Ihoa rauhoittava voide, Amrita Organics, 15ml
Tuotemerkki: Amrita Organics
  • Uutuus
Ihoa rauhoittava voide, Amrita Organics, 15ml
  • Ihoa rauhoittava voide, Amrita Organics, 15ml

Ihoa rauhoittava voide, Amrita Organics, 15ml

Tuotemerkki: Amrita Organics

Rauhoittava luomuvoide, jolla on rentouttava ja ravitseva vaikutus ihoon mäkikuisma-, kehäkukka- ja villiruusuöljyjen erityisen koostumuksen ansiosta.

Se sisältää erityisen runsaasti mäkikuismaöljyä, jolla on tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia ominaisuuksia ja joka vaikuttaa myönteisesti arpiin ja palovammoihin.

Siksi se sopii myös punoittaville tai voimakkaasti rasittuneille ihoalueille.

995 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 14077

"Amrita Organics Soothing Ointment on luomuvoide, jolla on rentouttava ja ravitseva vaikutus ihoon mäkikuisma-, kehäkukka- ja villiruusuöljyjen erityisen koostumuksen ansiosta.

Erityisen suuri mäkikuismaöljypitoisuus, jolla on tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia ominaisuuksia, mahdollistaa sen, että Bio Soothing Salve vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi arpiin ja palovammoihin. Soothing Salve sopii siksi myös punoittaville tai voimakkaasti rasittuneille ihoalueille.

Arvokkaat eteeriset öljyt täydentävät voidetta tukevilla ominaisuuksillaan, kuten spearmintti (viilentävä), laventeli (rauhoittava), cajeput (rauhoittava), teepuuöljy (desinfioiva), salvia (puhdistava) ja santelipuu (tulehdusta ehkäisevä).

Ingredients (INCI): Olea Europaea Seed Oil (Olive Oil)*, Cera Flava/Alba (Beeswax)*, Hypericum Perforate ((St. John's Word), Macerate*, Rosa Canina Fruit Oil (Rosehip Oil)*, Calendula Officinalis Extract (Calendula Extract)*, Mentha Arvensis Herb Oil (Field Mint Oil)*, Lavandula Angustifolia Oil (Lavender Highland Oil)*, Melaleuca Leucadendron Oil (Cajeput Oil)*, Melaleuca Alternifolia Oil (Tea-Tree Oil, m.a.)*, Salvia Officinalis Oil (Sage Oil)*, Santalum Spicata Wood Oil (Sandalwood Oil)*, Limonene**, Linalool**, Cineol**.

  • * sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty
  • ** luonnollisista eteerisistä öljyistä
Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Similar products
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock