Suitsutangot Ajaro, Satya, 15g
Tuotemerkki: Satya
Suitsutangot Ajaro, Satya, 15g
  • Suitsutangot Ajaro, Satya, 15g
  • Suitsutangot Ajaro, Satya, 15g

Suitsutangot Ajaro, Satya, 15g

Tuotemerkki: Satya

"Ajaro" on intialainen suitsuke, jolla on ainutlaatuinen kukka-aromi, pehmeä ja muistuttaa salaperäistä itämaista satua. Nämä luonnolliset suitsukkeet on valmistettu kukkien siitepölystä bambupohjalla. Suitsuke sisältää luonnollisia ainesosia, kuten suklaata, kookosta ja kahvia.

Ajaro floran suitsuke on peili, joka heijastaa rauhallisinta versiota sinusta.

Laukaistut kuvat: Makaa äitisi sylissä, kun hän tuudittaa sinut uneen.

Kuvaus: Tuoksu: mieto

Pohjatuoksu: rikastava, puhdas

Käyttö: Ajar-suitsusekoituksella on mieto, lempeä aromi, joka lievittää ahdistusta stressin aikana. Sitä käytetään parhaiten ennen nukkumaanmenoa tai meditaation aikana.

241 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 12 yksikkö
Tuotekoodi: iSatya-01

Vanhassa intiaanikielessä ajaro tarkoittaa "ilman vanhuutta". Tämän tuoksun terävä, raikas, luonnollinen tuoksu saa sinut inhimilliseen kommunikaatioon ja harmoniseen itsetietoisuuteen. Kahvin tuoksu virkistää hermostoa, kehittää mielikuvitusta ja aktivoi aivoja. Tämä tuoksu tuo myös onnea ja auttaa sinua tulemaan tietoisemmaksi vahvuuksistasi ja heikkouksistasi.

Suklaan aistillinen tuoksu auttaa voittamaan stressiä, antaa luottamusta omiin voimiin ja auttaa voittamaan vaikeuksia. Hän inspiroi sinua toteuttamaan unelmasi ja suunnitelmasi, jopa rohkeimmat ja epärealistiset. Kookoksen tuoksu on raikas, rauhoittava ja rentouttava. Se on täydellinen meditaatioon yksin tai mukavaan keskusteluun parin kanssa.

Masalan suitsuketangot "Ajaro" ("Eternal Youth") on valmistettu käsin bambupohjasta, jossa on valkoista santelipuujauhetta, johon on sekoitettu Champa (Michelia CHAMPACA) ja Amber (Liquidambar) hartsia. Valmistettu hajusteseos on rikastettu Plumeria rubra -kukkauutteella ja kaakaovoilla. Tämä yhdistelmä auttaa palauttamaan auran, harmonisoimaan hienovaraisia kehoja ja kuntouttamaan hermostoa sekä tuo selkeyttä meditaatiokäytäntöihin. Ajaro-suitsuke kyllästää tilan miellyttävillä meripihkan ja suklaan tuoksuilla jopa ilman valaistusta.

Käyttö: Kun tikku on sytytetty, sammuta liekki ja aseta se johonkin monista suitsuketelineistä.

Varoitus. Sytytetyt suitsuketikut ovat avoimen liekin lähde. Älä jätä palavaa tikkua ilman valvontaa syttymisen estämiseksi. Käytä erityistä pidikettä pitämään tikku paikallaan. Älä käytä suitsukkeita vedossa tai syttyvien esineiden tai materiaalien lähellä. Säilytä suitsukkeet poissa lasten ulottuvilta tiiviisti suljetussa astiassa. Käytä varoen: allergiset ihmiset, yliherkät henkilöt, raskaana olevat ja imettävät naiset.

Valmistettu Intiassa

Jokainen pakkaus sisältää: 15g suitsukkeita tai 15 tikkua.

Pakkaus on kierrätettävä

Käytä suitsukepidikkeen kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Arvioitu paloaika: 30-60 minuuttia

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
15 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä