Kurkumaa sisältävä kasvovoide Kurkuma, Vicco, 30ml
Veido kremas su ciberžole Turmeric, Vicco, 30ml
  • Veido kremas su ciberžole Turmeric, Vicco, 30ml
  • Veido kremas su ciberžole Turmeric, Vicco, 30ml

Kurkumaa sisältävä kasvovoide Kurkuma, Vicco, 30ml

Kurkuma- ja santelipuuvoide on suunniteltu naisten iholle. Erityisesti valittu koostumus tekee ihosta sileän ja poistaa aknea ja tulehduksia, suojaa ihoa negatiivisilta ulkoisilta vaikutuksilta ja nuorentaa. Voide imeytyy helposti ihoon ja vaikuttaa sisältäpäin nuorentaen ja elvyttäen ihoa, poistamalla virheitä, antamalla sille tasaisen värin, poistamalla aknea ja tulehduksia sekä ehkäisemällä uusien syntymistä.

712 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 25 yksikkö
Tuotekoodi: 8901288030302

Voide sisältää luonnollisia ainesosia: kurkumaa, santelipuuöljyä.

Kurkuma on juuri, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, ja sitä on käytetty Intiassa muinaisista ajoista lähtien. Kurkumalla on antiseptisiä, tulehdusta ja bakteereja tuhoavia ominaisuuksia, jotka auttavat aknen, ihottuman ja aknen hoidossa, sekä antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka nopeuttavat ihon uusiutumista, haavojen ja arpien paranemista, parantavat ihon ilmettä ja vähentävät ryppyjä.

Muinaisina aikoina naisilla oli tapana tehdä tahna kultaisesta kurkumasta ja levittää sitä kasvoilleen kotona, kun he eivät työskennelleet pelloilla. He tiesivät, että tämä piti ihon pehmeänä ja sileänä, vaikka heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että kurkuman aktiivisilla ainesosilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, joista asiantuntijat puhuvat nykyään ja jotka suojaavat ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Santelipuu - Santelipuuöljyllä on herkkä ja hento tuoksu, se kosteuttaa ja ravitsee täydellisesti kasvojen ja huulten herkkää ihoa, poistaa ärsytystä, silottaa ihoa ja tekee siitä joustavan. Voide tunkeutuu helposti ihoon ja vaikuttaa sisältäpäin nuorentaen ja elvyttäen ihoa antaen sille terveen hehkun. Voiteella on suojaavia ominaisuuksia haitallisia ympäristötekijöitä vastaan, se antaa iholle tasaisen värin, poistaa virheitä, ehkäisee aknen muodostumista, auttaa hoitamaan ihoinfektioita, tulehduksia, haavoja ja aknea.

Käyttö: levitä puhtaalle iholle ohut kerros voidetta, joka imeytyy muutamassa minuutissa ja alkaa tuoksua santelipuulta, tai levitä voidetta paksuna kerroksena ja huuhtele pois 15 minuutin kuluttua. Saatat tuntea hieman antiseptistä polttavaa tunnetta ensimmäisten minuuttien aikana voiteen levittämisen jälkeen. Voide ei aiheuta allergisia reaktioita tai haittavaikutuksia.

Säännöllisellä käytöllä:

- auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta

- auttaa pääsemään eroon aknesta, ihottumasta, aknesta ja talirauhasten tulehduksesta

- parantaa ihon ulkonäköä ja kuntoa, palauttaa ja nuorentaa ihoa pitäen sen sileänä, joustavana ja nuorekkaana pitkään

Ainesosat (INCI): Water, Stearic Acid, Turmeric (Curcuma Longa, Linn.-Rhizome-Powder) (16%), Sorbitol, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Sandalwood Oil (Santalum Album, Linn.-Stem-Oil) (0.5%).

Ihotyyppi:
Läiskäiselle ja vaurioituneelle iholle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
30 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uusi
Out of stock