Luonnollinen vegaaninen Reishi-päivävoide, Orientana, 50ml
Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani
Natūralus veganiškas dieninis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Natūralus veganiškas dieninis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Luonnollinen vegaaninen Reishi-päivävoide, Orientana, 50ml

Luonnollinen vegaaninen Reishi-päivävoide, Orientana, 50ml

Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani

Rakastu jälleen kerran kasvojesi kauniiseen soikeaan muotoon! Reishi Natural Vegan Day Cream -päivävoide palauttaa ihosi kimmoisuuden, antaa sinulle takaisin nuorekkaan hehkun ja saa sinut unohtamaan rypyt. Lisää se päivittäiseen ihonhoitorutiiniin ja nauti ihonvärisi tuntuvasta paranemisesta.

Tämä vegaaninen

Sisältää 98,5 % luonnollisia ainesosia

Se on täydellinen anti-ageing-päivävoide

Ihostasi tulee säteilevä ja nuorekas

Näytät ja tunnet itsesi nuoremmalta

Ihosi on näkyvästi paremmin ravittu ja syväkosteutettu

2859 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5906395235414

6 kuukautta avaamisen jälkeen

Rakastu jälleen kerran kasvojesi kauniiseen soikeaan muotoon! Reishi Natural Vegan Day Cream -päivävoide palauttaa ihosi kimmoisuuden, antaa sinulle takaisin nuorekkaan hehkun ja saa sinut unohtamaan rypyt. Lisää se päivittäiseen ihonhoitorutiiniin ja nauti ihonvärisi tuntuvasta paranemisesta.

Se parantaa ihon tiheyttä ja uudistaa ihoa syvästi

Koostettu 98,5 % luonnollisista ainesosista

Aktiivinen ainesosa on Reishi-sieniuute, jolla on voimakas anti-ageing- ja kirkastava vaikutus, rikastettuna violetilla riisillä, joka nuorentaa ja ravitsee ihoa.

Vegaaninen.

Tuoteominaisuudet:

Scent.

Tekstuuri.

Mihin tarkoitukseen? Täydellinen henkilöille, joilla on kypsä iho ja jotka ovat juuri alkaneet huomata ensimmäiset ikääntymisen merkit. Toimii hyvin pullealle ja veltostuneelle iholle.

Miltä ihosi tuntuu? Iho tuntuu intensiivisesti kosteutetulta ja ravitulta, palautuneelta ja näkyvästi parantuneelta.

Miltä ihosi näyttää? Ihonhahmo paranee näkyvästi, rypyt vähenevät, säteilevyys palautuu näkyvästi ja ihon väri tasoittuu miellyttävästi.

Reishi (Ganoderma Lucidum -uute), itämainen sieni, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ja ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia, tekee kasvoistasi kosteutetut ja kiinteämmät sekä kirkastaa mahdolliset värimuutokset.

Gotu kola (Centella Asiatica Extract) - kasviuute, jolla on voimakas tasoittava ja kiinteyttävä vaikutus ja joka edistää kasvojen uudistumista.

How to use. Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympärysihoa. Jos tarvitset voimakkaamman vaikutuksen, käytä tätä tuotetta samanaikaisesti Reishi Natural Vegan Face Cream -kasvovoiteen kanssa yöllä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Glycerin, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Linum Usitatissimum Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Garcinia Indica Seed Butter, Sucrose Stearate, Sucrose Alcohol, Cet Dosage Seed Oil, Ganoderma Lucidum Extract, Centella Asiatica Extract, Xanthan Gum, Sodium Ricinoleate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Linalool, Geraniol.

-----------------------------------------------------------

Tietoja Orientana kosmetiikasta

ORIENTANA tarjoaa luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä parabeeneja, öljyn johdannaisia (kuten parafiinia), mineraaliöljyä, vaseliinia, silikoneja, SLS/SLES:ää, keinotekoisia väriaineita ja hajusteita. Valvomme tiukasti ainesosia.

Orientana kosmetiikkaa ja ainesosia ei ole koskaan testattu eläimillä. Kosmetiikka ei sisällä raaka-aineita, jotka on otettu eläimistä niille vahingollisten vaikutusten alaisena tai kuolleista ruumiista, kuten eläinrasvasta. Eläinperäisiä raaka-aineita käytetään, mutta vain raaka-aineita, kuten mehiläisvahaa, vuohenmaitoa ja etanoiden eritteitä - jotka on hankittu eläimille vahingoittamatta.

Kosmetiikka on dermatologisesti testattu ja rekisteröity CPNP EU:n ilmoitusjärjestelmään.

Mikä tekee ORIENTANASTA erilaisen? Se käyttää vain luonnollisia, käsittelemättömiä kasviuutteita: kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasvivoita, tuoreita kasviuutteita. Näistä raaka-aineista valmistetut kosmetiikkatuotteet eivät menetä arvokkaita arvojaan. Tämän seurauksena ORIENTANA-kosmetiikka palauttaa ihon luonnolliset toiminnot, stimuloi sen aineenvaihduntaa ja jälleenrakennusta. Kosmetiikka ei ärsytä eikä herkistä. Osa tuotteista on mahdollisuuksien mukaan käsintehtyjä. Kaikki tuotteet perustuvat todistettuihin resepteihin ja perinteiseen aasialaiseen tieteeseen.

Orientana kosmetiikan pakkaukset ovat yksinkertaisia - biohajoavia tai kierrätettäviä ja siten ympäristöystävällisiä. Se tekee myös kaikkensa välttääkseen kaksoispakkauksia. Tuotteet eivät ole vain niille, jotka haluavat huolehtia kauneudestaan ja terveydestään, vaan myös kaikille ihmisille, jotka haluavat elää luonnon mukaan.

Ihotyyppi:
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Kypsälle, kuivalle iholle
Valmistusmaa:
Puola
Määrä:
30 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock