Tyrniöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Tyrniöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Tyrniöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Tyrniöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Tyrniöljy on ainutlaatuinen kosmetiikkatuote, joka on erinomainen valinta erityisesti herkkäihoisille.

Se on perusöljy, joka yhdistyy helposti eteeristen öljyjen kanssa.

2069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189393

Ecosert Cosmos Organic

Tyrniöljy on ainutlaatuinen kosmetiikkatuote, joka on erinomainen valinta erityisesti herkkäihoisille. Se on perusöljy, joka yhdistyy helposti eteeristen öljyjen kanssa.

Tyrniöljyä on käytetty perinteisessä aasialaisessa ja slaavilaisessa lääketieteessä jo antiikin ajoista lähtien. Hedelmän hedelmälihasta saatava öljy auttaa parantamaan ihon palovammoja. Sillä on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään moniin ihosairauksiin, kuten psoriaasiin, ruusufinniin ja atooppiseen psoriaasiin, liittyvää punoitusta ja turvotusta. Tyrniöljy on luonnollinen aarre, joka voi auttaa ihoasi säilyttämään terveen ja säteilevän ulkonäön.

Tämä punaoranssiöljy sisältää 12 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinit, mikä tekee siitä poikkeuksellisen anti-ageing-eliksiirin. Se sisältää yli 190 ravinto- ja fytoravintoaineita eikä jätä iholle rasvaista kalvoa, sillä kaikki ainesosat imeytyvät tehokkaasti.

Sillä on monia etuja, jotka edistävät terveyttä ja kauneutta:

* Se on erinomainen valinta herkälle iholle: tyrniöljy on herkkä tuote, joka sopii erinomaisesti ärsytykseen taipuvaisen ihon hoitoon.

* Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia: Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään punoitusta ja turvotusta.

* Auttaa hoitamaan ja ehkäisemään aknea: Tyrniöljy auttaa torjumaan aknea pitämällä ihon terveenä.

* Tukee nesteytystä, kimmoisuutta ja solujen uudistumista: Tämä öljy auttaa ylläpitämään oikeanlaista nesteytystä, kimmoisuutta ja solujen uudistumista.

Ainesosat: 100 % puhdas tyrnin hedelmäöljy.

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock