Himalajan suolan inhalaattori
Himalajų druskos inhaliatorius
  • Himalajų druskos inhaliatorius
  • Himalajų druskos inhaliatorius
  • Himalajų druskos inhaliatorius

Himalajan suolan inhalaattori

Himalajan suolainhalaattori on yksinkertainen ja luonnollinen tapa parantaa terveyttäsi.

Se on kuivasuolainhalaattori, joka käyttää muinaisen suolaterapian etuja tukeakseen optimaalista hengitystoimintaa ja auttaakseen sinua hengittämään helpommin, lievittämään aivastelua, yskää, hengenahdistusta ja jättämään sinut virkeäksi.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: PI21143
Šiuo metu išparduota


Himalajan suolainhalaattori on yksinkertainen ja luonnollinen tapa parantaa terveyttäsi. Se on kuivasuolainhalaattori, joka käyttää muinaisen suolaterapian etuja tukemaan optimaalista hengitystoimintaa ja auttaa sinua hengittämään helpommin, helpottamaan aivastelua, yskää, hengenahdistusta ja jättämään sinut virkeäksi. Suolakiteitä on käytetty vuosikymmeniä hengitystiesairauksien hoitoon ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen puhdistamalla keuhkoja, jotta ne voivat imeä enemmän happea. Himalajan suolainhalaattori voi olla hyödyllinen lievittämään oireita, kuten astmaa, allergioita, poskiontelo-ongelmia, heinänuhaa ja COPD:tä (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus).

Hyödylliset ominaisuudet: Himalajansuolainhalaattorin päivittäinen käyttö noin 15 minuutin ajan (3 kertaa 5 minuuttia päivässä) voi auttaa sinua: hengittämään helpommin koko päivän ajan, harrastamaan enemmän liikuntaa ja hengittämään hitaammin. nukkumaan paremmin ja jopa hallitsemaan kuorsausta - kyllä, todellakin, jos sinä tai kumppanisi kuorsaa joka yö, se voi auttaa teitä kaikkia nukkumaan paremmin. Se puhdistaa tukkeutuneet nenäkäytävät ja nenäkanavat sekä rauhoittaa ja korjaa tulehtuneita keuhkoja ja hengitysteitä. Auttaa hallitsemaan kroonista yskää, astmaa ja muita hengitystieongelmia.

KÄYTTÖOHJE: Aseta suolainhalaattori yksinkertaisesti suuhusi ja hengitä normaalisti sisään suun kautta ja hengitä ulos nenän kautta yrittäen olla hengittämättä takaisin putkeen. Aluksi saatat tuntea suolaisen maun, mutta se vähenee käytön myötä, kun suolakiteet haihtuvat suolainhalaattorissa. Kolme kertaa päivässä 5 minuutin ajan riittää tuntemaan hyödyt. Turvallinen ja hellävarainen käyttää. Älä lisää vettä.

HOITO JA HUOLTO: Inhalaattorissa olevan kosteuden vuoksi ilmavirta on puutteellinen. Tämä voidaan korjata poistamalla tulppa pohjasta, huuhtelemalla inhalaattori (tämä liuottaa märän suolan) ja kuivaamalla se huolellisesti. Lisää sitten inhalaattoriin uutta Himalajan suolaa. Jotta suolainhalaattoriin ei pääsisi kosteutta, aseta se alkuperäispakkaukseensa ja säilytä sitä lämpimässä, kuivassa paikassa.

*Hygieniasyistä on suositeltavaa, että inhalaattoria käyttää vain yksi henkilö. Nauti päivittäisestä raikkaasta hengityksestäsi!

Materiaali: Keraaminen

Paino grammoina: ± 350

Kokonaispaino grammoina: 400

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock
  • −30%
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
352 €
5,02 €