Vesilähde Kultainen buddha ja ylivuotavat astiat, 30 cm
  • Uutuus
Vesilähde Kultainen buddha ja ylivuotavat astiat, 30 cm
  • Vesilähde Kultainen buddha ja ylivuotavat astiat, 30 cm
  • Vesilähde Kultainen buddha ja ylivuotavat astiat, 30 cm

Vesilähde Kultainen buddha ja ylivuotavat astiat, 30 cm

Sisäkäyttöön tarkoitettu koristeellinen pöytäsuihkulähde, joka jäljittelee luonnon rauhoittavia ääniä olohuoneessasi. Suihkulähteen veden virtaus parantaa asuintilasi Feng Shuita. Suosittu sekä toimistoon että kotiin.

5119 €

By buying this product you can collect up to 2 point points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 2,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: Waterf-03

Sisäkäyttöön tarkoitettu koristeellinen pöytäsuihkulähde, joka jäljittelee luonnon rauhoittavia ääniä asuintilassasi. Suihkulähteen veden virtaus vahvistaa fengshui-energioita asuintilassasi. Suosittu sekä toimistossa että kotona.

Fengshuin tuominen kotiisi voi muuttaa elämääsi. Fengshui on tasapainon, harmonian, luonnollisen virtauksen ja energian luomista mielialan, hyvinvoinnin ja sisäisen voiman parantamiseksi. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on tämä rentouttava vesielementti sisäpöydälle.

Hyvän feng shuin kannalta hyvä paikka suihkulähteen sijoittamiseen on pohjoiskulma, sillä se symboloi vesielementtejä. Eteinen on myös hyvä paikka, mutta varmista, että sisätilalähteen vesivirta virtaa kotisi sisäpuolelle, jotta positiivinen energia pysyy sisällä eikä mene takaisin ulos.

Koska monet meistä työskentelevät kotona, kotitoimisto on loistava paikka luoda positiivista energiaa työpäivää varten. Tippuvan tai putoavan veden rauhoittava ääni on rauhallinen ja rauhoittava ääni, joka voi auttaa sinua rentoutumaan. Jos kuuntelet tätä ääntä erityisesti meditoidessasi, se voi myös auttaa sinua päästämään irti jännitteistä ja stressistä, joihin saatat pitää kiinni.

Suihkulähteet on pakattu tyylikkäisiin, ympäristöystävällisiin laatikoihin. Sisäänrakennettu valaistus - Pumppu sisältyy - Virtauksen/nopeuden säätö - Sähkökäyttöinen

Tuotteen tekniset tiedot:

Polyresiini pöytäsuihkulähde

Sisäkäyttöön

Lähes äänettömällä pumpulla

Sovittimen tulo: 220-240V, 50 Hz; lähtö 12V, 300mA

Lämpimän ilmapiirin lampulla

Mitat: 30x20 cm

Paino: 1,4 kg

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock