja. Sillä on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia. Se vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä ympäristövaikutuksia vastaan. Uute on öljypohjainen, joten se on erityisen ravitseva ja palauttaa ihon luonnollisen suojaverkon.

Sarviöljy - siinä on ihanteellinen omega-6- ja omega-3-happojen suhde. Se palauttaa, uudistaa ja ylläpitää ihon hyvää kuntoa ja palauttaa sen kimmoisuuden.

E-vitamiini - voimakas antioksidantti, jolla on vapaita radikaaleja estäviä ominaisuuksia. Se suojaa ihoa ärsytykseltä ja hidastaa UV-säteiden aiheuttamaa ikääntymisprosessia. Se vähentää transsepidermistä vesihäviötä ja vahvistaa siten epidermisen suojarakennetta.

Ristikkäiset mikropallot hajottavat valoa, antavat pehmeän tarkennuksen ja tasoittavat ihoa optisesti.

Käyttöohje . Taputtele varovasti iholle ja silitä kasvoille ja kaulalle. Toista levitys tarvittaessa päivän aikana.

Ainesosat (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Isoamyl Laurate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Propanediol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cananga Odorata Flower Water, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panax Ginseng Root Extract, Euphorbia Cerifera Cera, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Lauryl Glucoside, Citrus Japonica Fruit Extract, Mica, Polyglyceryl-6 Laurate, Tocopherol, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Myristyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenethyl Alcohol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Silica, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77163, CI 77492.

-----------------------------------------------------------

Tietoja Orientana kosmetiikasta

ORIENTANA tarjoaa luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä parabeeneja, öljyn johdannaisia (kuten parafiinia), mineraaliöljyä, vaseliinia, silikoneja, SLS/SLES:ää, keinotekoisia väriaineita ja hajusteita. Valvomme tiukasti ainesosia.

Orientana kosmetiikkaa ja ainesosia ei ole koskaan testattu eläimillä. Kosmetiikka ei sisällä raaka-aineita, jotka on otettu eläimistä niille vahingollisten vaikutusten alaisena tai kuolleista ruumiista, kuten eläinrasvasta. Eläinperäisiä raaka-aineita käytetään, mutta vain raaka-aineita, kuten mehiläisvahaa, vuohenmaitoa ja etanoiden eritteitä - jotka on hankittu eläimille vahingoittamatta.

Kosmetiikka on dermatologisesti testattu ja rekisteröity CPNP EU:n ilmoitusjärjestelmään.

Mikä tekee ORIENTANASTA erilaisen? Se käyttää vain luonnollisia, käsittelemättömiä kasviuutteita: kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasvivoita, tuoreita kasviuutteita. Näistä raaka-aineista valmistetut kosmetiikkatuotteet eivät menetä arvokkaita arvojaan. Tämän seurauksena ORIENTANA-kosmetiikka palauttaa ihon luonnolliset toiminnot, stimuloi sen aineenvaihduntaa ja jälleenrakennusta. Kosmetiikka ei ärsytä eikä herkistä. Osa tuotteista on mahdollisuuksien mukaan käsintehtyjä. Kaikki tuotteet perustuvat todistettuihin resepteihin ja perinteiseen aasialaiseen tieteeseen.

Orientana kosmetiikan pakkaukset ovat yksinkertaisia - biohajoavia tai kierrätettäviä ja siten ympäristöystävällisiä. Se tekee myös kaikkensa välttääkseen kaksoispakkauksia. Tuotteet eivät ole vain niille, jotka haluavat huolehtia kauneudestaan ja terveydestään, vaan myös kaikille ihmisille, jotka haluavat elää luonnon mukaan.

Valmistusmaa:
Puola
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock