Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kielikaavin Classic Ayurveda
Tuotemerkki: Classic Ayurveda
Nerūdijančio plieno liežuvio grandiklis Classic Ayurveda
  • Nerūdijančio plieno liežuvio grandiklis Classic Ayurveda

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kielikaavin Classic Ayurveda

Tuotemerkki: Classic Ayurveda

Klassinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kielikaavin "Classic Ayurveda" on erittäin vakaa ja siinä on mukavat kädensijat, jotka tekevät kielen puhdistamisesta täydellistä!. Edistää positiivisia vaikutuksia pahanhajuista hengitystä, parodontiittia ja hampaiden reikiintymistä vastaan.

712 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 9 yksikkö
Tuotekoodi: 11055

Kielen pinnan puhdistaminen aamulla kielikaapimella vie vain muutaman sekunnin, mutta se vapauttaa kielen jätteistä ja roskista, jotka kerääntyvät yön aikana pinnoitteeksi kielen pinnalle. Tämä sisältää bakteereja ja myrkkyjä, joita ei pitäisi laittaa takaisin elimistöön.

Kielen puhdistamisella voi olla myönteinen vaikutus pahanhajuista hengitystä, parodontiittia ja hampaiden reikiintymistä vastaan - eivätkä vain muinaiset ayurvediset tekstit puhu tästä. Jopa länsimaiset hammaslääkärit ovat jo kauan sitten havainneet hyödyt ja suosittelevat kielikaapimen käyttöä.

Hampaiden harjauksenjälkeen vedä kielikaavinta varovasti kielen takaosasta kielen etuosaan ja huuhtele sitten huolellisesti juoksevalla vedellä. Toista tämä toimenpide 2-3 kertaa. Huuhtele sitten suu huolellisesti. Pidä kaavin aina kuivana ja desinfioi se säännöllisesti kiehuvalla vedellä.

Materiaali: ruostumaton teräs, kova ja hygieeninen.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock