Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
Tuotemerkki: Khadi
Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
  • Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
  • Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
  • Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
  • Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
  • Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml
  • Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml

Pink Lotus Beauty Elixir vartalo- ja kasvoöljy, Khadi, 100ml

Tuotemerkki: Khadi

* Antaa sinun kokea sen lempeän aistillisuuden.

* Tulvii iholle tiivistä kosteutusta

* Ayurvedaista harmonisoivaa voimaa omaava Khadi Pink Lotus Beauty Elixir palauttaa iholle terveen, luonnollisen öljy- ja kosteustasapainon.

* Intialaista lootuskukkaa pidetään pyhänä kasvina ayurveda-uskonnossa - se tasapainottaa ihon energiaa ja heijastaa aistillista puhtautta

* Brahmi antaa pitkäkestoista kosteutusta, kun taas seesamin- ja porkkanansiemenöljyt rauhoittavat kuivaa ja ärtynyttä päänahkaa

* Perinteinen ayurvedinen koostumus: 100 % luonnollinen ja vegaaninen

2395 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: KH-KOE-10-XX

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir Body Oil: tunne tasapainoinen, silkkisen sileä iho, jossa on herkkä aistillisuus - kuin herkkä lootuksenlehti sekoitettuna vesikupliin, jotka ihastuttavat ihoa.

Harmonisoivalla sieluöljyllä on tasapainottava vaikutus, se tarjoaa kosteuttavan keskittymän ja antaa iholle silkkisen pehmeän tunteen. Tehokas sekoitus intialaisia lääkekasveja - Lotus Blossom, Nibbamboo, Sensitive Mimosa ja Blue Point Brahmi on ikivanha ayurvedinen kaava. Kuivat ihoalueet kosteutetaan ja ihon luonnollinen öljy- ja vesitasapaino palautuu. Samalla eteeriset öljyt stimuloivat henkeä; jo niiden levittämisestä tulee todella aistillinen kokemus.

Tämän tasapainottavan ja rauhoittavan vaikutuksen salaisuus on Khadi Pink Lotus Beauty Elixir: se on valmistettu muinaisten ayurvedisten kaavojen mukaan käyttäen perinteistä käytäntöä, jossa käsin poimittuja intialaisia lääkekasviyrttejä haudutetaan hellävaraisesti avotulella. Näin valmistetuissa ayurvedisissa kasviuutteissa (lääkekeitto) yhdistyvät yksittäisten kasvien koko potentiaali ja ainutlaatuinen olemus harmonisen kokonaisuuden luomiseksi.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir -vartaloöljyn aistillinen, ravitseva vaikutus tulee Khadi Elixir -vartaloöljystä, joka valmistetaan hellävaraisesti ja rakkaudella muinaisten ayurvedisten kaavojen mukaisesti. Siinä yhdistyvät yksittäiset intialaiset lääkekasvit, hedelmät ja lehdet ihmeelliseksi kokonaisuudeksi:

Lootuksen kukka. Sitä pidetään pyhänä kasvina ayurveda-uskonnossa. Lootuksenkukka ei ole vain kaunis, vaan se myös lisää kehosi itsehoitokykyä ja vahvistaa immuunijärjestelmääsi. Lisäksi lootuskukka sisältää erityistä entsyymiä, joka hidastaa ihosi ikääntymisprosessia.

Brahmi. Tämä ayurvedassa erittäin arvostettu lääkekasvi sisältää vahvistavia ja puhdistavia ainesosia, kuten flavonoideja ja saponiineja. Brahmi tarjoaa tiivistä ravintoa kuivalle, ärtyneelle iholle.

Pähkinäviikuna. Vuosituhansien ajan lääkekasvina tunnetulla pähkinäpensasella on lievä mutta pitkäkestoinen tulehdusta ehkäisevä, puhdistava ja korjaava vaikutus.

Ylang ylang rentouttaa kehoa ja sielua sekä harmonisoi ja vakauttaa olotilaa. Öljy kosteuttaa ihoa ja pitää sen pehmeänä ja nuorekkaana.

Laventelin eteerisellä öljyllä ja hennoilla kukkauutteilla on antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne tarjoavat hellävaraista ja pitkäkestoista helpotusta ärtyneelle iholle.

Nimbamedis (Neem) kirkastaa epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa - hävittää mustapäitä, epäpuhtauksia ja punoitusta. Se myös puhdistaa huokoset.

Mimosa vahvistaa ja kirkastaa ihoa ja sillä on myös rauhoittava, suojaava vaikutus.

* Inspiroidu ayurvedan voimasta, ihmiskunnan vanhimmasta lähestymistavasta luonnolliseen parantamiseen. Khadi Elixir -vartaloöljyt on sertifioitu luonnonmukaista ja luonnonkosmetiikkaa koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu testataan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen standardien mukaisesti.

Kuuntele ihoasi, kun se laulaa sinulle! Nauti Pink Lotus Beauty Soul Oil -öljystä ja nauti kauniista hetkestä, kun sen kuplat tanssivat ihollasi ja ympäröivät sinut aistikkaalla tuoksulla. Jo kun alat hieroa öljyä vartalollesi, tunnet ihosi heräävän, muuttuvan pehmeämmäksi ja tasapainoisemmaksi. Tutustu tässä Pink Lotus Beautyn melodiseen levitysrituaaliin, joka tehostaa Pink Lotus Beautyn vaikutusta. Anna Khadin liittyä mukaan matkallesi, kun koet tämän lempeän aistillisuuden.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir Body Oil yhdessä Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oilin ja Khadi Rose Love Elixir Body Oilin kanssa muodostavat "Sacred Body" -vartaloöljysarjan. "Sacred Body" on synonyymi kehon ja sielun kokonaisvaltaiselle ravinnolle. Se auttaa sinua heijastamaan sisäistä säteilyäsi ulkomaailmaan.

Khadi Skin & Soul Elixir -vartaloöljyt ravitsevat ihoasi samalla tavalla kuin musiikki ravitsee sieluasi.

Käyttö

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir -vartaloöljy hemmottelee ihoasi alusta alkaen, kun ayurvedisen kaavan mystiset tasapainottavat vaikutukset alkavat vaikuttaa. Koe Pink Lotus Beauty Elixirin kosteutus ja luonnollinen silkkisyys ihollasi.

Käytä sitä aktivoidaksesi yhtä syvimmistä energiapisteistäsi - sakraalichakraa - ja koe aistillisuutesi.

Helppo käyttää: Lisää öljyä käteesi 1-2 puristuksella pumppupullosta ja hiero kevyesti pyörivin liikkein vastakosteutetulle ja vielä hieman kostealle iholle. Anna öljyn imeytyä hetki ja antaa ihanan uuden tunteen ihollesi.

Käytä Khadi Pink Lotus Beauty Elixir Body Oil -vartaloöljyä yhdessä muiden Khadi-henkilökohtaisten hoitotuotteiden kanssa: täydennä sitä Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil -vartaloöljyn kanssa, tai jos sinulla on kypsempi iho, joka tarvitsee lisäannoksen kosteutusta, yhdistä se Khadi Rose Love Elixir Body Oil -vartaloöljyn kanssa, jotta voit torjua punoitusta ja laajentuneita hiussuonia.

BDIH-sertifioitu luonnontuote!

Ainesosat (INSI): Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Nymphaea Caerulea Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Tokoferoli, Linalool**, Cananga Odorata -kukkaöljy, Cedrus Deodara -puuöljy, Azadirachta Indica -siemenöljy*, Daucus Carota Sativa -siemenöljy, bentsyylibentsoaatti**, geranioli**, bentsyylisalisylaatti**, farnesoli**, limoneeni**, bentsyylialkoholi**, eugenoli**, isoeugenoli**

*luomutiloilta
**tulee 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock