Ayurvedinen matkahierontaöljysetti Holy Lama, 150g
Tuotemerkki: Holy Lama
Ayurvedinen matkahierontaöljysetti Holy Lama, 150g
  • Ayurvedinen matkahierontaöljysetti Holy Lama, 150g
  • Ayurvedinen matkahierontaöljysetti Holy Lama, 150g
  • Ayurvedinen matkahierontaöljysetti Holy Lama, 150g

Ayurvedinen matkahierontaöljysetti Holy Lama, 150g

Tuotemerkki: Holy Lama

"Holy Lama Travel Boon" on täydellinen matkalle, kokeilemaan joitakin "Holy Lama" -tuotteita tai lahjapakkaukseksi. Pakattu ympäristöystävälliseen ja kestävään matkakoteloon, joka on valmistettu käsin palmunlehdestä.

1840 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI22225

"Holy Lama Travel Boon" on täydellinen matkalle, kokeilemaan joitakin "Holy Lama" -tuotteita tai lahjapakkaukseksi. Pakattu ympäristöystävälliseen ja kestävään matkakoteloon, joka on valmistettu käsin palmunlehdestä.

4 ayurvedista hierontaöljyä, joihin voit tutustua ja jotka voit ottaa mukaasi minne tahansa!

Tämä matkakokoinen "Holy Lama" setti sisältää:

1 pullo 30ml Rentoutushierontaöljyä - Rosmariini, Basilika ja Eukalyptus. Tämä pullo riittää 5-7 hierontaan.

1 pullo 30ml Everfresh hierontaöljyä - petitgrain, appelsiini ja patchouli. Tämä pullo riittää 5-7 virkistävään ja virkistävään hierontaan.

1 pullo 30ml Enhance-hierontaöljy Jasmiini, Ylang-Ylang ja sitruuna. Tämä pullo riittää 5-7 hierontaan.

1 pullo 30 ml hierontaöljyä, Bliss salvia, rosmariini ja sitruuna. Tämä pullo riittää 5-7 kiinteyttävään ja puhdistavaan hierontaan.

1 kaunis kudottu kookoslehtikotelo (mitat 15x10x3cm)

Löydä uudelleen tai löydä hieronnan hyödyt näiden 4 hierontaöljyn avulla, jotka ovat 100% luonnollisia ja ammattilaatuisia! Voit käyttää niitä myös vartalonhoitoöljyinä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi.

Hieronta ja sen hyödyt

Hieronnan tärkeimmät hyödyt keholle ovat: niskan, selän, pään, jalkojen ja iskiashermon kipujen lievittäminen. Lihasjännityksen lievittäminen ja rentoutuminen.

Hieronta antaa meille myös intensiivisen hyvänolonjakson jälkeen!

Pariskunnille se on arvokas yhteyden hetki, jonka aistillisuus on enemmän tai vähemmän korostunutta riippuen siitä, mitä tavoitellaan. Lähettämällä viestin kumppanillemme huolehdimme hänestä ja hänen hyvinvoinnistaan.

Nämä 4 öljyä sisältävät ayurvediset hieronnat antavat sinulle tuntikausia nautintoa hieronnan ansiosta, jota voit antaa tai vastaanottaa!

Rentoutusöljyn ainesosat (INCI): Helianthus annuus - siemenöljy, Sesamum indicum - siemenöljy, Cocos nucifera -öljy, Prunus amygdalus dulcis -öljy, Simmondsia Chinensis - siemenöljy, Tocopherol, Ocimum sanctum -öljy, Lavandula angustifolia -öljy, Rosmarinus officinalis -öljy, Eucalyptus globulus -öljy, Mentha piperita -öljy, Linalool, Eugenol.

Everfresh-öljyn ainesosat (INCI): Helianthus Annuus - siemenöljy, Sesamum Indicum - siemenöljy, Cocos Nucifera -öljy, Prunus Amygdalus Dulcis -öljy, Simmondsia Chinensis - siemenöljy, Tocopherol, Citrus Nobilis -öljy, Citrus Aurantium Dulcis -öljy, Pablo Cablin -lehtiuute, Linalool, D-Limoneeni, Sitraali , Citronellol, Geraniol.

Parannusöljyn ainesosat (INCI): Helianthus annuus siemenöljy, Sesamum indicum siemenöljy, cocos nucifera -öljy, Prunus amygdalus dulcis -öljy, Simmondsia chinensis -öljy, tokoferoli, Rosmarinus officinalis -öljy, Citrus nobilis -öljy, Salvia sclarea -kukkauute, Citrus limonum -öljy, Citrus aurantium dulcis -öljy, Linalool, Limoneeni, Sitraali, Geranioli.

"Bliss "-öljyn ainesosat (INCI): Helianthus annuus - siemenöljy, Sesamum indicum - siemenöljy, Cocos nucifera -öljy, Prunus amygdalus dulcis -öljy, Simmondsia Chinensis - siemenöljy, Tocopherol, Rosmarinus officinalis -kukkaöljy, Citrus aurantium -lehtiöljy, Salvia sclarea -kukkaöljy, Citrus limon -kuoriöljy, Citrus aurantium dulcis -öljy, Sitraali, Geraniol, Linalool, Limonene.

Suositukset:

Älä niele, vältä kosketusta silmiin ja suuhun.

Älä käytä, jos ärsyttää tai kutittaa.

Ei sovellu vauvoille.

Ei suositella käytettäväksi iholla;Älä käytä, jos ei suositella käytettäväksi iholla.

------------------------------------------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" tuotteet valmistetaan pääasiassa luonnollisista ainesosista, välttäen kovien kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kestäviä materiaaleja. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjankasvatukseen, joten hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii ilman luottoa, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa reilua palkkaa työntekijöille ja reilua hintaa viljelijöille.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock